התחדשתי ב- Philips 42 9664
אחרי עיכובים רבים, הטלוויזיה הגיעה אחרי 18:00. כמובן שטכנאי התקנות כבר לא היה, אז התקנתי לבד, והתוצאות בתמונות המצורפות.
התמונה מדהימה ביס HD!
את ה- DVD חיברתי סוף כל סוף עם HDMI, עכשיו כשיש מספיק כניסות. Lost נראה ממש לא רחוק מ- HD.
ה- Wii נראה על הפנים עם composit. קבל component בדרך מאנגליה.
הגודל מושלם. קצת קשה להתרגל, ו- 47 היה לגמרי בלתי אפשרי.
התמונה מדהימה ביס HD!
את ה- DVD חיברתי סוף כל סוף עם HDMI, עכשיו כשיש מספיק כניסות. Lost נראה ממש לא רחוק מ- HD.
ה- Wii נראה על הפנים עם composit. קבל component בדרך מאנגליה.
הגודל מושלם. קצת קשה להתרגל, ו- 47 היה לגמרי בלתי אפשרי.
הבוקר ראיתי קצת אולימפיאדה ב- Eurosport HD. תמונה פשוט מדהימה. היו כמה closeupים על המחליקות בהחלקה אומנותית. זה הרגיש כאילו אני נמצא מולן.
שיחקתי קצת עם אפליקציית ה- YouTube. חביב מאד. עובד לא רע בכלל, למרות שאני לא רואה את עצמי משתמש בזה באופן קבוע.
הסאונד גם מדהים. הוספתי בהגדרות קצת בס, והפעלתי את ה- Surround.
יש שם אפשרות נחמדה של Demo, שמראה איך התוכנית הנוכחית שאני צופה בה, נראית עם פיצ'רים מסויימים, ובלי. המסך מחולק לשניים, צד אחד עם הפיצ'ר (למשל 200 הרץ) וצד אחד בלי. כנ"ל לגבי הסאונד (stereo מול surround).
בכלל, הנדסת האנוש פשוט מדהימה. גם אנשים לא טכנולוגיים במהותם יכולים להסתדר יופי עם המכשיר.
שיחקתי קצת עם אפליקציית ה- YouTube. חביב מאד. עובד לא רע בכלל, למרות שאני לא רואה את עצמי משתמש בזה באופן קבוע.
הסאונד גם מדהים. הוספתי בהגדרות קצת בס, והפעלתי את ה- Surround.
יש שם אפשרות נחמדה של Demo, שמראה איך התוכנית הנוכחית שאני צופה בה, נראית עם פיצ'רים מסויימים, ובלי. המסך מחולק לשניים, צד אחד עם הפיצ'ר (למשל 200 הרץ) וצד אחד בלי. כנ"ל לגבי הסאונד (stereo מול surround).
בכלל, הנדסת האנוש פשוט מדהימה. גם אנשים לא טכנולוגיים במהותם יכולים להסתדר יופי עם המכשיר.
ה- DVD עושה upscale ל- HD כשאתה מחבר אותו ב- HDMI. חוץ מזה אתה חוסך כבלים של סאונד בחיבור לטלוויזיה (כמובן שה- DVD מחובר גם לריסיבר, אבל ה- HDMI יעיל לסרטי ילדים).שי-כ כתב:תתחדש, נראה מרשים!
יש לי רק שאלה טכנית. מה עוזר לחבר DVD בחיבור HDMI ?...
תתחדש ותהנה נראה מעולה
כמו כן תנסה להוציא מה-DVD ב-HDMI אות של 480P/576P בלי לעשות upscale ותיתן למסך לעשות את ה- upscale ותיבדוק מי עושה upscale יותר טוב ה-DVD או המסך.
יתרון נוסף לחיבור ה-DVD ב-HDMI הוא: הוידאו על גבי ה-DVD הוא דיגיטלי , ה-LCD הוא מסך דיגיטלי כך שאתה מוציא אות איכותי בלי שעבר המרה מ-D ל-A במכשיר ה-DVD והמרה נוספת מ-A ל-D במסך ה-LCD במקרה שאתה מוציא קומפוננט מה-DVD.adsagi כתב:ה- DVD עושה upscale ל- HD כשאתה מחבר אותו ב- HDMI. חוץ מזה אתה חוסך כבלים של סאונד בחיבור לטלוויזיה (כמובן שה- DVD מחובר גם לריסיבר, אבל ה- HDMI יעיל לסרטי ילדים).שי-כ כתב:תתחדש, נראה מרשים!
יש לי רק שאלה טכנית. מה עוזר לחבר DVD בחיבור HDMI ?......
כמו כן תנסה להוציא מה-DVD ב-HDMI אות של 480P/576P בלי לעשות upscale ותיתן למסך לעשות את ה- upscale ותיבדוק מי עושה upscale יותר טוב ה-DVD או המסך.
ניסיתי. בדקתי עם מקור טוב (Lost) וה- DVD עושה עבודה הרבה יותר טובה. כשהוצאתי אות נמוך מ- 720 התמונה היתה מרוחה יותר, ובאיכות כללית פחות טובה.adsagi כתב:שי-כ כתב:תתחדש, נראה מרשים!
יש לי רק שאלה טכנית. מה עוזר לחבר DVD בחיבור HDMI ?...
כמו כן תנסה להוציא מה-DVD ב-HDMI אות של 480P/576P בלי לעשות upscale ותיתן למסך לעשות את ה- upscale ותיבדוק מי עושה upscale יותר טוב ה-DVD או המסך....
אני מניח שתלוי מה הפורמט המדוייק. ב- Lost, שזה 1.78:1 זה תפס את כל שטח המסך. אני צריך לנסות סרט יותר "רחב" אבל אני מניח שיהיו פסים. מצד שני, אני כרגע משתמש באופציה של auto-fit של התמונה למסך, אז אני לא יודע. אדווח בהמשך.אדי44 כתב:תתחדש , האם בחיבור די וי די בפורמט 16:9 (לא מהורדה) דרך HDMI
התמונה תופסת את כל שטח המסך או יש שוליים שחורים למעלה ולמטה....
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
תודה, תודה.
אכן בסרטים בפורמט רחב, למשל 2.35:1 יש פסים שחורים (כמו שצריך), אבל כמובן צרים יותר ממה שהיה לי בטלויזיה הקודמת, שהיתה רק HD Ready.
ראיתי עכשיו את הפתיח של נקמת הסית', מדהים!
אני כבר מת לקצת זמן חופשי לראות את שר הטבעות.
אכן בסרטים בפורמט רחב, למשל 2.35:1 יש פסים שחורים (כמו שצריך), אבל כמובן צרים יותר ממה שהיה לי בטלויזיה הקודמת, שהיתה רק HD Ready.
ראיתי עכשיו את הפתיח של נקמת הסית', מדהים!
אני כבר מת לקצת זמן חופשי לראות את שר הטבעות.