המלצה לכרטיס מסך זול לפענוח 720P שיעבוד עם Boxee
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20179
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
Boxee מבוסס לינוקס וצריך כ.מסך של NVIDIA אם אני לא טועה. לכן תסתכל לכיוון GT9400 או GT210/220
האם הוא לא מצליח לפענח את הקבצים במעבד?
אולי אתה כבר יודע אבל המעבדים הללו ניתנים להמהרה (overclocking) ניכרת. תוכל בקלות להגיע ל-3 ג'יגה אפילו עם המאוורר הסטנדרטי וכך להשוות בעצם את ביצועיו (למעט יישומים בודדים) עם מעבדים חזקים הרבה יותר ,למשל e6850. עם המהרה כזו ,ואף קטנה יותר לא צריכה להיות כל בעייה להציג סרטים ב-720P או 1080P גם ללא כרטיס מסך יעודי.
אולי אתה כבר יודע אבל המעבדים הללו ניתנים להמהרה (overclocking) ניכרת. תוכל בקלות להגיע ל-3 ג'יגה אפילו עם המאוורר הסטנדרטי וכך להשוות בעצם את ביצועיו (למעט יישומים בודדים) עם מעבדים חזקים הרבה יותר ,למשל e6850. עם המהרה כזו ,ואף קטנה יותר לא צריכה להיות כל בעייה להציג סרטים ב-720P או 1080P גם ללא כרטיס מסך יעודי.
-
yaronkle
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5348
- שם מלא: ירון קליין
- נתן תודות: 203 פעמים
- קיבל תודות: 332 פעמים
TheCoolest,
אני מריץ על Windows כך שאין כאן בעיה.
StaticX,
אני לא מעביר קול דרך הטלוויזיה והציוד אודיו לא תומך ב- בפורמטים החדשים כך שאין צורך בפענוח קול.
יש עוד אפשרויות? אני מעדיף Nvidia.
amiti,
עלית כאן על נקודה טובה. בחרתי את ה- 2180 על מנת לבצע לו overclocking. בפועל המחשב בארון ומוגבל מבחינת פיזור חום. גם בתנאים אופטימליים הגעתי רק ל- 15%. זה בהחלט מספיק ל- 720P אבל כשאני מריץ עם Boxee Beta יש לי Tearing רציני. התאוריה שלי היא ש- Boxee Beta מעמיס על המחשב יותר מ- Media Portal ב- Playback (לא בתפריטים).
השקעה של 100-150 ש"ח שגם יפחיתו את התחממות המחשב נראית לי סבירה.
אני מריץ על Windows כך שאין כאן בעיה.
StaticX,
אני לא מעביר קול דרך הטלוויזיה והציוד אודיו לא תומך ב- בפורמטים החדשים כך שאין צורך בפענוח קול.
יש עוד אפשרויות? אני מעדיף Nvidia.
amiti,
עלית כאן על נקודה טובה. בחרתי את ה- 2180 על מנת לבצע לו overclocking. בפועל המחשב בארון ומוגבל מבחינת פיזור חום. גם בתנאים אופטימליים הגעתי רק ל- 15%. זה בהחלט מספיק ל- 720P אבל כשאני מריץ עם Boxee Beta יש לי Tearing רציני. התאוריה שלי היא ש- Boxee Beta מעמיס על המחשב יותר מ- Media Portal ב- Playback (לא בתפריטים).
השקעה של 100-150 ש"ח שגם יפחיתו את התחממות המחשב נראית לי סבירה.
אתה מתכוון שישנם גמגומים בהצגת הוידאו?
אם ה-CPU עומד על 30% אזי הבעייה כנראה לא בפענוח , למרות שאפשרי שיהיו פיקים גבוהים יותר בסצנות מורכבות.
אולי צוואר הבקבוק נמצא במקום אחר?דרייברים של המעבד הגראפי? זיכרון? למרות שמדובר בהמהרה רק של 10% אולי אחד הרכיבים מתקשה לעמוד בקצב?
אם ה-CPU עומד על 30% אזי הבעייה כנראה לא בפענוח , למרות שאפשרי שיהיו פיקים גבוהים יותר בסצנות מורכבות.
אולי צוואר הבקבוק נמצא במקום אחר?דרייברים של המעבד הגראפי? זיכרון? למרות שמדובר בהמהרה רק של 10% אולי אחד הרכיבים מתקשה לעמוד בקצב?
- Eli_Semory
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 221
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
על מנת להשתמש בהאצת החומרה בבוקסי אני ממליץ לא להשתמש בכרטיסים של ATI.
התמיכה של ATI ב-DXVA לא מגיעה לרמה של NVIDIA.
כל כרטיס מבוסס GT210 יעשה את העבודה. ניתן להשיג כרטיס כזה סביב ה-200 ש"ח.
על מנת להמנע ממאוורר ניתן להשתמש ב-GT9400.
התמיכה של ATI ב-DXVA לא מגיעה לרמה של NVIDIA.
כל כרטיס מבוסס GT210 יעשה את העבודה. ניתן להשיג כרטיס כזה סביב ה-200 ש"ח.
על מנת להמנע ממאוורר ניתן להשתמש ב-GT9400.
-
yaronkle
- חבר במועדון HT

amiti,
יש משהוא בדבריך.
עדכנתי דרייברים (לא הייתי רחוק מהאחרונים) אך ללא שינוי.
הקנדידטים לבעיה הם:
כרטיס מסך OB של Intel, כרטיס קול OB או Boxee.
אנסה להשאיל כרטיס מסך פשוט ללא DXVA בתור התחלה.
יש משהוא בדבריך.
עדכנתי דרייברים (לא הייתי רחוק מהאחרונים) אך ללא שינוי.
הקנדידטים לבעיה הם:
כרטיס מסך OB של Intel, כרטיס קול OB או Boxee.
אנסה להשאיל כרטיס מסך פשוט ללא DXVA בתור התחלה.
-
yaronkle
- חבר במועדון HT

גרסת Boxee אחרונה מציגה חלון שאומר שאין מספיק זיכרון בכרטיס המסך OB שלי...
האם ה- GT9400 או ה- HD5450 תומכים ב- AVHCD שצולם עם מצלמת HD?
אני חושש מה- 5450 קצת. היו לי כרטיסי מסך של ATI והדרייברים שלהם...
הביקורת הבאה מחזקת את החששות שלי:
No h.264 playback?
Unfortunately there are still issues with the latest drivers and the free, DXVA enabled Media Player Classic: Home Cinema edition software. Following advice from our readers, we tried the very latest (experimental) build of MPC:HC, not just the last official available download on Sourceforge, but it didn't alleviate our playback issues. Until we resolve this issue we cannot get an accurate result for h.264 playback on the HD 5450 and 785G.
http://www.bit-tech.net/hardware/graphi ... 0-review/7
האם ה- GT9400 או ה- HD5450 תומכים ב- AVHCD שצולם עם מצלמת HD?
אני חושש מה- 5450 קצת. היו לי כרטיסי מסך של ATI והדרייברים שלהם...
הביקורת הבאה מחזקת את החששות שלי:
No h.264 playback?
Unfortunately there are still issues with the latest drivers and the free, DXVA enabled Media Player Classic: Home Cinema edition software. Following advice from our readers, we tried the very latest (experimental) build of MPC:HC, not just the last official available download on Sourceforge, but it didn't alleviate our playback issues. Until we resolve this issue we cannot get an accurate result for h.264 playback on the HD 5450 and 785G.
http://www.bit-tech.net/hardware/graphi ... 0-review/7