עזרה ווליום נמוך!
אהלן!
לפני כחודשיים קניתי רסיבר rxv-463 וגם רמקולים של JBL scs 200 משום מה אני צריך להגביר את הווליום ל10- כדי לשמוע בעוצמה סבירה הוולים מתחיל ב 80- ונגמר ב 16+ האם זה תקין? ואם לא מה לעשות?
חיבורי הרמקולים נכונים.
תודה!
שימי.
לפני כחודשיים קניתי רסיבר rxv-463 וגם רמקולים של JBL scs 200 משום מה אני צריך להגביר את הווליום ל10- כדי לשמוע בעוצמה סבירה הוולים מתחיל ב 80- ונגמר ב 16+ האם זה תקין? ואם לא מה לעשות?
חיבורי הרמקולים נכונים.
תודה!
שימי.
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
לפני הכיוונים שווה לבדוק לאילו יציאות מחוברים הרמקולים והאם יש תאום בין ההתנגדויות.
שים לב שבמוזיקה אתה במצב סטראו ולא דרך מעבד הצליל.
בהגדרות סאונד, יש עוצמת DB כללית ואפשרות כיוון כל ערוץ בנפרד, תבדוק אולי אצליך הכל במינוס ולכן אתה שומע חלש.
שים לב שבמוזיקה אתה במצב סטראו ולא דרך מעבד הצליל.
בהגדרות סאונד, יש עוצמת DB כללית ואפשרות כיוון כל ערוץ בנפרד, תבדוק אולי אצליך הכל במינוס ולכן אתה שומע חלש.
הרמקולים מחוברים ליציאות קדמיות סנטר ו-סראונד גם כשאני שומע מוסיקה או סרט אם זה ב dolby digital וגם אם לא אני שומע חלש.
יש לי אפשרות ברסיבר לעשות כיוון אוט' ע"י חיבור מקרופון, ושנכנסתי להגדרות אך ורק ה סאב והסנטר היו במקצת על מינוס.
יש לי אפשרות ברסיבר לעשות כיוון אוט' ע"י חיבור מקרופון, ושנכנסתי להגדרות אך ורק ה סאב והסנטר היו במקצת על מינוס.
יכול להיות שאצלך עוצמה סבירה זה עוצמה גבוהה למישהו אחר ולהפך.kravcik כתב:אהלן!
חיבורי הרמקולים נכונים.
תודה!
שימי....
לדעתי זה תקין.