צפיה ב-EPG של מחשב אחר
-
doron_amedey
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3149
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
שלום חברים,
יש לי מספר מחשבי WIN7 ULTIMATE בבית, ולחלק מהם יש כריטיס TV שהם מחוברים לממירים ומקליטים.
השאלה שלי, איך אני יכול לראות את ה-EPG שלהם ממחשב WIN7 ULTIMATE שיש לי שאין לו כרטיס TV?
לראות הקלטות אין לי בעיה, הבעיה שלי שאני רוצה לראות ו"לומר" ממחשב או 7MC למחשב אחר שיקליט לי תוכנית.
תודה.
יש לי מספר מחשבי WIN7 ULTIMATE בבית, ולחלק מהם יש כריטיס TV שהם מחוברים לממירים ומקליטים.
השאלה שלי, איך אני יכול לראות את ה-EPG שלהם ממחשב WIN7 ULTIMATE שיש לי שאין לו כרטיס TV?
לראות הקלטות אין לי בעיה, הבעיה שלי שאני רוצה לראות ו"לומר" ממחשב או 7MC למחשב אחר שיקליט לי תוכנית.
תודה.
אף פעם אל תחשוב שמשהו מצחיק, הוא עלול לקרות גם לך
- staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
אם הבנתי נכון אתה מתכוון שמחשב אחד ישמש בתור EXTENDER וימשוך EPG מהמחשב השני וגם יוכל להעביר את הטלויזיה על גבי הרשת הביתית.
זה בעצם נקרא תצורה של SERVER-CLIENT.
לי אישית אין מושג איך לעשות זאת ב 7MC אבל אם תרצה, במדיה פורטל זה מאוד פשוט וקל ומפורט במדריך החדש.
תוכל אפילו במחשב הראשי להתקין רק את ה TV SERVER בלי התוכנה עצמה, ובמחשב השני, הקליינט , רק את התוכנה ואז היא תמשוך את השידורים וה EPG מהשרת.
זה בעצם נקרא תצורה של SERVER-CLIENT.
לי אישית אין מושג איך לעשות זאת ב 7MC אבל אם תרצה, במדיה פורטל זה מאוד פשוט וקל ומפורט במדריך החדש.
תוכל אפילו במחשב הראשי להתקין רק את ה TV SERVER בלי התוכנה עצמה, ובמחשב השני, הקליינט , רק את התוכנה ואז היא תמשוך את השידורים וה EPG מהשרת.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
אם מדובר רק בתכנות הקלטות ממחשב אחר, תשתמש פשוט ב-Remote Desktop או כל תוכנת שליטה מרחוק אחרת כמו VNC, LogMeIn וכו.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
-
doron_amedey
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3149
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
לא טוב, כי אז זה יוצא, השאלה אם יש דרך ממחשב למחשב דרך ה-7MC או כמו שעבד לי עם VMC -WEBGUIDE
יש למשהו רעיונות.
staticx אתה צודק זה בדיוק מה שאני רוצה עם ה-7MC, שאוכל לראות EPG ממחשב אחר ולמסור לו הקלטות.
חשבתי שזה מה ש-MS עשו סוף סוף ב-7, אבל ראיתי שרק STREAM של סרט אם אם אתה שם ב-SHARE הקלטה אז כל 7MC יכול לראות, אבל לא לשלוט על הקלטות וה-EPG...
אין למשהו פתרון לנושא זה?
יש למשהו רעיונות.
staticx אתה צודק זה בדיוק מה שאני רוצה עם ה-7MC, שאוכל לראות EPG ממחשב אחר ולמסור לו הקלטות.
חשבתי שזה מה ש-MS עשו סוף סוף ב-7, אבל ראיתי שרק STREAM של סרט אם אם אתה שם ב-SHARE הקלטה אז כל 7MC יכול לראות, אבל לא לשלוט על הקלטות וה-EPG...
אין למשהו פתרון לנושא זה?
אף פעם אל תחשוב שמשהו מצחיק, הוא עלול לקרות גם לך