עזרה- הגדרת פעולה ב- harmony ללא הדלקת המכשיר?

בית חכם, עוזרות חכמות, חשמל חכם, מערכות שליטה ובקרה, Amazon Echo, Alexa, Google home, Control4, RTI, מנעולים חכמים ועוד.
שלח תגובה
bu13 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 148
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #1 

הי,
האם יש דרך לגרום להרמוני לבצע פעולה במכשיר בלי לדאוג שאותו מכשיר ידלק במעבר לתוכנית?
אסביר בדוגמא:
אני מעוניין שכאשר אני עובר לתוכנית 'listen to cd' אם הטלויזיה דולקת היא תעבור ל- mute. הבעיה היא שאם אני מגדיר את הפעולה הזו ועובר לתוכנית של listen to cd כאשר הטלויזיה כבויה, ההרמוני מדליק אותה...
האם יש לכך פתרון?
תודה מראש,
אבי.
"הילדים הם גשר אל עצמנו שנתן לנו הזמן"

לוגיטק_מן
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 44
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #2 

bu13 כתב:הי,
האם יש דרך לגרום להרמוני לבצע פעולה במכשיר בלי לדאוג שאותו מכשיר ידלק במעבר לתוכנית?
אסביר בדוגמא:
אני מעוניין שכאשר אני עובר לתוכנית 'listen to cd' אם הטלויזיה דולקת היא תעבור ל- mute. הבעיה היא שאם אני מגדיר את הפעולה הזו ועובר לתוכנית של listen to cd כאשר הטלויזיה כבויה, ההרמוני מדליק אותה...
האם יש לכך פתרון?
תודה מראש,
אבי.
...
זה קצת בעיה, כי אם אתה מגדיר פעולה MUTE בהעברה לפעילות Listen to CD, השלט שולח פקודה לטלויזיה עם הפעולה וזה גורם לטלויזיה להידלק, במידה והיא כבויה.
בכל מקרה כדי לחסוך לעצמך בילבול בתפעול שלט מול מוצרי אלקטרוניקה, עליך להפעיל שלט הרמוני בלבד, כי השלט "זוכר" פעולה אחרונה שביצע מול המכשירים.
אנ אבדוק מול לוגיטק אם קיימת אופציה שאתה מנסה להגדיר.
תעקוב אחרי הפרסומות :)
מנהל שרות למוצרי לוגיטק - מעתק מערכות

a_yaron
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2045
נתן תודות: 61 פעמים
קיבל תודות: 178 פעמים

שליחה #3 

bu13 כתב:הי,
אסביר בדוגמא:
האם יש לכך פתרון?
תודה מראש,
אבי.
...
האם שליחת פקודת הMUTE כשלעצמה גורמת לTV להידלק או שהשלט מדליק את הTV כחלק מהמכשירים הפעילים בשמיעת CD ?

לחץ על לחצן הMUTE כשהTV כבויה, נדלקה - בעיה לא נדלקה יופי

אם לא נדלקה אתה יכול להוסיף את הTV כמכשיר נוסף לשלט (כן פעמיים TV) ולהגדיר ללא להדליק או לכבות מכשיר זה (יש הגדרה כזו לכול מכשיר)

ירון

hrox
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 816
נתן תודות: 33 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #4 

בעקרון זה בלתי אפשרי, אבל אפשר "לעבוד" עליו כדי שזה יהיה אפשרי.
הגדר DEVICE פיקטיבי חדש (פשוט תבחר איזשהו DEVICE שאין לך מהרשימה) . לאותו DEVICE הגדר פעולה ולמד עבורה את הקוד שעושה MUTE לטלויזיה. את ה DEVICE הזה תגדיר כדלוק בכל ה ACTIVITIES שלך, ובפעולה של שמיעה מ CD תקנפג שישלח אליו קוד הפעולה שעושה MUTE לטלויזיה.

מקווה שזה עוזר.

Boaz
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 904
נתן תודות: 22 פעמים
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #5 

hrox כתב:בעקרון זה בלתי אפשרי, אבל אפשר "לעבוד" עליו כדי שזה יהיה אפשרי.
הגדר DEVICE פיקטיבי חדש (פשוט תבחר איזשהו DEVICE שאין לך מהרשימה) . לאותו DEVICE הגדר פעולה ולמד עבורה את הקוד שעושה MUTE לטלויזיה. את ה DEVICE הזה תגדיר כדלוק בכל ה ACTIVITIES שלך, ובפעולה של שמיעה מ CD תקנפג שישלח אליו קוד הפעולה שעושה MUTE לטלויזיה.

מקווה שזה עוזר.
...
צודק, אבל אפשר ללמד את ה-CD ולא צריך להגדיר מכשיר פיקטיבי

bu13 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 148
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #6 

צודקים זה דרך אלגנטית ״לעבוד״ על המכשירים, הייתי כל כך מקובע לפתור את זה ״נכון״ שלא חשבתי על האפשרויות היצירתיות. תודה רבה על העזרה!!
"הילדים הם גשר אל עצמנו שנתן לנו הזמן"

hrox
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 816
נתן תודות: 33 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #7 

Boaz כתב:
hrox כתב:בעקרון זה בלתי אפשרי, אבל אפשר "לעבוד" עליו כדי שזה יהיה אפשרי.

מקווה שזה עוזר.
...
צודק, אבל אפשר ללמד את ה-CD ולא צריך להגדיר מכשיר פיקטיבי
...
(Y) נכון... אני עשיתי משהו דומה אבל קצת יותר מורכב ולכן כן הייתי צריך מכשיר פיקטיבי. במקרה הזה בהחלט לא צריך מכשיר נוסף.

שלח תגובה

חזור אל “בית חכם ובקרה”