Toshiba 42wp56 וחיבור ל HOT

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
moshem פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 125
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם,

לאחר התלבטות רבה והתייעצות פה בפורום היקר, השתתפתי במכרז והצלחתי לרכוש את הפלזמה של טושיבה במחיר שאני מקווה שהוא מוצלח במיוחד (11950 + 300 שח משלוח).

כעת מחכים להגעתו, אשמח לקבל טיפים מהחברים בפורום שיש להם את המסך לגבי הנושאים הבאים:

1. עם / ללא מתקן תליה על הקיר - כעיקרון יש לי מספיק מקום להניח אותה על מעמד, מה גם שאני גר בדירה שכורה ולא בטוח ששווה את ההשקעה, אבל אם זה מספק יתרונות שאני לא יודע עליהם אז לא אכפת לי לשקול.

2. חיבור לממיר HOT, יש לי את הממיר החדש (לא זכור לי כרגע שם היצרן והדגם) אבל מדובר בממיר היחסית חדש והדק שהכניסו בתקופה האחרונה. איך הכי כדאי לחבר אותו לפלאזמה ? באיזה חיבור, איזה כבלים אני צריך לקנות ? לא ראיתי שיש כניסה עם RGB אלא רק PC/RGB , יש לה שני חיבורי קומפוננט כפי שאני מבין ועוד חיבור SVIDEO ועוד שני חיבורי HDMI

3. איזה בדיקות אני צריך לערוך למסך לאחר ההתקנה כדי לוודא שאין בו פגמים או תקלות ?

4. טיפים לכיוונון אופטימלי יתקבלו בשמחה.

אגב, אודיו פחות מעניין אותי יש לי מערכת קולנוע ביתי צמודה

תודה רבה מראש

משה

moshem פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #2 

שכחתי לציין שאני רוצה לחבר את המקורות הבאים לפלאזמה :

1. ממיר HOT

2. מכשיר DVD שאני מתכוון לרכוש, כנראה את הפיוניר 383

3. מכשיר וידאו פשוט עם יציאות RCA

4. מחשב נייד מדי פעם על בסיס זמני

תודה

עופרפולק
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7404
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 503 פעמים

שליחה #3 

אם קנית אותו במחיר כזה זה טוב מאוד גם אני קניתי אותו ב12800 מאולסייל והוא מחובר להוט ,הוא על הקיר ואז יש לי 4 מטר מרחק צפייה , מה עוד ? הוא מחובר לdvd עם קומפוננט ולממיר של הכבלים אם rca וscart .כיוונים זה כבר משחק שלך ויש מה לשחק . שומעים בה חבל על הזמן יש לו גם woofer פנימי יש לו srs שזה כאילו סראונד .

moshem פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #4 

תודה עופר,

כן זהו המחיר, ואני מניח שהם גם לא ממש מפסידים עליו כך.

למסך אין חיבור SCART ככל הידוע לי, אז אני מניח שחיברת אותו לחיבור RCA במסך, כלומר אתה לא משתמש באיכות הטובה יותר שמשיגים בשיטת RGB בממירים של הוט, זה נכון ?

איזה ממיר יש לך ? יש ממיר מועדף ?

כמה זמן לקח לאולסייל לספק לך את המסך לאחר הרכישה ?

עופרפולק
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #5 

הרכיבו לי אותה ביום שני שעבר אני עשיתי העברה של הכסף בפעם אחת כי לא רציתי בתשלומים , היא הגיעה אליי תוך שבוע מרגע האישור של אולסייל על הכסף. יש לי ממיר של הוט vod אני יודע איזה ממיר? .מעניין את סבתא שלי איזה ממיר נתנו לי העיקר תמונה ליגה ליגה טובה מאוד .כמו שאמרתי הdvd מחובר אם rgb והממיר אם rca אבל כבל של חברת ויונקו כבל לא חרטה וscart יש בממיר.

moshem פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

תן לי לבדוק שאני מבין נכון.

אתה חיברת כבל SCART ל 4 RCA מהממיר לתוך החיבור הפשוט של המסך ועדיין קיבלת RGB ?

כי כמו שאני יודע RGB מקבלים רק בחיבור SCART ל SCART או SCART ל COMPONENT.

אני שמח לשמוע שאתה מרוצה מאיכות התמונה, קצת חששתי שהיא תיפול מהרמה של המסכים שרוב חברי הפורום מדברים עליהם כל הזמן כמו הפנסוניק, הנק וכו'

עופרפולק
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #7 

בוא נעשה סדר.אותי יותר מעניין שיראו dvd טוב אז קניתי rgb וזה בא מהפלזמה לdvd והתמונה חבל על הזמן. הלאה מהממיר יש לי 21 פינים שהצד השני של הכבל הוא 6 יציאות אבל אני משתמש רק אם 3 לתמונה וקול לשידורי טלויזיה

lito
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1129
קיבל תודות: 0

חיבורים

שליחה #8 

עופר, אתה מחובר לממיר בחיבור COMPOSITE כנראה (כבל יודאו צהוב ושני כבלים אודיו לבן ואדום) וזה נותן האיכות הכי נמוכה.

אם לא רוצים להשתמש ב TRANSCODER מהממיר לכניסה COMPONENT כדי לנצל את האות RGB שמוציא את הממיר (בהנחה שהוא מוציא RGB) הפשרה הכי טובה היא להשתמש בגבל SCART TO S VIDEO שנותן איכות טובה. אני לא יודע אם כדאי לקנות את ה TRANSCODER, אני לא קניתי ומשתמש ביציאה S VIDEO. ואם יש בעיות של גלים או פסים דעולים או יורדים במסך, צריך לבקש מ HOT שיתקינו לכם ISOLATOR כדי לתקן את האפקט של ה GROUNDLOOP ששכיח בממירי HOT.

moshem פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #9 

כבל SCART ל SVIDEO מעביר אות RGB ?

האם קיים כבל SCART ל COMPONENT ? האם כבל כזה נותן איכות טובה יותר ?

לטושיבה שתי כניסות נפרדות מסוג COMPONENT, אחת SVIDEO, אחת COMPOSITE ושתי כניסות HDMI.

תודה

or_b7
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 78

שליחה #10 

הזמנתי את אותה הטלוזיה, אבל אני מחובר ליס עם ממיר 3100, השאלה מה החיבור וידאו המומלץ, יש לי בממיר שתי כניסות rca וכניסת scarat אחת. אני מתכוון לחבר את הdvd לטלוזייה בקומפונטט, האם עדיף לחבר את הטלוזיה לממיר בscarat לקומפוננט או בscarat לs-video או במשהוא אחר?
תודה

עופרפולק
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #11 

אם זה האיכות הכי נמוכה אז אני נשאר עם זה .......... :lol:

lironk
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4049
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 23 פעמים

שליחה #12 

קצת סדר , במסך הספציפי הזה האופציה הטובה ביותר היא לחבר מהממיר בחיבור SCART ל SVIDEO שבמסך ואת ה DVD בקומפננט, אין כבל SCART לקומפננט , על מנת לבצע חיבור כזה להעברת אות RGB יש צורך בטרנסקודר.

lito
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1129

שליחה #13 

moshem כתב:כבל SCART ל SVIDEO מעביר אות RGB ?

האם קיים כבל SCART ל COMPONENT ? האם כבל כזה נותן איכות טובה יותר ?

לטושיבה שתי כניסות נפרדות מסוג COMPONENT, אחת SVIDEO, אחת COMPOSITE ושתי כניסות HDMI.

תודה
...
כבל SCART TO S VIDEO מעביר S VIDEO. כתבתי שכדי לנצל את האות RGB של הממיר אתה צריך לקנות TRANSCODER שיהפוך את האות RGB ל COMPONENT ולהעביר את הכבלים של ה TRANSCODER לכניסה COMPONENT של ה TOSHIBA.
ה TRANSCODER עולה 420 ש"ח אם אני זוכר נכון.

אני משתמש ב S VIDEO. מספיק טוב בשבילי. מחר באים מ HOT לשים את ה ISOLATOR וזהו.

כתבו כאן שה RGB של כניסת המחשב הוא שונה מה RGB של הממיר, לכן לא ניתן להשתמש בכניסה זאת.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”