ציון לשבח - Future Audio

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
Malcontent פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3585
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 79 פעמים

שליחה #1 

רק רציתי לספר על ההתנסות הקצרה שלי עם Future. אני לא לקוח שלהם, כך שלא אוכל לספר שום דבר על טיב המוצרים או המחירים.
לפני כמה ימים חיפשתי דיסק הדגמה של פורמטי האודיו החדשים, מכיוון שהדיסקים הללו אינם מוצעים למכירה בדרך כלל. דור מהחנות יצר איתי קשר והציע לתת לי דיסק כזה, ללא שום התחייבות מצידי.
הגעתי לחנות, שהייתה מאוד מרשימה (בעיקר החדר של Bang & Olufsen, עם עיצובים שחשבתי שהיום קיימים רק בסרטי מד"ב). דור לא שאל שאלות ולא ניסה לדחוף לי שום דבר, פשוט נתן את הדיסק. כשסיפרתי לו על התלבטויות שיש לי בקשר לרמקולים שאני אצטרך לקנות בעתיד, הוא המליץ לי על מוצר שהוא בכלל לא מוכר, אבל נראה לו כמו המוצר שהכי יתאים לי. אחר כך הוא גם עשה לי סיבוב בחנות למרות שהצהרתי שאין לי כוונה לקנות כרגע כלום, וגם אם הייתה לי כוונה - אין לי כסף.

התרשמתי מאוד לטובה מהשירות. כמו שאמרתי, אני לא לקוח, אז אני לא יכול לספר על המקצועיות או טיב המוצרים, אבל היה חשוב לי לתת את הקרדיט שבאמת מגיע בעיני.

Avi_h
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1762
נתן תודות: 79 פעמים
קיבל תודות: 53 פעמים

שליחה #2 

(Y)
72o

esloan
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2796
נתן תודות: 160 פעמים
קיבל תודות: 204 פעמים

שליחה #3 

כל הכבוד. זאת הגישה הנכונה.

אם ישכילו לשמר את הגישה הזו, זה יחזור להם בלקוחות נאמנים למשך שנים.

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10118
שם מלא: אורי לרנר
נתן תודות: 190 פעמים
קיבל תודות: 512 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #4 

יפה!
הצטערתי שפספסתי את אירוע ההשקה, ועכשיו אני מצטער עוד יותר :P

אני צריך לרשום לפניי לבקר שם :)

zeev78
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5766
נתן תודות: 121 פעמים
קיבל תודות: 155 פעמים

שליחה #5 

Malcontent כתב:רק רציתי לספר על ההתנסות הקצרה שלי עם Future. אני לא לקוח שלהם, כך שלא אוכל לספר שום דבר על טיב המוצרים או המחירים.
לפני כמה ימים חיפשתי דיסק הדגמה של פורמטי האודיו החדשים, מכיוון שהדיסקים הללו אינם מוצעים למכירה בדרך כלל. דור מהחנות יצר איתי קשר והציע לתת לי דיסק כזה, ללא שום התחייבות מצידי.
הגעתי לחנות, שהייתה מאוד מרשימה (בעיקר החדר של Bang & Olufsen, עם עיצובים שחשבתי שהיום קיימים רק בסרטי מד"ב). דור לא שאל שאלות ולא ניסה לדחוף לי שום דבר, פשוט נתן את הדיסק. כשסיפרתי לו על התלבטויות שיש לי בקשר לרמקולים שאני אצטרך לקנות בעתיד, הוא המליץ לי על מוצר שהוא בכלל לא מוכר, אבל נראה לו כמו המוצר שהכי יתאים לי. אחר כך הוא גם עשה לי סיבוב בחנות למרות שהצהרתי שאין לי כוונה לקנות כרגע כלום, וגם אם הייתה לי כוונה - אין לי כסף.

התרשמתי מאוד לטובה מהשירות. כמו שאמרתי, אני לא לקוח, אז אני לא יכול לספר על המקצועיות או טיב המוצרים, אבל היה חשוב לי לתת את הקרדיט שבאמת מגיע בעיני.
...
גם לי הציעו לקחת את דיסק ההדגמה ללא תמורה או התחייבות לקנייה (Y) . לגבי טיב המוצרים, יש להם סחורה מצויינת (דגש על האונקיו 1007 שהיה בהדגמה).

spacedude
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3505
נתן תודות: 176 פעמים
קיבל תודות: 160 פעמים

שליחה #6 

רואים שדור עושה את זה בראש ובראשונה מאהבה לתחום (Y).
כן ירבו...
שחר

דור-Future
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 123
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 22 פעמים

שליחה #7 

spacedude כתב:רואים שדור עושה את זה בראש ובראשונה מאהבה לתחום (Y).
כן ירבו...
...
תמיד שמח לעזור... (Y)

tvholic
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2152
נתן תודות: 39 פעמים
קיבל תודות: 74 פעמים

שליחה #8 

uriler כתב:יפה!
הצטערתי שפספסתי את אירוע ההשקה, ועכשיו אני מצטער עוד יותר :P

אני צריך לרשום לפניי לבקר שם :)
...
אני איתך!
לצערי גם אני לא הייתי באירוע השקה וממש התבאסתי.
אני מחפש מסך ואני יודע שאני אעבור שם :D

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”