ציון לשבח - Future Audio
-
Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
רק רציתי לספר על ההתנסות הקצרה שלי עם Future. אני לא לקוח שלהם, כך שלא אוכל לספר שום דבר על טיב המוצרים או המחירים.
לפני כמה ימים חיפשתי דיסק הדגמה של פורמטי האודיו החדשים, מכיוון שהדיסקים הללו אינם מוצעים למכירה בדרך כלל. דור מהחנות יצר איתי קשר והציע לתת לי דיסק כזה, ללא שום התחייבות מצידי.
הגעתי לחנות, שהייתה מאוד מרשימה (בעיקר החדר של Bang & Olufsen, עם עיצובים שחשבתי שהיום קיימים רק בסרטי מד"ב). דור לא שאל שאלות ולא ניסה לדחוף לי שום דבר, פשוט נתן את הדיסק. כשסיפרתי לו על התלבטויות שיש לי בקשר לרמקולים שאני אצטרך לקנות בעתיד, הוא המליץ לי על מוצר שהוא בכלל לא מוכר, אבל נראה לו כמו המוצר שהכי יתאים לי. אחר כך הוא גם עשה לי סיבוב בחנות למרות שהצהרתי שאין לי כוונה לקנות כרגע כלום, וגם אם הייתה לי כוונה - אין לי כסף.
התרשמתי מאוד לטובה מהשירות. כמו שאמרתי, אני לא לקוח, אז אני לא יכול לספר על המקצועיות או טיב המוצרים, אבל היה חשוב לי לתת את הקרדיט שבאמת מגיע בעיני.
לפני כמה ימים חיפשתי דיסק הדגמה של פורמטי האודיו החדשים, מכיוון שהדיסקים הללו אינם מוצעים למכירה בדרך כלל. דור מהחנות יצר איתי קשר והציע לתת לי דיסק כזה, ללא שום התחייבות מצידי.
הגעתי לחנות, שהייתה מאוד מרשימה (בעיקר החדר של Bang & Olufsen, עם עיצובים שחשבתי שהיום קיימים רק בסרטי מד"ב). דור לא שאל שאלות ולא ניסה לדחוף לי שום דבר, פשוט נתן את הדיסק. כשסיפרתי לו על התלבטויות שיש לי בקשר לרמקולים שאני אצטרך לקנות בעתיד, הוא המליץ לי על מוצר שהוא בכלל לא מוכר, אבל נראה לו כמו המוצר שהכי יתאים לי. אחר כך הוא גם עשה לי סיבוב בחנות למרות שהצהרתי שאין לי כוונה לקנות כרגע כלום, וגם אם הייתה לי כוונה - אין לי כסף.
התרשמתי מאוד לטובה מהשירות. כמו שאמרתי, אני לא לקוח, אז אני לא יכול לספר על המקצועיות או טיב המוצרים, אבל היה חשוב לי לתת את הקרדיט שבאמת מגיע בעיני.
גם לי הציעו לקחת את דיסק ההדגמה ללא תמורה או התחייבות לקנייהMalcontent כתב:רק רציתי לספר על ההתנסות הקצרה שלי עם Future. אני לא לקוח שלהם, כך שלא אוכל לספר שום דבר על טיב המוצרים או המחירים.
התרשמתי מאוד לטובה מהשירות. כמו שאמרתי, אני לא לקוח, אז אני לא יכול לספר על המקצועיות או טיב המוצרים, אבל היה חשוב לי לתת את הקרדיט שבאמת מגיע בעיני....
- דור-Future
- עוסק בתחום

- תגובות: 123
- נתן תודות: 15 פעמים
- קיבל תודות: 22 פעמים
תמיד שמח לעזור...spacedude כתב:רואים שדור עושה את זה בראש ובראשונה מאהבה לתחום.
כן ירבו......
- tvholic
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2152
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 74 פעמים
אני איתך!uriler כתב:יפה!
הצטערתי שפספסתי את אירוע ההשקה, ועכשיו אני מצטער עוד יותר
אני צריך לרשום לפניי לבקר שם...
לצערי גם אני לא הייתי באירוע השקה וממש התבאסתי.
אני מחפש מסך ואני יודע שאני אעבור שם