בעיות עם צפיה ב-YES
-
doron_amedey
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3149
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
שלום חברים,
עוד לא התחיל החורף ואין לי קליטה של ערוצים ב-YES אלא שקופית תקלה. מאחר ואין תשובה (כבר 40 דקות).
השאלה מה עושים ומה החוק אומר, הגיוני שהילדים והבית יהיו לו בעיות צפיה בעוד הם מקבלים תשלום ואין תשובה (ידעו שיש בעית מזג אויר ,למה לא מתגברים את הקווים?)
אשמח לתשובות.
עוד לא התחיל החורף ואין לי קליטה של ערוצים ב-YES אלא שקופית תקלה. מאחר ואין תשובה (כבר 40 דקות).
השאלה מה עושים ומה החוק אומר, הגיוני שהילדים והבית יהיו לו בעיות צפיה בעוד הם מקבלים תשלום ואין תשובה (ידעו שיש בעית מזג אויר ,למה לא מתגברים את הקווים?)
אשמח לתשובות.
אף פעם אל תחשוב שמשהו מצחיק, הוא עלול לקרות גם לך
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
מזרימדיה וכונן של חצי טרה 
אפשר גם משחקי חברה, משחקים חינוכיים או ללכת לראות ברקים באיזור הים
אפשר גם משחקי חברה, משחקים חינוכיים או ללכת לראות ברקים באיזור הים
ובמי תתגבר את הקווים? אתה חושב שהחברות מחזיקות 100 נציגים ספר בשביל 3 פעמים בשנה בה יש מזג אוויר סוער בישראל? אתה חושב שרק אתה מתקשר? כל עם ישראל מתקשר בגלל שהילדים שלו לא יכולים לראות דורה.... יס אפילו לא צריכים להסביר למה יכולה להתרחש תקלה הפעם, מספיק להוציא את האף מהחלון. סופה היא עדיין סופה - חוטי חשמל נקרעים, תשתיות נפגעות וצלחות לווין מפסיקות לתפקד. ככה זה בכל העולם. רוצה לשנות את זה? תמציא מכונה לשינוי מזג אוויר. אני רק מציע לך לדבר לפני זה עם הסובייטים שהשקיעו בזה הרבה מאוד זמן וללא הצלחה מרובה...
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
אפשר אולי להמציא חור במזג האוויר שיותקן מעל כל צלחת.
-
doron_amedey
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3149
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
אני לא נוטה להסכים, יש מדינות שיש שם לווינים ויש קליטה גם במזג אויר סוער, ואל תשכחו שאצלנו מזג אויר סוער זה כלום לעומת מקומות אחרים.
לא נראה לי הגיוני שכל פעם שיש רוח אין קליטה ב-YES.
לא נראה לי הגיוני שכל פעם שיש רוח אין קליטה ב-YES.
אף פעם אל תחשוב שמשהו מצחיק, הוא עלול לקרות גם לך
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
לא כל אחד סובל מתקלות בכל גשם, זה תלוי במיקום וכיוון הצלחת.
אצלי הוחלפה צלחת ללא הועיל, היא פשוט ממוקמת בחצר הבניין על חצובה כי לא ניתן להתקין אותה על הגג ולכן העוצמות אצלי גבוליות.
ממליץ לך להתקשר אליהם שיערכו בדיקה ויטפלו בזה אם ניתן.
אצלי הוחלפה צלחת ללא הועיל, היא פשוט ממוקמת בחצר הבניין על חצובה כי לא ניתן להתקין אותה על הגג ולכן העוצמות אצלי גבוליות.
ממליץ לך להתקשר אליהם שיערכו בדיקה ויטפלו בזה אם ניתן.