עזרה- הגדרת פעולה ב- harmony ללא הדלקת המכשיר?
הי,
האם יש דרך לגרום להרמוני לבצע פעולה במכשיר בלי לדאוג שאותו מכשיר ידלק במעבר לתוכנית?
אסביר בדוגמא:
אני מעוניין שכאשר אני עובר לתוכנית 'listen to cd' אם הטלויזיה דולקת היא תעבור ל- mute. הבעיה היא שאם אני מגדיר את הפעולה הזו ועובר לתוכנית של listen to cd כאשר הטלויזיה כבויה, ההרמוני מדליק אותה...
האם יש לכך פתרון?
תודה מראש,
אבי.
האם יש דרך לגרום להרמוני לבצע פעולה במכשיר בלי לדאוג שאותו מכשיר ידלק במעבר לתוכנית?
אסביר בדוגמא:
אני מעוניין שכאשר אני עובר לתוכנית 'listen to cd' אם הטלויזיה דולקת היא תעבור ל- mute. הבעיה היא שאם אני מגדיר את הפעולה הזו ועובר לתוכנית של listen to cd כאשר הטלויזיה כבויה, ההרמוני מדליק אותה...
האם יש לכך פתרון?
תודה מראש,
אבי.
"הילדים הם גשר אל עצמנו שנתן לנו הזמן"
זה קצת בעיה, כי אם אתה מגדיר פעולה MUTE בהעברה לפעילות Listen to CD, השלט שולח פקודה לטלויזיה עם הפעולה וזה גורם לטלויזיה להידלק, במידה והיא כבויה.bu13 כתב:הי,
אסביר בדוגמא:
האם יש לכך פתרון?
תודה מראש,
אבי....
בכל מקרה כדי לחסוך לעצמך בילבול בתפעול שלט מול מוצרי אלקטרוניקה, עליך להפעיל שלט הרמוני בלבד, כי השלט "זוכר" פעולה אחרונה שביצע מול המכשירים.
אנ אבדוק מול לוגיטק אם קיימת אופציה שאתה מנסה להגדיר.
תעקוב אחרי הפרסומות
מנהל שרות למוצרי לוגיטק - מעתק מערכות
האם שליחת פקודת הMUTE כשלעצמה גורמת לTV להידלק או שהשלט מדליק את הTV כחלק מהמכשירים הפעילים בשמיעת CD ?bu13 כתב:הי,
אסביר בדוגמא:
האם יש לכך פתרון?
תודה מראש,
אבי....
לחץ על לחצן הMUTE כשהTV כבויה, נדלקה - בעיה לא נדלקה יופי
אם לא נדלקה אתה יכול להוסיף את הTV כמכשיר נוסף לשלט (כן פעמיים TV) ולהגדיר ללא להדליק או לכבות מכשיר זה (יש הגדרה כזו לכול מכשיר)
ירון
בעקרון זה בלתי אפשרי, אבל אפשר "לעבוד" עליו כדי שזה יהיה אפשרי.
הגדר DEVICE פיקטיבי חדש (פשוט תבחר איזשהו DEVICE שאין לך מהרשימה) . לאותו DEVICE הגדר פעולה ולמד עבורה את הקוד שעושה MUTE לטלויזיה. את ה DEVICE הזה תגדיר כדלוק בכל ה ACTIVITIES שלך, ובפעולה של שמיעה מ CD תקנפג שישלח אליו קוד הפעולה שעושה MUTE לטלויזיה.
מקווה שזה עוזר.
הגדר DEVICE פיקטיבי חדש (פשוט תבחר איזשהו DEVICE שאין לך מהרשימה) . לאותו DEVICE הגדר פעולה ולמד עבורה את הקוד שעושה MUTE לטלויזיה. את ה DEVICE הזה תגדיר כדלוק בכל ה ACTIVITIES שלך, ובפעולה של שמיעה מ CD תקנפג שישלח אליו קוד הפעולה שעושה MUTE לטלויזיה.
מקווה שזה עוזר.
- Boaz
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 904
- נתן תודות: 22 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
צודק, אבל אפשר ללמד את ה-CD ולא צריך להגדיר מכשיר פיקטיביhrox כתב:בעקרון זה בלתי אפשרי, אבל אפשר "לעבוד" עליו כדי שזה יהיה אפשרי.
מקווה שזה עוזר....
Boaz כתב:צודק, אבל אפשר ללמד את ה-CD ולא צריך להגדיר מכשיר פיקטיביhrox כתב:בעקרון זה בלתי אפשרי, אבל אפשר "לעבוד" עליו כדי שזה יהיה אפשרי.
מקווה שזה עוזר.......