מדריך למערכת סטראו של AIWA ,מחפש עזרה
-
denis29
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
שלום חברה ,רציתי לדעת העם ניתן להשיג ברשת חוברת הפעלה של מערכת AIWA מדגם NSX-S514 בפורמט PDF? תמיד הייתה לי בעיה למצוע דברים כאלו לדגמים שהם ישנים ,וגם כן AIWA כבר לא קיימת ,ליתר דיוק בבעילות סוני ,הדגם שיש עצלו הוא עם הלוגו הישן ואני לא יודע מי יכול לספק תמיכה עליו. תודה רבה
-
denis29
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
חיפשתי, ועם אני בכלל מוצע זה בתשלום ,יש לי מדריך של דגם די דומה ,אבל אני צריך ספציפית של nsx-s514 ,
למשל לא ידעתי שנגדי במצד AUX אפשר לשנות ווליום דרך מקשי UP וDOWN (יש להם כמה רמות ווליום ,זה ליתר דיוק פשוט הגבלה של ווליום לרמה מסויימת וכו' ,והאמת רוב מה שכתוב בחוברת של המערכת השניה עבדו בזאת, בכל זאת מה באמת עושים במצה כזה שאין כלל חוברת הפעלה ? זה לא כמו לחפש service manual של מכשיר סלולרי ,זה רק חוברת הורדאות פשוטה ..בכל מקרה עם מישהוא יכול לשפוך קצת אור בעניין ,אני ישמח מעוד .
למשל לא ידעתי שנגדי במצד AUX אפשר לשנות ווליום דרך מקשי UP וDOWN (יש להם כמה רמות ווליום ,זה ליתר דיוק פשוט הגבלה של ווליום לרמה מסויימת וכו' ,והאמת רוב מה שכתוב בחוברת של המערכת השניה עבדו בזאת, בכל זאת מה באמת עושים במצה כזה שאין כלל חוברת הפעלה ? זה לא כמו לחפש service manual של מכשיר סלולרי ,זה רק חוברת הורדאות פשוטה ..בכל מקרה עם מישהוא יכול לשפוך קצת אור בעניין ,אני ישמח מעוד .
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "