הערוץ הראשון רוצה לשדר ב-HD

המלצה על סרטים ותוכניות טלויזיה, פורמטים, חוויות ועוד.
שלח תגובה
RoyalVitz פותח השרשור
עובד כבלים/לויין
עובד כבלים/לויין
תגובות: 438
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #1 

ערוץ 1 רוצה להיות הברודקאסט הראשון שישדר בפורמט HD
הערוץ יפתח במגעים עם HOT ו-yes במטרה להשאיר את ערוץ ה-HD שנועד לשידור המונדיאל גם לאחר תום המשחקים - עלות הקמת הערוץ היא 400 אלף דולר, והוא ישודר בחינם.

רשות השידור מתכננת לשדר את משחקי המונדיאל באיכות HD, ולצורך כך מנהלת מגעים עם חברות הכבלים והלוין במטרה להקים ערוץ יעודי שלתוכו ישוכפלו כל תכני הערוץ הראשון באיכותו הרגילה פלוס שידורי משחקי הכדורגל שישודרו באיכות הגבוהה. יחד עם זאת, מנסים ברשות השידור לקבוע כבר מראש כי הערוץ יוכל לשמור על אפיק השידור באיכות הגבוהה שלו גם לאחר תום משחקי המונדיאל, ובהדרגה יתחיל לשלב תכני HD בשידוריו היומיים. המהלך נועד למנוע הליך בירוקרטי חוזר מול מועצת הכבלים והלוין.

מטרתה היא להתחיל לשדר תכני HD מיד עם השלמת הרפורמה. על פי גלובס, שווי המהלך עומד על כ-400 אלף דולר, והערוץ באיכות ה-HD ישודר בחינם לכל מי שיהיה מסוגל לקלוט את השידורים באיכות זו. לצורך הענין גם תקים הרשות אולפן שידורי HD מיוחד.

רשות השידור כבר הגיעה לטיוטת הסכם ראשונית עם חברת הלוין yes, וערוץ ה-HD שלה יעלה באפיק 511.

מאת: גלובוס

amir073
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 789
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #2 

הדבר המשמעותי בקטע המצוטט זה שנקבל את המונדיאל ב - HD בחינם. זה מרגש אותי ברמות שאני בכלל לא יכול לתאר. נראה לי שאני הולך לצפות בכל אחד מהמשחקים, כולל במשחקים הכי זניחים שיש. שיגיע כבר.

Ofer01
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 227
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #3 

amir073 כתב:הדבר המשמעותי בקטע המצוטט זה שנקבל את המונדיאל ב - HD בחינם. זה מרגש אותי ברמות שאני בכלל לא יכול לתאר. נראה לי שאני הולך לצפות בכל אחד מהמשחקים, כולל במשחקים הכי זניחים שיש. שיגיע כבר.
...
בחינם זה אומר שלא באמצעות הכבלים או YES, כלומר יש רק פלטפורמה אחת שיכולה נכון לכרגע לשאת עליה שידור כזה והיא חינמית וזה ה DTT.

לא ראיתי בשום מקום איזכור לכך , וזהו המפתח, אני רוצה לראות שיאמרו בצורה ברורה ששידור המונדיאל ב HD יופיע גם על פלטפורמת ה DTT (השידורים הדיגיטלים*)

zovirax
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 15947
שם מלא: zovirax
נתן תודות: 299 פעמים
קיבל תודות: 330 פעמים

שליחה #4 

לא נראה לי שזה ישודר ב DTT

smallville4r
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2056
נתן תודות: 85 פעמים
קיבל תודות: 116 פעמים

שליחה #5 

הזכויות על המשחקים שייכים לערוץ הראשון. המשחקים ישודרו נכון לעכשיו ב- yes (הוט עדיין במו"מ) והם אמורים להיות ללא תשלום נוסף. כלומר, אם יש לך ממיר HD, אתה שם על ערוץ 511 (ב- yes) והערוץ פתוח. זה אותם משחקים שישודרו בערוץ 1 - רק ב- HD.

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35095
נתן תודות: 175 פעמים
קיבל תודות: 650 פעמים

שליחה #6 

שיט!
הזלתי ריר על הממקלדת :בבקשה:

amir073
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 789
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #7 

Ofer01 כתב:
amir073 כתב:הדבר המשמעותי בקטע המצוטט זה שנקבל את המונדיאל ב - HD בחינם. זה מרגש אותי ברמות שאני בכלל לא יכול לתאר. נראה לי שאני הולך לצפות בכל אחד מהמשחקים, כולל במשחקים הכי זניחים שיש. שיגיע כבר.
...
בחינם זה אומר שלא באמצעות הכבלים או YES, כלומר יש רק פלטפורמה אחת שיכולה נכון לכרגע לשאת עליה שידור כזה והיא חינמית וזה ה DTT.

לא ראיתי בשום מקום איזכור לכך , וזהו המפתח, אני רוצה לראות שיאמרו בצורה ברורה ששידור המונדיאל ב HD יופיע גם על פלטפורמת ה DTT (השידורים הדיגיטלים*)
...
התכוונתי כמובן שזה יהיה בחינם למי שכבר משלם על yes hd או yes max hd ושזה לא יהיה במסגרת ערוץ מיוחד שיעלה 400 ש"ח כמו שהיה במונדיאל הקודם (בשידור sd)

HDMI
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 588
נתן תודות: 44 פעמים
קיבל תודות: 43 פעמים

שליחה #8 

מעניין איך נראה "פסוקו של יום" ב - HD ....?

Ofer01
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 227
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

amir073

שליחה #9 

זה דיי צפוי וברור, אבל אנא מכם אל תגידו לאו מוחלט, תרשו לנו לפנטז עוד קצת.... :lol:

Pavelz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4032
שם מלא: pavel
נתן תודות: 199 פעמים
קיבל תודות: 48 פעמים

שליחה #10 

ובחדשות אחרות הגיהנום קפא וסטיבן סיגל קיבל אוסקר על מפעל חיים
Need more cowbell

שלח תגובה