חוצפה של חברת xtreamer
-
orenfe
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 680
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
החברה העלתה לאתר מידע על המוצר החדש, Xtreamer Pro. בין השאר, כולל האתר השוואה בין הדגם החדש לדגם הקודם.
לפי ההשוואה המצורפת ניתן לראות ששני המוצרים מבוססים על אותו צ'יפ. למרות זאת, דגם ה Pro החדש תומך, על פי ההשוואה, בפורמטי האודיו החדשים, בעוד הדגם הישן לא.
כאשר אני רכשתי את ה xtreamer שלי, המפרט הטכני שלו ציין בפירוש שהוא תומך בפורמטי האודיו החדשים.
בשבועות האחרונים התפתח שרשור בפורום הכחול שמציין שלא ניתן לתמוך בפורמטי האודיו החדשים בצ'יפ של רילטק. והנה, חברת xtreamer מפרסמת שהיא אכן תתמוך בפורמטים הנ"ל בצ'יפ המדובר אך לא במוצר הקיים אלא במוצר חדש.
בתור לקוח שלהם אני מרגיש מרומה.
מעניין כמה לקוחות קיימים ירכשו את המוצר החדש אחרי שהחברה הונתה אותם עם המוצר הקודם.
לפי ההשוואה המצורפת ניתן לראות ששני המוצרים מבוססים על אותו צ'יפ. למרות זאת, דגם ה Pro החדש תומך, על פי ההשוואה, בפורמטי האודיו החדשים, בעוד הדגם הישן לא.
כאשר אני רכשתי את ה xtreamer שלי, המפרט הטכני שלו ציין בפירוש שהוא תומך בפורמטי האודיו החדשים.
בשבועות האחרונים התפתח שרשור בפורום הכחול שמציין שלא ניתן לתמוך בפורמטי האודיו החדשים בצ'יפ של רילטק. והנה, חברת xtreamer מפרסמת שהיא אכן תתמוך בפורמטים הנ"ל בצ'יפ המדובר אך לא במוצר הקיים אלא במוצר חדש.
בתור לקוח שלהם אני מרגיש מרומה.
מעניין כמה לקוחות קיימים ירכשו את המוצר החדש אחרי שהחברה הונתה אותם עם המוצר הקודם.
There are 10 types of people, those who understand binary code and those who don't
לפי המסמך הרבעוני שהם פרסמו יש "באג" בשבב שמבטל את האפשרות לפתוח את התמיכה בפורמטים החדשים.
המעבד בדגם ה PRO הוא אותו מעבד אבל עם תיקונים שונים (METAL FIX) בניהם פתיחה של התמיכה בפורמטים.
לכל שבב יש מספר רוויזיות לאורך חייו הכולל בעיקר תיקון באגים.
המעבד בדגם ה PRO הוא אותו מעבד אבל עם תיקונים שונים (METAL FIX) בניהם פתיחה של התמיכה בפורמטים.
לכל שבב יש מספר רוויזיות לאורך חייו הכולל בעיקר תיקון באגים.
- iakovl
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5403
- שם מלא: יאן לנגרמן
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 228 פעמים
בשביל 50 יורו הביאו כמה תוספות טובות כמו השימוש בקשיחי 3.5 יציאת ESATA ועוד זיכרון
לכל מי שבוכה על הפורמטים וכו'... אנשים, אין סטרימר מושלם, יחסית למחיר האפסי שלו (ראיתי את הסטרימרים ב4 ספרות) האקסטרימר עושה עבודה מעולה
לכל מי שבוכה על הפורמטים וכו'... אנשים, אין סטרימר מושלם, יחסית למחיר האפסי שלו (ראיתי את הסטרימרים ב4 ספרות) האקסטרימר עושה עבודה מעולה
אם כבר מדברים על חוצפה
אז למכור מוצר עם מאוורר פגום ואחר כך למכור
גוף קירור במחיר מופקע שמתקן את הפגם זה
שיא החוצפה.
בסה"כ האקסטרימר עושה עבודה לא רעה אבל הטעם הרע
שהחברה הזאת משאירה בהתנהלות שלה הולך ומתחזק.
גוף קירור במחיר מופקע שמתקן את הפגם זה
שיא החוצפה.
בסה"כ האקסטרימר עושה עבודה לא רעה אבל הטעם הרע
שהחברה הזאת משאירה בהתנהלות שלה הולך ומתחזק.
מצא מין את מינו: באתר של באג האקסטרימר עדיין תומך בפורמטים החדשים.
אגב קניתי את האקסטרימר בין השאר מתוך הבנה שהוא אמור לתמוך בפומטים החדשים. לאחר שבועיים שהיה לי אותו ראיתי פה בפורומים שהוא כנראה לא יכול לתמוך בהם. ניסיתי לפנות לבאג לפני שבוע וחצי ועד עכשיו אני מחכה לשיחת מנהל, לפי אחת מהשירותניקיות של באג היו עוד שניים לפניי שמחכים לשיחת מנהל, שבוע וחצי לדבר עם 2 אנשים - זו יעילות וזה מנהל!!
בכל אופן הנחתי לזה לקרות בגלל שמאז מכרתי את האקסטרימר וקניתי A-200 (מרוצה ממנו עד הגג)
מה שכן בעתיד בבאג אני לא קונה יותר מאשר חבילת דפי A4 וגם זה אם בכלל.
אגב קניתי את האקסטרימר בין השאר מתוך הבנה שהוא אמור לתמוך בפומטים החדשים. לאחר שבועיים שהיה לי אותו ראיתי פה בפורומים שהוא כנראה לא יכול לתמוך בהם. ניסיתי לפנות לבאג לפני שבוע וחצי ועד עכשיו אני מחכה לשיחת מנהל, לפי אחת מהשירותניקיות של באג היו עוד שניים לפניי שמחכים לשיחת מנהל, שבוע וחצי לדבר עם 2 אנשים - זו יעילות וזה מנהל!!
בכל אופן הנחתי לזה לקרות בגלל שמאז מכרתי את האקסטרימר וקניתי A-200 (מרוצה ממנו עד הגג)
מה שכן בעתיד בבאג אני לא קונה יותר מאשר חבילת דפי A4 וגם זה אם בכלל.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78902
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
ממה שאני יודע, מדובר בצ'יפ שהוא פיזית שונה. ליתר דיוק, זו רוויזיה שונה לאותו צ'יפ...
הנה הסיבה שהם פירסמו לגבי חוסר התמיכה של ה Xtremer בפורמטי האודיו החדשים וגם איזה תמיכה תהיה ל Xtreamer Pro החדש:
http://www.hometheater.co.il/vt107016
http://www.hometheater.co.il/vt107016
אני לא מבין על מה העצבים.
קניתם את הסטרימר רק בגלל שהם אמרו שבעתיד יהיו הפורמטים החדשים?
תסלחו לי, זה טמטום.
אם אתה קונה סטרימר בשביל הפורמטים החדשים, וזה דבר שחשוב לך שיהיה, אז בוודאי שתקנה מהתחלה אחד שתומך בזה, ולא אחד שבעתיד ואולי יתמוך בזה.
וכן, אני קניתי אותו מהדיוטי פריי, עלה לי 570 ש"ח ואני מרוצה עד השמיים, הוא מצויין, ולא הייתה לי שום סיבה להשקיע בA200 או בC200 או בכל השאר שעולים פי שתיים ויותר.
תסלחו לי, זה טמטום.
אם אתה קונה סטרימר בשביל הפורמטים החדשים, וזה דבר שחשוב לך שיהיה, אז בוודאי שתקנה מהתחלה אחד שתומך בזה, ולא אחד שבעתיד ואולי יתמוך בזה.
וכן, אני קניתי אותו מהדיוטי פריי, עלה לי 570 ש"ח ואני מרוצה עד השמיים, הוא מצויין, ולא הייתה לי שום סיבה להשקיע בA200 או בC200 או בכל השאר שעולים פי שתיים ויותר.
טמטום זה הודעות מסוג זה. אתה באמת לא מבין איפה הבעיה עם הbusiness practices של החברה הזו?ariel-ro כתב:אני לא מבין על מה העצבים.
תסלחו לי, זה טמטום.
וכן, אני קניתי אותו מהדיוטי פריי, עלה לי 570 ש"ח ואני מרוצה עד השמיים, הוא מצויין, ולא הייתה לי שום סיבה להשקיע בA200 או בC200 או בכל השאר שעולים פי שתיים ויותר....
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
חבר'ה לא צריך לרדת נמוך כ"כ ...
אין ספק שהחברה לימדה אנשים פרק ב"לא להאמין ליצרניות".
לפחות הם מודים בטעות... ומאפשרים לשדרג ולקבל 50 יורו הנחה.
זה אומר שכביכול - אותם אנשים שרכשו את הישן קנו אותו ב50 יורו! (בתנאי שהם קונים את החדש
)
אין ספק שהחברה לימדה אנשים פרק ב"לא להאמין ליצרניות".
לפחות הם מודים בטעות... ומאפשרים לשדרג ולקבל 50 יורו הנחה.
זה אומר שכביכול - אותם אנשים שרכשו את הישן קנו אותו ב50 יורו! (בתנאי שהם קונים את החדש
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78902
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
ariel-ro,
בתחום הזה נהוג להבטיח פיצ'רים שממשים יותר מאוחר. תראה איך היה עם כל אחד ואחד מהיצרנים (אולי חוץ מ-DUNE שהצליחו להוציא בגירסא 1.0 את כל הפונקציות שהבטיחו בעיקר כי הבטיחו פחות מהאחרים...).
בתחום הזה נהוג להבטיח פיצ'רים שממשים יותר מאוחר. תראה איך היה עם כל אחד ואחד מהיצרנים (אולי חוץ מ-DUNE שהצליחו להוציא בגירסא 1.0 את כל הפונקציות שהבטיחו בעיקר כי הבטיחו פחות מהאחרים...).
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46391
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
oznav,
בתור מנהל המותג Mvix לשעבר בארץ, הוגן כלפי חברי האתר כי לא תגיב עם הודעות מסוג זה.
אתה מסומן כעוסק בתחום וצריך להתנהג בהתאם. אני מציע לך לעיין בתקנון האתר, הוא תקף לגביך בדיוק כמו לכל עוסק בתחום אחר באתר.
בתור מנהל המותג Mvix לשעבר בארץ, הוגן כלפי חברי האתר כי לא תגיב עם הודעות מסוג זה.
אתה מסומן כעוסק בתחום וצריך להתנהג בהתאם. אני מציע לך לעיין בתקנון האתר, הוא תקף לגביך בדיוק כמו לכל עוסק בתחום אחר באתר.