הרצה - גם ב-KURO
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
כל התיאוריה והפיסיקה מאחורי ההרצה נשמעת לי הגיונית לגמרי.boren כתב:אפשר לשאול מה גרם לך לוותר על ההרצה?jacko-il כתב:*יש לציין שאני לא בצעתי הרצה לפלסמה שלי. קראתי, למדתי את הנושא ובחרתי שלא לעשות.......
אך הגעתי למסקנה שהיצרנים בטוח מכירים את הנושא. ובטוח שמבינים בו יותר ממני.
אם זה היה חשוב ומוכח כמאריך חיים/מונע צריבות בעתיד וכו'.. אז כנראה שהיצרן היה מבצע
הרצה בעצמו לבד למסכים, או לחלופין מיידע את הצרכן שעליו לעשות את ההרצה כשהוא מקבל את המסך
ואף מוסיף פיצ'ר של הרצה למסך. (בדיוק כמו שנהוג בעולם הרכב)
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
גם במסכים הישנים יותר, שהיה ידוע על התופעות לא זכורה לי שהייתה אופציה כזו בילד אין או שמסכים הגיעו לאחר הרצה.jacko-il כתב:כל התיאוריה והפיסיקה מאחורי ההרצה נשמעת לי הגיונית לגמרי.boren כתב:אפשר לשאול מה גרם לך לוותר על ההרצה?jacko-il כתב:*יש לציין שאני לא בצעתי הרצה לפלסמה שלי. קראתי, למדתי את הנושא ובחרתי שלא לעשות.......
אך הגעתי למסקנה שהיצרנים בטוח מכירים את הנושא. ובטוח שמבינים בו יותר ממני.
אם זה היה חשוב ומוכח כמאריך חיים/מונע צריבות בעתיד וכו'.. אז כנראה שהיצרן היה מבצע
הרצה בעצמו לבד למסכים, או לחלופין מיידע את הצרכן שעליו לעשות את ההרצה כשהוא מקבל את המסך
ואף מוסיף פיצ'ר של הרצה למסך. (בדיוק כמו שנהוג בעולם הרכב)...
אני חושב שכדאי להריץ מסך לבן כשעה על מנת להגביר תופעת אחידות ע"י הפעלת כל הפיקסלים בו זמנית ולאחר מכן זמן מסויים לצפות בתכנים עם קונטרסט נמוך, בנוסף להפעיל באופן קבוע ORBITER אם יש, אחת לתקופה להריץ BAR לבן שמתרוצץ לרוחב המסך.
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
sufgi123 .sufgi123 כתב:איפה ניתן להשיג קובץ iso של DVD שנותן מסך לבן ?
עדכון:
הכנתי DVD שמריץ מסך לבן...
אני לא חושב שיש איזה שהיא משמעות להרצה של מסכים לבנים .
לפי מה ש ט.ר אומרים שאין בעיה בקורו אפשר יש לצפות במסך כרגיל .
יום טוב .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- boren
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3834
- שם מלא: אורן
- נתן תודות: 271 פעמים
- קיבל תודות: 496 פעמים
http://www.webapalooza.com/plasma/sufgi123 כתב:איפה ניתן להשיג קובץ iso של DVD שנותן מסך לבן ?...
http://www.eaprogramming.com/downloads/ ... d_main.htm
השאלה היא האם ניתן לגרום נזק בהרצה של קבצים אחידים כאלה על קונטרסט ובהירות מקסימלית, כי אם לא, אז זה מן הסתם מקצר את התהליך.