בעיה מעצבנת באקסטרימר
אני שם סרט עם כתוביוצת שלא מסונכרן
משתמש בשלט לסנכרון הכל סבבה מסנכרן ואחרי 2 שניות הכתוביות שוב חוזרות להיות כמו שהיו לא מסונכרנות ככה שוב ושוב.
והקטע שה-MS (mili sec) נשאר את כמות השניות שהוספתי שזה בכלל מוזר.........
חוץ מזה למה חייבים לקרוא לכתוביות באותו שם כמו של הסרט?
ולמה המכשיר לא קורא יעני מציג על המסך של הקבצים את הכתוביות? הן כאילו מוסתרות ואז אם רוצים לשנות
את השם של הכתוביות או להביא חדשה צריך להעביר את כל הארדיסק החיצוני למחשב וזה בלאגן.
משתמש בשלט לסנכרון הכל סבבה מסנכרן ואחרי 2 שניות הכתוביות שוב חוזרות להיות כמו שהיו לא מסונכרנות ככה שוב ושוב.
והקטע שה-MS (mili sec) נשאר את כמות השניות שהוספתי שזה בכלל מוזר.........
חוץ מזה למה חייבים לקרוא לכתוביות באותו שם כמו של הסרט?
ולמה המכשיר לא קורא יעני מציג על המסך של הקבצים את הכתוביות? הן כאילו מוסתרות ואז אם רוצים לשנות
את השם של הכתוביות או להביא חדשה צריך להעביר את כל הארדיסק החיצוני למחשב וזה בלאגן.
בקשר לסנכרון, יכול להיות שהסנכרון ששמת לא באותו ביטרייט של הסרט. ולכן לא משנה מה תעשה תמיד תצטרך כל פעם ידנית לסדר אותו. לפעמים זה עובד לפעמים זה לא, לכן רצוי תמיד לחפש את הגירסא שיש לה סנכרון ורק אז להוריד את הסרט הרצוי.
בקשר לשם של הכתוביות, ככה המכשיר יודע לזהות שהכתובית הזו שייכת לסרט שאתה צופה בו. אחרת אם תשים כמה סרטים באותה תיקיה המכשיר לא ידע לאיזה סרט הוא שייך אז זה קצת בעיה.
לגביי הכנסת כמה כתוביות אני אתן דוגמא:
השם המקורי של הסרט: Movie-Name
כתוביות:
Movie-Name.sub1
Movie-Name.sub2
Movie-Name.sub3
שם הסרט המלא - נקודה - מזהה כתובית.
ככה תוכל לבחור באיזו כתובית שאתה רוצה, לדוגמא אם אתה רוצה שיהיה לך גם כתוביות באנגלית וגם בעברית.
לגביי העברת קבצים ושינוי שם, יש 2 אפשרויות הראשונה זה דרך "מנהל קבצים" (או באנגלית: "File Manager") ודרך שם תוכל להעביר קבצים ולשנות את שמם. הדרך השניה והמומלצת לדעתי היא לעשות את זה דרך המחשב האישי, דרך הרשת. אתה אמור לזהות שם את התיקיה של האקסטרימר, משם אני מאמין שתסתדר.
בהצלחה, מקווה שעזרתי
בקשר לשם של הכתוביות, ככה המכשיר יודע לזהות שהכתובית הזו שייכת לסרט שאתה צופה בו. אחרת אם תשים כמה סרטים באותה תיקיה המכשיר לא ידע לאיזה סרט הוא שייך אז זה קצת בעיה.
לגביי הכנסת כמה כתוביות אני אתן דוגמא:
השם המקורי של הסרט: Movie-Name
כתוביות:
Movie-Name.sub1
Movie-Name.sub2
Movie-Name.sub3
שם הסרט המלא - נקודה - מזהה כתובית.
ככה תוכל לבחור באיזו כתובית שאתה רוצה, לדוגמא אם אתה רוצה שיהיה לך גם כתוביות באנגלית וגם בעברית.
לגביי העברת קבצים ושינוי שם, יש 2 אפשרויות הראשונה זה דרך "מנהל קבצים" (או באנגלית: "File Manager") ודרך שם תוכל להעביר קבצים ולשנות את שמם. הדרך השניה והמומלצת לדעתי היא לעשות את זה דרך המחשב האישי, דרך הרשת. אתה אמור לזהות שם את התיקיה של האקסטרימר, משם אני מאמין שתסתדר.
בהצלחה, מקווה שעזרתי
Crazy-Boy - אתה מתכוון לפריימרייט, לא ביטרייט.
המלצה של אחד שנאלץ לערוך תרגומים לכ-5% מהסרטים שלו - אם אתה לא מוצא תרגום מתאים, תשתמש בתוכנת עריכה כגון SubtitleCreator.
תוכל לשנות שם פריימרייט, פורמט, לאחד שני קבצי תרגום ועוד.
המלצה של אחד שנאלץ לערוך תרגומים לכ-5% מהסרטים שלו - אם אתה לא מוצא תרגום מתאים, תשתמש בתוכנת עריכה כגון SubtitleCreator.
תוכל לשנות שם פריימרייט, פורמט, לאחד שני קבצי תרגום ועוד.
OK.............תודה
אבל קודם כל במנהל קבצים הוא לא מזהה שום כתוביות הוא מראה רק קבצי סרטים מוזיקה ותמונות
חוץ מזה לחצי מסרטי הHD אין היום תרגום מסונכרן בשביל זה עשו את הפונקציה הזאת ואתה אומר לי שהיא לא שווה ?!
ואפשר איזה מדריך איך להסנכרן כתוביות או את הפריימריט? זה ממש יעזור ....
אבל קודם כל במנהל קבצים הוא לא מזהה שום כתוביות הוא מראה רק קבצי סרטים מוזיקה ותמונות
חוץ מזה לחצי מסרטי הHD אין היום תרגום מסונכרן בשביל זה עשו את הפונקציה הזאת ואתה אומר לי שהיא לא שווה ?!
ואפשר איזה מדריך איך להסנכרן כתוביות או את הפריימריט? זה ממש יעזור ....
אתה בטוח שאנחנו מדברים על אותו "מנהל קבצים", כי אני בדקתי במיוחד לראות שאני לא מטעה אותך. איזה עדכון קושחה יש לך? (אצלי זה 2.1.3), ואני התכוונתי שבעמוד הראשי למטה יש "מנהל קבצים" ששם בוודאות אתה יכול לראות קבצי SRT וכל קובץ אחר.t_man כתב:OK.............תודה
ואפשר איזה מדריך איך להסנכרן כתוביות או את הפריימריט? זה ממש יעזור .......
עשו את הפונקציה הזו משום שאם הכתוביות ששמת והסרט הם באותו פריימרייט, אז זה יעזור, אם הם לא אז זו כבר בעיה אחרת.
אני ממליץ לך על התוכנה Subtitle Workship. תוכנה שכל המסנכרנים והמתרגמים ברשת משתמשים בה.
בהצלחה...
כן טעות שלי, התבלבלתיzilbermm כתב:Crazy-Boy - אתה מתכוון לפריימרייט, לא ביטרייט....
אני מכיר את SubtitleCreator. יש שם תפריט sync שם תוכל להמיר מפריים רייט אחד לאחר בפעולה אח., תבדוק קודם מה הפריימרייט של הסרט ואם אפשר אז גם של הכתוביות.
לאחר מכן, אם צריך, תוכל להכניס delay בהתחלה, גם שלילי.
אבל כמו ש-rgulian כתב, רב הסיכויים שתוכל למצוא כתובית מתאימה, אפילו מגירסת DVDRIP או משהו. תנסה את כולן.
לאחר מכן, אם צריך, תוכל להכניס delay בהתחלה, גם שלילי.
אבל כמו ש-rgulian כתב, רב הסיכויים שתוכל למצוא כתובית מתאימה, אפילו מגירסת DVDRIP או משהו. תנסה את כולן.