עידכון EPG לא מצליח עם XP

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
james341 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 344
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

שלום רב לאחר עיון מעמיק בפורים וחיפוש תשובה לא נשאר לי אלא לשאול את השאלה כי לא נמצא לי פתרון....
אני משתמש ב SAGETV בשילוב עם MEEDIO וראיתי שעל מנת שהEPG יתעדכן אוטומטית אני צריך ללכת לCONTROL PANEL ושם לבחור בSCHEDULED TASKS את הקובץ HEBEPG אבל משום מה לאחר ההגדרה הוא אומר לי שיש מצב שזה לא יעבוד בגלל הגדרות שם משתמש וסיסמה ...ופה הבעיה אין לי שום סיסמה יש לי רק USER אחד במחשב ניסיתי לשחק עם זה ולרשום 00000 אבל כלום לא קורא והEPG לא מתעדכן.

שאלה נוספת קשורה לנושא בצורה עקיפה ראיתי את השאלה לגבי הוספת ערוץ YES STAR ואכן עשיתי זאת וראיתי שהHEBEPG מוריד נתונים לערוץ (רשמתי את הערוץ על הערוץ הקודם שהיה בערוץ 13 WEEKEND) אבל בSAGETV עדיין מופיע לי הערוץ WEEKEND ואים שום נתונים חשבתי שהוא רק השאיר את השם אבל "אין חול ואין מה לאכול" אז אשמח אם מישהו יעזור לי

oshapir
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 4019
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 36 פעמים

שליחה #2 

לגבי ה-SCHEDULED TASKS
סמן V ברוה - Run only if loged on וזה יעבוד גם ללא סיסמה...כמובן רק אם אתה נמצא בחשבון - LOGGED ON...

ב-SAGETV, ניהול מקורות הודאו אתה יכול לקבל את רשימת הערוצים ושם פשוט ללחוץ על הערוץ ולבטל את ה-עיגול הירוק שלידו. אז ערוץ זה לא יופיע ב-EPG. לחיצה נוספת תחזיר אותו.

אורן.

luluv
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 52
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

oshapir כתב:לגבי ה-SCHEDULED TASKS
סמן V ברוה - Run only if loged on וזה יעבוד גם ללא סיסמה...כמובן רק אם אתה נמצא בחשבון - LOGGED ON...

ב-SAGETV, ניהול מקורות הודאו אתה יכול לקבל את רשימת הערוצים ושם פשוט ללחוץ על הערוץ ולבטל את ה-עיגול הירוק שלידו. אז ערוץ זה לא יופיע ב-EPG. לחיצה נוספת תחזיר אותו.

אורן.
...
שלום,
מיום שבת לוח התוכניות ב-SAGETV לא מתעדכן לי (הוא מעודכן רק עד יום רביעי לשעה 11AM), למרות שה-HebEPG3 מעדכן את קובץ ה EPG כל יום.

ביום שישי לפני האחרון התקנתי את התוכנה מחדש (לאחר שקרס לי המחשב), יכול להיות ששכחתי להגדיר משהו.
תודה מראש
שלומי

luluv
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 52
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

איתור התקלה ופיתרון.

שליחה #4 

שלום,
1. התקלה שלי נבעה ככל הנראה מעידכון ה-HebEPG לגירסה החדשה (HebEPG13) מהאתר של אורן, ברגע שעשיתי ROLLBACK לגירסה הקודמת (HebEPG12) הכל הסתדר.

2. JAMES - ב SAGETV - LINEUP , תבטל את ערוץ 13 (תסיר אותו ע"י לחיצה כל הכפתור הירוק כמו שהוזכר למעלה ו אחה"כ REMAP) לאחר שהערוץ נעלם לחץ על DONE, וחזור ללוח השידורים, ודא שם שערוץ 13 לא קיים (צריך להיות ערוץ 12 ומייד 15). כנס שוב ל-LINEUP תוסיף את ערוץ (חשוב לזכור לציין 179 במידה והתוכנה מבקשת את קוד הערוץ), לחץ על DONE, כנס מחדש הערוץ צריך להופיע ולהיות מעודכן, זהו.
אני הסתבכתי עם זה הרבה, תודה לאל על אורן ויותר מזה על הסבלנות שלו :lol:

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”