איך מגדילים את התרגום בחבילת מקודדים של SHARK?
-
esaly
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2003
- שם מלא: esaly
- נתן תודות: 328 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
היי,
התקנתי את החבילה של SHARK והכתוביות די קטנות, יש אפשרות להגדיל אותן?
ניסיתי להיכנס להגדרות של הFFDSHOW מהתפריט של המקודדים ולסמן SUBTITLES ולבחור עברית ואז הכתוביות מופיעות לי כפול...ביטלתי גם את הACCEPT EMBEDDED SUBTITLES וזה לא עוזר...
מישהו יודע איך לפתור את זה?
המון תודה מראש.
התקנתי את החבילה של SHARK והכתוביות די קטנות, יש אפשרות להגדיל אותן?
ניסיתי להיכנס להגדרות של הFFDSHOW מהתפריט של המקודדים ולסמן SUBTITLES ולבחור עברית ואז הכתוביות מופיעות לי כפול...ביטלתי גם את הACCEPT EMBEDDED SUBTITLES וזה לא עוזר...
מישהו יודע איך לפתור את זה?
המון תודה מראש.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
כנראה שמה שמנגן לך את הכתוביות זה VobSub (נקרא לעיתים גם VSFilter). נסה לראות אם יש הגדרות שלו שאפשר להיכנס אליהן מתוך תוכנת ההגדרות של Shark007.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
-
esaly
-
- חבר ותיק

באמת בSUBTITLES CONTROL מסומן הDIRECT VOBSUBpixies כתב:כנראה שמה שמנגן לך את הכתוביות זה VobSub (נקרא לעיתים גם VSFilter). נסה לראות אם יש הגדרות שלו שאפשר להיכנס אליהן מתוך תוכנת ההגדרות של Shark007....
יש לי אפשרות גם לסמן FFDSHOW / EXTERNAL
או FFDSHOW / EMBEDDED
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
לדעתי כדאי ללכת על ה-FFDShow. אני יותר אוהב את התמיכה שלו בכתוביות. בייחוד אם הוא זה שממילא מפענח לך את הוידאו.
רק תגדיר בתוכנה של שארק שה-VobSub לא יופעל. נראה ה-FFDShow כבר פועל, אז לא צריך להפעיל אותו עוד פעם.
רק תגדיר בתוכנה של שארק שה-VobSub לא יופעל. נראה ה-FFDShow כבר פועל, אז לא צריך להפעיל אותו עוד פעם.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
-
esaly
-
- חבר ותיק

אוקיי תודה!pixies כתב:לדעתי כדאי ללכת על ה-FFDShow. אני יותר אוהב את התמיכה שלו בכתוביות. בייחוד אם הוא זה שממילא מפענח לך את הוידאו.
רק תגדיר בתוכנה של שארק שה-VobSub לא יופעל. נראה ה-FFDShow כבר פועל, אז לא צריך להפעיל אותו עוד פעם....
הגדרתי FFDSHOW / EMBEDDED וזה נראה בסדר.