מחיר דונגל Hauppauge ירד - האם מישהו ניסה ב- win7?
מעניין אותי איך הוא עובד. לי יש כרגע את ה wandTV שמוכרים ב dealextreme, שבגדול הוא אחלה, אבל מדי כמה זמן יש גליץ' קטן בשידור שגורם לקפיצה אקראית קדימה בהקלטה, וזה די מעצבן.
בממיר של NOWCOM, באותו מיקום, אני מקבל קליטה חלקה לגמרי, אז יכול להיות שהמקלט של הדונגל הזה לא מספיק איכותי. אני אנסה בקרוב לחבר אותו לאנטנה יותר רצינית ולראות אם זה פותר את הבעיה. אם לא, אולי אני ארכוש באמת את של HAUPPAUGE. זו חברה רצינית, אז בתקווה גם הדונגל שלהם יהיה איכותי מספיק. חבל רק שלא צירפו לו שלט רציני.
בממיר של NOWCOM, באותו מיקום, אני מקבל קליטה חלקה לגמרי, אז יכול להיות שהמקלט של הדונגל הזה לא מספיק איכותי. אני אנסה בקרוב לחבר אותו לאנטנה יותר רצינית ולראות אם זה פותר את הבעיה. אם לא, אולי אני ארכוש באמת את של HAUPPAUGE. זו חברה רצינית, אז בתקווה גם הדונגל שלהם יהיה איכותי מספיק. חבל רק שלא צירפו לו שלט רציני.
אולי יעבוד עם שלטים אחרים שנוסו כאן.
זה מה שמישהו כתב בביקורת למוצר (נתן לו ציון 9) :
"המוצר טוב אבל התוכנה שבאה איתו דפוקה ( לא רואים ערוץ 2 ן-99) צריך להשתמש עם תוכנה אחרת (vlc למשל) ואז הכל עובד."
קצת מוזר- למה דווקא את 2 ו- 99 לא רואים ? כולם על אותו סטרים,לא ?
זה מה שמישהו כתב בביקורת למוצר (נתן לו ציון 9) :
"המוצר טוב אבל התוכנה שבאה איתו דפוקה ( לא רואים ערוץ 2 ן-99) צריך להשתמש עם תוכנה אחרת (vlc למשל) ואז הכל עובד."
קצת מוזר- למה דווקא את 2 ו- 99 לא רואים ? כולם על אותו סטרים,לא ?
שאלה למי שכבר יש את הדגם הזה לגבי השלט - האם כמו בשלט שמסופק עם ה PVR150 של אותה חברה, צריך להתקין תוכנה מיוחדת להפעלת השלט (IR REMOTE) וקיים קובץ בשם irremote.ini בספריית windows שניתן להגדיר בו כפתורים?
ובכלל - איך הקליטה של העינית? האם היא מוצלחת ורחבה כמו בעינית שמסופת עם ה PVR150?
אני שואל לא כי אני בונה על השלט המצ'וקמק שמגיע עם זה, אלא כדי לדעת אם אוכל לתכנת שלט אוניברסלי לעבודה עם הדונגל הזה ובכך לחסוך מקלט IR נוסף.
ובכלל - איך הקליטה של העינית? האם היא מוצלחת ורחבה כמו בעינית שמסופת עם ה PVR150?
אני שואל לא כי אני בונה על השלט המצ'וקמק שמגיע עם זה, אלא כדי לדעת אם אוכל לתכנת שלט אוניברסלי לעבודה עם הדונגל הזה ובכך לחסוך מקלט IR נוסף.
- kalda01
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3099
- שם מלא: דני קלמר
- נתן תודות: 48 פעמים
- קיבל תודות: 41 פעמים
הורדתי את הגירסה האחרונה של התוכנה מאתר HAUPPAUGE והתקנתי על WIN7.64 ללא בעיות
הבעייה שסריקת ערוצים מזהה בדיוק 0 ערוצים. ממש נפלא.
כנראה שאין אצלי קליטה.
טוב..לפחות ניסיתי. נשארים עם הוט.
הבעייה שסריקת ערוצים מזהה בדיוק 0 ערוצים. ממש נפלא.
כנראה שאין אצלי קליטה.
טוב..לפחות ניסיתי. נשארים עם הוט.
- kalda01
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3099
- שם מלא: דני קלמר
- נתן תודות: 48 פעמים
- קיבל תודות: 41 פעמים
כי מישהו כתב פה בשרשור אחר שעובד לו מצויין עם דונגל פושט שקנה ב11$ בEBAY.
אני חשבתי שברגע שאני יוצא החוצה לגינה עם הנייד חייבת להיות קליטה גם עם האנטנה הקטנה,
אלא שתוכנת הSIGNAL MONITOR שמסופקת על ידי HAUPPAUGE לא מראה אפילו קליטה
מינימלית מתחת לכיפת השמיים. איך זה יכול להיות?
דרך אגב אין לי אנטנה על גג הבית.
אני חשבתי שברגע שאני יוצא החוצה לגינה עם הנייד חייבת להיות קליטה גם עם האנטנה הקטנה,
אלא שתוכנת הSIGNAL MONITOR שמסופקת על ידי HAUPPAUGE לא מראה אפילו קליטה
מינימלית מתחת לכיפת השמיים. איך זה יכול להיות?
דרך אגב אין לי אנטנה על גג הבית.
הגיע והותקן. פייר? אני קצת מאוכזב.
1. עם התכנה שעל הדיסק המצורף, האודיו מקרטע (אם כי הווידאו בסדר) על W7 x64. וזה לא בגלל קליטה - עם אותה אנטנה ואותו כבל, ה-APEX עובד מצויין.
2. לא עובד ישר מהקופסה עם ה-MC (ולא ברור בכלל אם איך).
3. התכנה ישנה: גרסה 1.1F, בעוד שהעדכנית ביותר היא 1.3A. כדי להתקין את החדשה, צריך להסיר קודם את הישנה. ואז, במהלך ההתקנה, יש תעופה, שאח"כ חוזרת על עצמה מתי שמריצים את התכנה.
בשורה התחתונה:
עדכון: עובד גם עם Splash Lite 1.3, האודיו עדיין קופץ
עדכון 2: "פתאום" התחיל לעבוד גם ב-MC, ועובד חלק - בלי קפיצות.
1. עם התכנה שעל הדיסק המצורף, האודיו מקרטע (אם כי הווידאו בסדר) על W7 x64. וזה לא בגלל קליטה - עם אותה אנטנה ואותו כבל, ה-APEX עובד מצויין.
2. לא עובד ישר מהקופסה עם ה-MC (ולא ברור בכלל אם איך).
3. התכנה ישנה: גרסה 1.1F, בעוד שהעדכנית ביותר היא 1.3A. כדי להתקין את החדשה, צריך להסיר קודם את הישנה. ואז, במהלך ההתקנה, יש תעופה, שאח"כ חוזרת על עצמה מתי שמריצים את התכנה.
בשורה התחתונה:
עדכון: עובד גם עם Splash Lite 1.3, האודיו עדיין קופץ
עדכון 2: "פתאום" התחיל לעבוד גם ב-MC, ועובד חלק - בלי קפיצות.
קיבלתי היום את הדונגל.
נייד עם Win 7 x64
אז כמו שנכתב עם דונגל מגיע CD עם גרסת תוכנה ישנה יותר (ניתן להוריד מאתר היצרן גרסא עדכנית)
לאחר התקנה ראשונית הכול עבד חוץ מאודיו (לא היה AAC codec )
מצאתי באינטרנט codec של AAC התקנתי ידנית והכול עובד
כמה נקודות:
1. עם אנטנה קטנה יש קליטה טובה בכול איזור הקריות (אפילו במהלך נסיעה באוטו)
2. שלט מקרטע לפעמים
נייד עם Win 7 x64
אז כמו שנכתב עם דונגל מגיע CD עם גרסת תוכנה ישנה יותר (ניתן להוריד מאתר היצרן גרסא עדכנית)
לאחר התקנה ראשונית הכול עבד חוץ מאודיו (לא היה AAC codec )
מצאתי באינטרנט codec של AAC התקנתי ידנית והכול עובד
כמה נקודות:
1. עם אנטנה קטנה יש קליטה טובה בכול איזור הקריות (אפילו במהלך נסיעה באוטו)
2. שלט מקרטע לפעמים