אני מחפש מסך לחדר שינה עבור אישה שמצד אחד מאד מוגבלת בתקציבה ומצד שני בשל מחלות (כן... ברבים... ) ומצב בריאותי קשה מחוייבת רוב היום להיות במיטה ולצפות בטלויזיה. הצפיה היא 95% כבלים 5% DVD.
מצאתי בחיפוש מהיר כמה אפשרויות:
סמסונג http://www.electroshop.co.il/product.asp?ProductID=5171
מכיוון ששמתי לב שהתקציב מוגבל, אני חייב לציין שלאחרונה הזמנתי לקרובי משפחה טלוויזיה 26'' לחדר השנה של HISENSE מדגם 26W58, הופתעתי ממש לטובה מאיכות תמונה לא רעה בכלל, המחיר באזור ה- 1600-1700 והיתרון הגדול לטעמי, 5 שנות אחריות מלאות, שזה אומר שקט, וזה חשוב לדעתי במיוחד כשיש קושי תקציבי ורוצים משהו שלא צריך לחשוב על להחליף אותו לפחות 5 שנים.
תודה על ההצעות. 2000 זו מגבלה עליונה של התקציב. השאיפה היא לקנות משהו בסכום נמוך יותר סביב 1600-1800. לכן ה 32" יורדים מהפרק.
עניין הגודל צריך לקחת בפרופורציות. היום יש לה 21" CRT. הסיבה שהיא צריכה מסך חדש היא לא כדי לשדרג את חווית הצפיה. היא נאלצת לעזוב דירה מושכרת שגרה בה 20 שנה. בעל הדירה רוצה לתת אותה לבן שלו ולכן דורש ממנה להתפנות. בדירות שהיא ראתה עד עכשיו אין אפשרות לתלות זרוע ברקן בצורה שתפאשר לה לצפות במסך בזוית נוחה מהמיטה. לכן ורק מסיבה זו היא מחפשת מסך לתליה על קיר שלא יבלוט ממנו. אם היתה יכולה להימנע מההוצאה הזו אז לא היתה חושבת על זה. אני ואשתי עוזרים לה כבר שנים ובטח נשתתף בעלות של המסך אבל גם לזה יש מגבלות...
הייסנס -אני לא מכיר את המסכים האלו. מישהו נוסף יכול לתת חוות דעת ?