הערוץ הראשון רוצה לשדר ב-HD
ערוץ 1 רוצה להיות הברודקאסט הראשון שישדר בפורמט HD
הערוץ יפתח במגעים עם HOT ו-yes במטרה להשאיר את ערוץ ה-HD שנועד לשידור המונדיאל גם לאחר תום המשחקים - עלות הקמת הערוץ היא 400 אלף דולר, והוא ישודר בחינם.
רשות השידור מתכננת לשדר את משחקי המונדיאל באיכות HD, ולצורך כך מנהלת מגעים עם חברות הכבלים והלוין במטרה להקים ערוץ יעודי שלתוכו ישוכפלו כל תכני הערוץ הראשון באיכותו הרגילה פלוס שידורי משחקי הכדורגל שישודרו באיכות הגבוהה. יחד עם זאת, מנסים ברשות השידור לקבוע כבר מראש כי הערוץ יוכל לשמור על אפיק השידור באיכות הגבוהה שלו גם לאחר תום משחקי המונדיאל, ובהדרגה יתחיל לשלב תכני HD בשידוריו היומיים. המהלך נועד למנוע הליך בירוקרטי חוזר מול מועצת הכבלים והלוין.
מטרתה היא להתחיל לשדר תכני HD מיד עם השלמת הרפורמה. על פי גלובס, שווי המהלך עומד על כ-400 אלף דולר, והערוץ באיכות ה-HD ישודר בחינם לכל מי שיהיה מסוגל לקלוט את השידורים באיכות זו. לצורך הענין גם תקים הרשות אולפן שידורי HD מיוחד.
רשות השידור כבר הגיעה לטיוטת הסכם ראשונית עם חברת הלוין yes, וערוץ ה-HD שלה יעלה באפיק 511.
מאת: גלובוס
הערוץ יפתח במגעים עם HOT ו-yes במטרה להשאיר את ערוץ ה-HD שנועד לשידור המונדיאל גם לאחר תום המשחקים - עלות הקמת הערוץ היא 400 אלף דולר, והוא ישודר בחינם.
רשות השידור מתכננת לשדר את משחקי המונדיאל באיכות HD, ולצורך כך מנהלת מגעים עם חברות הכבלים והלוין במטרה להקים ערוץ יעודי שלתוכו ישוכפלו כל תכני הערוץ הראשון באיכותו הרגילה פלוס שידורי משחקי הכדורגל שישודרו באיכות הגבוהה. יחד עם זאת, מנסים ברשות השידור לקבוע כבר מראש כי הערוץ יוכל לשמור על אפיק השידור באיכות הגבוהה שלו גם לאחר תום משחקי המונדיאל, ובהדרגה יתחיל לשלב תכני HD בשידוריו היומיים. המהלך נועד למנוע הליך בירוקרטי חוזר מול מועצת הכבלים והלוין.
מטרתה היא להתחיל לשדר תכני HD מיד עם השלמת הרפורמה. על פי גלובס, שווי המהלך עומד על כ-400 אלף דולר, והערוץ באיכות ה-HD ישודר בחינם לכל מי שיהיה מסוגל לקלוט את השידורים באיכות זו. לצורך הענין גם תקים הרשות אולפן שידורי HD מיוחד.
רשות השידור כבר הגיעה לטיוטת הסכם ראשונית עם חברת הלוין yes, וערוץ ה-HD שלה יעלה באפיק 511.
מאת: גלובוס
בחינם זה אומר שלא באמצעות הכבלים או YES, כלומר יש רק פלטפורמה אחת שיכולה נכון לכרגע לשאת עליה שידור כזה והיא חינמית וזה ה DTT.amir073 כתב:הדבר המשמעותי בקטע המצוטט זה שנקבל את המונדיאל ב - HD בחינם. זה מרגש אותי ברמות שאני בכלל לא יכול לתאר. נראה לי שאני הולך לצפות בכל אחד מהמשחקים, כולל במשחקים הכי זניחים שיש. שיגיע כבר....
לא ראיתי בשום מקום איזכור לכך , וזהו המפתח, אני רוצה לראות שיאמרו בצורה ברורה ששידור המונדיאל ב HD יופיע גם על פלטפורמת ה DTT (השידורים הדיגיטלים*)
- smallville4r
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
הזכויות על המשחקים שייכים לערוץ הראשון. המשחקים ישודרו נכון לעכשיו ב- yes (הוט עדיין במו"מ) והם אמורים להיות ללא תשלום נוסף. כלומר, אם יש לך ממיר HD, אתה שם על ערוץ 511 (ב- yes) והערוץ פתוח. זה אותם משחקים שישודרו בערוץ 1 - רק ב- HD.
התכוונתי כמובן שזה יהיה בחינם למי שכבר משלם על yes hd או yes max hd ושזה לא יהיה במסגרת ערוץ מיוחד שיעלה 400 ש"ח כמו שהיה במונדיאל הקודם (בשידור sd)Ofer01 כתב:בחינם זה אומר שלא באמצעות הכבלים או YES, כלומר יש רק פלטפורמה אחת שיכולה נכון לכרגע לשאת עליה שידור כזה והיא חינמית וזה ה DTT.amir073 כתב:הדבר המשמעותי בקטע המצוטט זה שנקבל את המונדיאל ב - HD בחינם. זה מרגש אותי ברמות שאני בכלל לא יכול לתאר. נראה לי שאני הולך לצפות בכל אחד מהמשחקים, כולל במשחקים הכי זניחים שיש. שיגיע כבר....
לא ראיתי בשום מקום איזכור לכך , וזהו המפתח, אני רוצה לראות שיאמרו בצורה ברורה ששידור המונדיאל ב HD יופיע גם על פלטפורמת ה DTT (השידורים הדיגיטלים*)...