oppo 971 +HDMI
למישהוא יש נסיון עם חיבור הנגן הנ"ל לטלוויזיה עם HDMI תוך שימוש במתאם DVI TO HDMI
אני שואל כי לעיתים יש בעיות עם שני החיבורים הללו לדוגמא הנגן הנוכחי שלי ZENITH DVB 318
לא מצליח להוציא תמונה מיציאת הDVI מהרגע שהוא פוגש את מחבר ה HDMI
משהוא ב HANDSHAKE דפוק
חשבתי כאלטרנטיבה לקנות את ה DENON 1920 אבל לפי הביקורת של עופר ולפי מה שראיתי אצל חבר הוא פשוט לא מסוגל לעשות UPSCALING בלי לMACROBLOCKING בולט לעין
כך שכל ה UPSCALING לא בא לידי ביטוי.
יש למישהוא המלצה על נגן אחר עם HDMI שעושה UPSCALING טוב ?
אני שואל כי לעיתים יש בעיות עם שני החיבורים הללו לדוגמא הנגן הנוכחי שלי ZENITH DVB 318
משהוא ב HANDSHAKE דפוק
חשבתי כאלטרנטיבה לקנות את ה DENON 1920 אבל לפי הביקורת של עופר ולפי מה שראיתי אצל חבר הוא פשוט לא מסוגל לעשות UPSCALING בלי לMACROBLOCKING בולט לעין
יש למישהוא המלצה על נגן אחר עם HDMI שעושה UPSCALING טוב ?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
מתי היתה בקורת לעפר על הדנון?yaronco כתב: חשבתי כאלטרנטיבה לקנות את ה DENON 1920 אבל לפי הביקורת של עופר ולפי מה שראיתי אצל חבר הוא פשוט לא מסוגל לעשות UPSCALING בלי לMACROBLOCKING בולט לעין ?...
שניהם משתמשים באותו ציפ כך שנראה לי שהכל יכול להפתר בתיקון תוכנה.
לאן אתה מחבר את OPPO?yaronco כתב:למישהוא יש נסיון עם חיבור הנגן הנ"ל לטלוויזיה עם HDMI תוך שימוש במתאם DVI TO HDMI
משהוא ב HANDSHAKE דפוק
יש למישהוא המלצה על נגן אחר עם HDMI שעושה UPSCALING טוב ?...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
אם היו בעיות בחיבור HDMI ל-DVI אז יתכן והמחבר שממיר מ-DVI ל-HDMI לא היה בסדר. עם כבל מתאים לא צריכה להיות בעיה.
מישהו בדק אם ה-OPPO מוציא HDCP (אני אישית פשוט לא זוכר)?
את הסקירה על ה-1920 לא אני עשיתי!
מישהו בדק אם ה-OPPO מוציא HDCP (אני אישית פשוט לא זוכר)?
את הסקירה על ה-1920 לא אני עשיתי!
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
HDCP מונע מאנשים "רעים" להקליט את התוכן (כאילו שמישהו מספיק "חכם" בשביל להקליט דווקא את החומר מהצד הלא מכווץ שלו).
ממליץ לעשות חיפוש מהעמוד הראשי של האתר על הנושא.
ממליץ לעשות חיפוש מהעמוד הראשי של האתר על הנושא.
oppo 971 +HDMI
קודם כל תיקון טעות, המאמר הוא של ZEEV ולא של עופר איתך הסליחה
המחבר הוא של MONSTER ולא נראה לי שהוא לא תקין, קראתי בפורום של AVS על הבעייה הזו
וחלק המליצו לעבוד ישירות עם כבל DVI TO HDMI הבעייה היא שיש לי רק כניסת HDMI אחת בטלוויזיה ולא בא לי לקנות מפצל
בכמה מאות דולרים ולכן רציתי לעבוד עם המחבר
האם יצא עדכון FIRMWARE עבור כתוביות בעברית לדנון ?
המחבר הוא של MONSTER ולא נראה לי שהוא לא תקין, קראתי בפורום של AVS על הבעייה הזו
וחלק המליצו לעבוד ישירות עם כבל DVI TO HDMI הבעייה היא שיש לי רק כניסת HDMI אחת בטלוויזיה ולא בא לי לקנות מפצל
בכמה מאות דולרים ולכן רציתי לעבוד עם המחבר
האם יצא עדכון FIRMWARE עבור כתוביות בעברית לדנון ?