מישהו יכול לסדר לי את הפנסוניק?
-
שי-כ
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4810
- שם מלא: שי כהן
- נתן תודות: 949 פעמים
- קיבל תודות: 302 פעמים
אני מנסה להבין את הסדרות או דורות של פלאזמות של פנסוניק.
לא ברור לי מה ההבדל בין THP ל TXP או V80 ל X10 ו C10 וכו'.
אם למשהו יש הסבר או יכול להפנות אותי למילון פנסוניק-עברי/אנגלי אודה לו מאוד...
לא ברור לי מה ההבדל בין THP ל TXP או V80 ל X10 ו C10 וכו'.
אם למשהו יש הסבר או יכול להפנות אותי למילון פנסוניק-עברי/אנגלי אודה לו מאוד...
נערך לאחרונה על ידי שי-כ ב 25/02/2010 15:21, נערך פעם 1 בסך הכל.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78921
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
לגבי האותיות בהתחלה זה קשור למיצוב של המסך וכן היעד שלו בעולם (קרי: לאיזה שוק זה מיועד) ופחות מעניין אותך.
מבחינת המספרים, עשית טיפה סלט.
אני כרגע מתייחס רק לנושא הפלזמות.
יש את הסדרה שהיא המספר (הדור הקודם למשל היה PY800/PZ800 כאשר ה-80/800 היה מספר הסדרה). כיום אנחנו בסדרה 10 (לא היתה סדרה 9, דילגו על מספר).
יש את C ו-X שהן סדרות ה-HD READY
יש את סדרת S ב-FHD, ומעליה יש את G, מעליה V ובסוף הפירמידה יש את Z היוקרתית.
מעשית V היא הגבוהה ביותר שאנשים "נורמליים" יכולים להרשות לעצמם כלכלית. V10 ו-G10 הן הסדרות הטובות (V מוסיפה עוד יכולות וטיפה משפרת את נושא הניגודיות + אין G ב-50"...). S היא הסדרה היותר זולה (ההבדלים מתבטאים בחוסר של FI ובניגודיות טיפה פחות חזקה).
מבחינת המספרים, עשית טיפה סלט.
אני כרגע מתייחס רק לנושא הפלזמות.
יש את הסדרה שהיא המספר (הדור הקודם למשל היה PY800/PZ800 כאשר ה-80/800 היה מספר הסדרה). כיום אנחנו בסדרה 10 (לא היתה סדרה 9, דילגו על מספר).
יש את C ו-X שהן סדרות ה-HD READY
יש את סדרת S ב-FHD, ומעליה יש את G, מעליה V ובסוף הפירמידה יש את Z היוקרתית.
מעשית V היא הגבוהה ביותר שאנשים "נורמליים" יכולים להרשות לעצמם כלכלית. V10 ו-G10 הן הסדרות הטובות (V מוסיפה עוד יכולות וטיפה משפרת את נושא הניגודיות + אין G ב-50"...). S היא הסדרה היותר זולה (ההבדלים מתבטאים בחוסר של FI ובניגודיות טיפה פחות חזקה).
-
שי-כ
- חבר מביא חבר

תודה רבה אסף ועופר
קצר וקולע...
לפי מה שאני מבין מדברך עופר, אין הבדל בין THP50X10, לבין TXP50X10 ?
פשוט האחרונה (TXP50X10) לא משווקת בארץ ויש עליה ביקורות טובות באתרים כמו avforums.com ו trustedreviews.com.
לפי מה שאני מבין מדברך עופר, אין הבדל בין THP50X10, לבין TXP50X10 ?
פשוט האחרונה (TXP50X10) לא משווקת בארץ ויש עליה ביקורות טובות באתרים כמו avforums.com ו trustedreviews.com.
C10 הוא דגם HD READY. לשידורים בארץ הוא מצויין. יש גם דגם X עם חיבור HDMI נוסף וחיבור אס-וידאו.
דגמי ה-10 לא ישנים. אמנם בקרוב ייצאו דגמי 20 באירופה, אך באסיה ייקח זמן עד שייצאו. לכן דגמי ה-10 הם העדכניים.
דגמי ה-10 לא ישנים. אמנם בקרוב ייצאו דגמי 20 באירופה, אך באסיה ייקח זמן עד שייצאו. לכן דגמי ה-10 הם העדכניים.
אז ממה שהבנתי..
הטכנולוגיה של המסכים והפרמטרים שלהם בשני הדגמים X10 ו C10 הם זהים לחלוטין (פנל, נגודיות, פונקציות וכו')
חוץ מהתוספת של הכניסות (תיקון) שנמצאות בדגם X10?
הטכנולוגיה של המסכים והפרמטרים שלהם בשני הדגמים X10 ו C10 הם זהים לחלוטין (פנל, נגודיות, פונקציות וכו')
חוץ מהתוספת של הכניסות (תיקון) שנמצאות בדגם X10?
נערך לאחרונה על ידי b007 ב 25/02/2010 0:04, נערך פעם 1 בסך הכל.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
b007
שים לב שאתה בכלל מדבר על LCD של פנסוניק והם מדברים על פלזמות.
אל תערבבו בשר עם חלב. אין קשר בנתונים בין שניהם..
ולמסכים יש כניסות לא יציאות..
שים לב שאתה בכלל מדבר על LCD של פנסוניק והם מדברים על פלזמות.
אל תערבבו בשר עם חלב. אין קשר בנתונים בין שניהם..
ולמסכים יש כניסות לא יציאות..
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
-
שי-כ
- חבר מביא חבר

כמו כן ל X10 יש אפשרות לקרוא קבצי וידאו מכרטיס זיכרון (ולא רק JPG כמו בC10).asaf23 כתב:C10 הוא דגם HD READY. לשידורים בארץ הוא מצויין. יש גם דגם X עם חיבור HDMI נוסף וחיבור אס-וידאו.
דגמי ה-10 לא ישנים. אמנם בקרוב ייצאו דגמי 20 באירופה, אך באסיה ייקח זמן עד שייצאו. לכן דגמי ה-10 הם העדכניים....
נתונים אלו לפי המפרט הטכני ומידע שקיבלתי ממוכר בארמגדון.
לעומת זאת בשרשורים ב avforums.com דיברו על פילטר נוגד השתקפויות שיש ל X10 ואין ל C10.
מישהו יודע על זה משהו ? כי החסרה של כמה חיבורים, לא מצדיק הפרש מחיר של כ- 1000 ש"ח...
הוא שאל על LCD וענית לו על פלזמהשי-כ כתב:כמו כן ל X10 יש אפשרות לקרוא קבצי וידאו מכרטיס זיכרון (ולא רק JPG כמו בC10).asaf23 כתב:C10 הוא דגם HD READY. לשידורים בארץ הוא מצויין. יש גם דגם X עם חיבור HDMI נוסף וחיבור אס-וידאו.
דגמי ה-10 לא ישנים. אמנם בקרוב ייצאו דגמי 20 באירופה, אך באסיה ייקח זמן עד שייצאו. לכן דגמי ה-10 הם העדכניים....
נתונים אלו לפי המפרט הטכני ומידע שקיבלתי ממוכר בארמגדון.
לעומת זאת בשרשורים ב avforums.com דיברו על פילטר נוגד השתקפויות שיש ל X10 ואין ל C10.
מישהו יודע על זה משהו ? כי החסרה של כמה חיבורים, לא מצדיק הפרש מחיר של כ- 1000 ש"ח......
-
שי-כ
- חבר מביא חבר

סילחו לי על הניג'וס
אבל שאלתי :
1) האם יש הבדל טכני בין הדגמים THP50X10, לבין TXP50X10, או שזה אותו דגם, רק משווק לאיזורים שונים?
2) ידוע למישהו על הבדל נוסף בין שני הדגמים X10 ו C10 (פרט לחוסר החיבורים ב C10 ) כמו פילטר נוגד השתקפות שיש ב X10 ואין ב C10 ?
תודה רבה
אבל שאלתי :
1) האם יש הבדל טכני בין הדגמים THP50X10, לבין TXP50X10, או שזה אותו דגם, רק משווק לאיזורים שונים?
2) ידוע למישהו על הבדל נוסף בין שני הדגמים X10 ו C10 (פרט לחוסר החיבורים ב C10 ) כמו פילטר נוגד השתקפות שיש ב X10 ואין ב C10 ?
תודה רבה