מרחק רמקולים ממסך :?: CRT
שלום לכולם!
יש לי מ סך טושיבה 29" בו חצי שנה ולאחרונה החלו תופעות של מיגנון על המסך קרי כתמים .
נראה לי שהבעיה היא ברמקולים!
למרות שהסנטר שלי עם מיגון נגד מיגנוט הרמקולים הראשיים לא.
מה המרחק המינימלי להצבת רמקול מהמסל בהתחשב בזה שכל רמקול הוא עם שני אלמנטים של 7" ?
יש לי מ סך טושיבה 29" בו חצי שנה ולאחרונה החלו תופעות של מיגנון על המסך קרי כתמים .
נראה לי שהבעיה היא ברמקולים!
למרות שהסנטר שלי עם מיגון נגד מיגנוט הרמקולים הראשיים לא.
מה המרחק המינימלי להצבת רמקול מהמסל בהתחשב בזה שכל רמקול הוא עם שני אלמנטים של 7" ?
הרמקולים במרחק 1.5 מטר בערך .RCA כתב:בדר"כ כתמים כתוצאה ממיגנוט נשארים קבוע על המסך. האם הכתמים אצלך קבועים במסך?
רמקולים סטנדרטים עדיף להשתדל לא להקריב למסך פחות מ- 20 ס"מ....
והכתמים לאחרונה החריפו כשבהתחלה היו רק בפינה אחת אבל עכשיו עברו לשני הפינות העליונות ולאמצע העליון של המסך
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
1. תנסה לא רק להרחיק בציר ה-X אלא גם בציר ה-Y, כלומר, להסיט אותם מעט לפני המסך או אחרי.
2. RCA, מגנוט לא חייב להיות קבוע. גם מיגנוט שלא ניתן להסיר לבד (כיבוי המסך למשך לילה למשל), ניתן לרוב ע"י מכשיר שנקרא DEGAUSER (יש מאמר על זה).
3. תמחור יד שניה תלוי במוצר. אם זה רכיב אודיו אז באודיו ואם זה רכיב וידאו אז בוידאו וכו'.
2. RCA, מגנוט לא חייב להיות קבוע. גם מיגנוט שלא ניתן להסיר לבד (כיבוי המסך למשך לילה למשל), ניתן לרוב ע"י מכשיר שנקרא DEGAUSER (יש מאמר על זה).
3. תמחור יד שניה תלוי במוצר. אם זה רכיב אודיו אז באודיו ואם זה רכיב וידאו אז בוידאו וכו'.
- golan-rca
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 941
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 15 פעמים
מרטין, רק לצורך העניין רשמתי :"בדר"כ כתמים כתוצאה ממיגנוט נשארים קבועMartinHSabag כתב:
2. RCA, מגנוט לא חייב להיות קבוע. גם מיגנוט שלא ניתן להסיר לבד (כיבוי המסך למשך לילה למשל)...
על המסך". - דגש על ה- בדר"כ...
סתם בשביל הפרוטוקול