הבאגים של ממיר קונקה 630 - מה חברת טלראן אומרת בנושא

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
oreach פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 581
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #1 

לאור הבאגים הרבים שקיימים בממיר קונקה 630, ולאחר שאין ממש התייחסות של החברה לנושא בפורום שלה, החלטתי להתקשר ולברר טלפונית מה קורה בנושא.

חזר אלי אחד הנציגים שלהם שלא ציין את שמו, שהיה מאוד לחוץ לסיים את השיחה כמה שיותר מהר.

בשיחה עימו הצגתי לו שלושה באגים מרכזיים שקיימים אצלי בממיר (שכן לא היתה באפשרותי לדון בנושא לעומקו):
1. EPG לא תקין
2. הקלטה שמופסקת באמצע
3. סאונד שמופסק פעם בכמה זמן בעיקר במעברים בין התפריטים של ניגון הקבצים לתצוגה של ערוץ כלשהו.

תשובתו הייתה שלא מוכרים לו הבעיות הללו (למרות שאמרתי לו שהדברים מופיעים בפורום שלהם), וכרגע יש רק את העדכון שקיים באתר שלהם, ואין לו מה לחדש לי בנושא. בנוסף הוא רצה לתת לי את הטלפון של המעבדה הצפונית שאיתם אדבר, למרות שציינתי בפניו שאלו בעיות של תוכנה.

באיזשהו שלב הוא ציין שלאפקס (חברה מתחרה) יש הרבה יותר באגים ואם אני רוצה, אני יכול לקנות אותם במקום את הקונקה. תשובה זו באה מאוד שלא במקום, ולא הייתי מצפה מנציג של חברה לתת תשובה מהסוג הזה. בתגובה עניתי לו שאת הקונקה כבר קניתי, והאם הוא מציע לי להחזיר את הממיר (שנקנה לפני כחודשיים) תמורת החזר כספי...

בכל אופן ציינתי בפניו שאני מוכן לפנות בעצמי ליצרן ולנדנד לו בעצמי לגבי הבאגים, בתגובה הוא ניסה להעביר אותי למישהו אחר ומשלא הצליח, אמר ש"אין לי מה לעשות בנידון, בסדר?" ושהוא רק ייתן לי את המספר של המעבדה בצפון. אמרתי שלא בסדר ואני מעוניין להעלות את הנושא מול מישהו שיוכל לתת לי קצת יותר מידע גם אם זה כרוך במישהו מההנהלה. תשובתו הייתה שאין אף אחד אחר שיכול לעזור ושהוא לא רוצה לנתק לי בפנים ולכן הוא רק ייתן לי את המספר.
משסירבתי מיותר לציין שנותק לי הטלפון בפנים 8O ...

כבר 5 חודשים אין שום עדכון חדש לממיר, ותשובה "שזה בטיפול ולך לעזאזל" לא הייתי מצפה לקבל מחברה כדוגמת טלראן. עצוב שכך. לא ברור לי מה הם מצפים מלקוח שמטיחים בו עלבון שכזה.
אני רק מקווה שזו לא דרך ההתנהלות הרגילה שלהם, אלא נציג בודד שהייתה לו עזות המצח.

כדאי היה שהיו לומדים מ-nowcom כיצד מתייחסים לצרכי הלקוחות.

לסיכום, אני לא הייתי ממליץ לחבריי או לכל אדם אחר לקנות מהם את הממיר הזה כל עוד התמיכה שלהם לוקה כל כך בחסר בלשון המעטה.

liviur
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 697
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 21 פעמים

שליחה #2 

מחזק את ההמלצה שלך מילה במילה.

עדיף לקנות ממיר עם איכות תמונה נמוכה יותר , בטוח זול יותר אבל עם EPG , סאונד והקלטות כמו שצריך.

ליביו - שלושה חודשים עם 630

oreach פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 581
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #3 

טוב, בגלל השוונג, שלחתי גם לחברה המייצרת את המכשיר שאלה דרך האתר שלהם כאן: http://www.zintech.com.tw/modules/contact/ (בשם הקהילה, כי אני חושב שאני מייצג לא רק אותי בשאלה זו):

[left]Your product "ZDT-630HD Digital Terrestrial Receiver", is marketed in Israel under the brand name "Konka" and represented and distributed by "Telran Communications LTD."

This receiver has a very bad reputation in Israel due to several bugs which prevents a smooth operation with it.

The official distributor in Israel, Telran Communications LTD., is not willing to supply any information about future firmware releases.
We, the community in www.hometheater.co.il, would like to know if you're familiar with this issue and if there's any progress regarding it.

We will appreciate any response on your behalf, and we can also provide you a comprehensive list of bugs, which our members encountered, if needed.

Regards[/left]

מקווה שיעזור...

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”