RX-V3900 - סיפור עלייה לארץ
לאחר קריאת סיפורי הזוועה על חוויות היבוא האישי של חלק מהכותבים באתר, החלטתי לשתף בחוויה קצת שונה.
את הרסיבר רכשתי ב - EBAY - במחיר של 1145$ (B-STOCK) בתזמון מתאים לנסיעת עסקים קצרה לארה"ב. חזרתי לארץ אתמול, וניגשתי עם הרכישה החדשה למסלול האדום מלא חששות. עם הגעתי נגשתי למוכס, אשר שאל על מה אני מצהיר. הראיתי לו אישור תשלום מ - PAYPAL, הוא מילא טופס ושלח אותי לעמדת התשלום. בעמדת התשלום הראיתי שוב את אישור התשלום - לא נדרשתי לשום מסמך אחר - חויבתי ב - 32% ו...זהו. כל התהליך מתחילתו ועד סופו ארך כ - 10 דקות.
הבוקר חוברה המפלצת כלאחר כבוד לשנאי מתאים (400 ש"ח \ 100 וואט) והחגיגה בעיצומה...
ושאלה: איך ניתן לחבר את הנ"ל לרשת אלחוטית?
את הרסיבר רכשתי ב - EBAY - במחיר של 1145$ (B-STOCK) בתזמון מתאים לנסיעת עסקים קצרה לארה"ב. חזרתי לארץ אתמול, וניגשתי עם הרכישה החדשה למסלול האדום מלא חששות. עם הגעתי נגשתי למוכס, אשר שאל על מה אני מצהיר. הראיתי לו אישור תשלום מ - PAYPAL, הוא מילא טופס ושלח אותי לעמדת התשלום. בעמדת התשלום הראיתי שוב את אישור התשלום - לא נדרשתי לשום מסמך אחר - חויבתי ב - 32% ו...זהו. כל התהליך מתחילתו ועד סופו ארך כ - 10 דקות.
הבוקר חוברה המפלצת כלאחר כבוד לשנאי מתאים (400 ש"ח \ 100 וואט) והחגיגה בעיצומה...
ושאלה: איך ניתן לחבר את הנ"ל לרשת אלחוטית?
- gechts
- חבר ותיק

- תגובות: 2509
- שם מלא: שלומי גכט
- נתן תודות: 114 פעמים
- קיבל תודות: 201 פעמים
תתחדש!gil_d כתב:לאחר קריאת סיפורי הזוועה על חוויות היבוא האישי של חלק מהכותבים באתר, החלטתי לשתף בחוויה קצת שונה.
ושאלה: איך ניתן לחבר את הנ"ל לרשת אלחוטית?...
לא היה אפשרי להשיג כזה מתאים ל 230V/ 50Hz?
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
אתה מתכוון 120V או להספק של 100W?gil_d כתב:אכן 100 וואט
מחיר ל-220 הרבה יותר יקר. בינתיים אני לא מוצא שום חסרון בעבודה עם טרנספורמטור....
אם יש לך שנאי של מ-120V ל-230V עם הספק של רק 100W אתה בבעיה.
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46397
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5080 פעמים
gil_d,
ת.ת.ת
אני לא מבין מה הפליאה בתהליך הייבוא, זה בדרך כלל התהליך שעוברים כאשר מצטיידים בכל המסמכים הדרושים ועוברים במסלול האדום.
אני לא חושב שחברת ימהה מציעה דונגל אלחוטי עבור הרסיברים מתוצרתה, אם בכל זאת תרצה לחבר אותו לרשת, תוכל לעשות זאת על ידי שימוש בראוטר נוסף.
ת.ת.ת
אני לא מבין מה הפליאה בתהליך הייבוא, זה בדרך כלל התהליך שעוברים כאשר מצטיידים בכל המסמכים הדרושים ועוברים במסלול האדום.
אני לא חושב שחברת ימהה מציעה דונגל אלחוטי עבור הרסיברים מתוצרתה, אם בכל זאת תרצה לחבר אותו לרשת, תוכל לעשות זאת על ידי שימוש בראוטר נוסף.