רשימת חנויות מומלצות באזור גוש דן

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
bhalamis פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 322
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 15 פעמים

שליחה #1 

האם אפשר לרכז רשימה של חנויות מומלצות בתחום ה סטריאו \ וידאו בגוש דן - חנויות מקצועיות פרטיות וזולות.

תודה...

tomato
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 124
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #2 

סטריאו עיני ביבנה.

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208
נתן תודות: 595 פעמים
קיבל תודות: 484 פעמים

שליחה #3 

המלצתי היא .

העולם הדיגיטלי ברמת השרון . חנות מתמחה . מיקצועית וסופר איכותית .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10118
שם מלא: אורי לרנר
נתן תודות: 190 פעמים
קיבל תודות: 512 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #4 

יש לך למעלה קישור "איפה קונים".

bhalamis פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

מישהו מכיר אותם?
"סטריאו סטאר" בזבוטינסי פתח תיקוה

הם ממליצים בעיקר על פנסוניק והיטאצ'י.....

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #6 

תמיד שווה לעשות סיבוב בכמה חנויות.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78899
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 789 פעמים
קיבל תודות: 5397 פעמים

שליחה #7 

ארז_וחני
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4949
נתן תודות: 58 פעמים
קיבל תודות: 209 פעמים

שליחה #8 

...
האם יש סיבה להעדרותם של חנויות מוכרות ובולטות בתחום למשל:
- פיוז בגבעתיים
- ארמגדון ברמת החייל
- סטראו סטאר בפתח תקווה

לפי איזה קריטריונים הרשימה הוכנה?

תודה
ארז

ארז_וחני
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #9 

bhalamis כתב:מישהו מכיר אותם?
"סטריאו סטאר" בזבוטינסי פתח תיקוה

הם ממליצים בעיקר על פנסוניק והיטאצ'י.....
...
ברור לך שאף חנות לא יכולה להחזיק את כל המגוון, נכון?
אז האם לא ברור שכל חנות תמליץ על הסחורה שנמצא במגוון שלה? :roll:

ארז

bhalamis פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #10 

תקנו אותי אם אני טועה - החנויות שמפוקסמות פה באתר משלמות כסף בשביל זה - האוביקטיביות יורדת לגביהן....
בדיוק בשביל זה ביקשתי רשימה של חנויות לפי המלצות....

לפי:
מקצועיות, שירותיות, עמידה בזמנים, אוביקטיביות כמה שניתן, והכי חשוב שיש למי לפנות אחרי שהכסף נכנס לקופה...

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #11 

ארז_וחני,

פשוט מאוד - חנויות שמנויות באתר מופיעות שם ותו לא.

מכיוון שמדובר בסכום זול למדי לחודש (זה יותר סכום סמלי מכל דבר אחר - בהחלט משהו שכל חנות שמעוניינת בכך יכולה בקלות להרשות לעצמה).

אני חושב שמי שפעיל בפורום ושוקל חנויות בארץ צריך דבר ראשון לבחור מהן. לא בגלל שהן משלמות לאתר אלא בגלל שבתשלום הזה יצוקה משמעות גדולה יותר - שאכפת להן מחברי האתר ושהן ספציפית מייחסות לאתר חשיבות. משמעות הדבר היא שאם יש בעיה, הם לא ישושו לקבל חוות דעת רעות על גבי הפורום.

אין כאן עניין של אוביקטיביות, אין לי מושג מי מהן טובה יותר מאחיותיה (זה גם פחות מעניין אותי) אבל אני חושב שהרשימה הזו צריכה להיות הראשונה שמישהו שפעיל באתר צריך להתייחס אליה מהסיבה זו.

ארז_וחני
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #12 

oferlaor כתב:

אני חושב שמי שפעיל בפורום ושוקל חנויות בארץ צריך דבר ראשון לבחור מהן. לא בגלל שהן משלמות לאתר אלא בגלל שבתשלום הזה יצוקה משמעות גדולה יותר - שאכפת להן מחברי האתר ושהן ספציפית מייחסות לאתר חשיבות. משמעות הדבר היא שאם יש בעיה, הם לא ישושו לקבל חוות דעת רעות על גבי הפורום.

אין כאן עניין של אוביקטיביות, אין לי מושג מי מהן טובה יותר מאחיותיה (זה גם פחות מעניין אותי)
...
עפר,
עם כל הכבוד, הניסיון ליצור זהות אינטרסים בין האתר לחברי הפורום לא ממש משכנע (לפחות לא אותי עד עכשיו).

אם אתה כותב ש"אין לך מושג מי טובה יותר וזה גם פחות מעניין אותך", אז אתה וודאי מבין שזה בדיוק מעניין כל רוכש פוטנציאלי (ראה תגובה אחת מעליך של רוכש פוטנציאלי...).

יש נושא של אכפתיות מהאתר ויש נושא של פוטנציאל מסחרי שחנויות מסוימות רואות בחברי האתר כאשר האתר הוא רק האמצעי להגיע לאותו קהל פוטנציאלי.
לי אין ספק שחנויות המנויות באתר עשו את זה משום הפוטנציאל העסקי שהן רואות בזה (לגיטימי לחלוטין, כמובן) אבל להציג את זה כאילו ש"אכפת להן מהאתר"...נו,שוין...

אגב,
אף חנות או מוסד עסקי לא חפץ בביקורת שלילית בשום צורה שהיא.
כולם מבינים שזה עלול לפגוע בשמם הטוב ובפרנסה שלהם.

ארז

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #13 

ארז_וחני,

ובכ"ז, אם יש חנות שלא טורחת למינימום של המינימום להתייחס לאתר, מדוע אנחנו כאתר צריכים להתייחס לה?
עם כל הכבוד, הניסיון ליצור זהות אינטרסים בין האתר לחברי הפורום לא ממש משכנע (לפחות לא אותי עד עכשיו).
...
יתכן, אך אל תשכח שגם האתר הוא גוף ולמרות שאנחנו אובייקטיביים ככל הניתן, עדיין לא הגיוני להשתמש בפלטפורמה לצרכי פרסום ללא תשלום (אפילו סמלי, שהרי המנוי החודשי יכול להספיק בקושי לתקציב הפיצוחים השבועי שלי...).

עם כל הכבוד לסטריאו-סטאר לדוגמא. כמות ההמלצות שהם קיבלו מדהים ביחס לעבודה שהם מעולם לא שיתפו פעולה עם האתר בשום צורה ודרך... לא ברור לי מדוע, אם הם לא מייחסים חשיבות לאתר או לקוראיו, אנחנו צריכים לעזור ולקדם אותם על חשבון אותם חנויות ואתרים שדווקא מקדישים לכך המון מחשבה ורצון טוב.

גם בדפי זהב צריך לשלם סכום קטן בשביל להיכנס לרשימה. לא ראיתי כעס ומרד צרכנים על כך וזה נראה לי הוגן לחלוטין (כל עוד הם לא דורשים סכומים בלתי הגיוניים לשם כך, כמובן). מי שלא רוצה לשלם לדפי זהב לא יקבל איזכור שלהם שם וישווק עצמו בדרכים אחרות (פליירים, אינטרנט, וכו').

AldoRaine
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 267
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #14 

עופר, את מסתכל עלינו כ"עלינו" וכ"אתר". אבל את רוב האנשים שבאים לפה (כולל אותי ואת פותח השירשור) לא מעניין הכבוד של האתר והקהילה. אנחנו באים לפה לצבור ידע ולקבל המלצות. אם יש חנות טובה לקנות ממנה, אני אקנה שם ולא מעניין אותי כמה והאם בכלל הם טרחו להתייחס לאתר הזה והאם הם בכלל מודעים לקיומו.

אני מרגיש שאתה מדבר פה כמו בעל עיניין - אולי לא כספי, לטענתך, אך עדיין בעל עיניין מובהק.

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10118
שם מלא: אורי לרנר
נתן תודות: 190 פעמים
קיבל תודות: 512 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #15 

AldoRaine,
בטח שהוא בעל עניין, וזה לגיטימי.
גם אני "בעל עניין" וכזה הייתי גם לפני שהייתי בעל תפקיד.

לגבי "רוב האנשים שבאים לפה" - אולי, אבל אני מקווה ומאמין שיש גם קבוצה גדולה שחשוב לה מקומו של האתר הזה כבסיס לקהילה, ולא רק כאתר ייעוץ.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #16 

AldoRaine,

ברור שאני בעל עניין, אני אחד מבעלי האתר - מהאינטרסט שלי לדאוג לזה שהקהילה תמשיך ולא שיהיה זבנג וגמרנו.

כולם בעלי עניין כאן. החנויות מנסות לצמצם עלויות ויתכן שגם שולחות שליחים בשביל להמליץ עליהן (כפי שהוכח בוודאות שיבואנים עושים) והקוראים כאן הם בעלי עניין כי הם רוצים לדעת ממי כדאי לרכוש ומה המחיר הכי זול.

מבין כולם אני חושב שהעניין שאני מעלה הוא החשוב מכולם מהסיבה הפשוטה - הוא דואג לשמירת הקהילה הזו כפעילה.

אני חס ושלום לא מציע גישה פאשיסטית שבה צריך להחשיב את טובת האתר מעל טובת האינדבידואלים שמשתתפים בתוכו. אני כן חושב שאם אנחנו רוצים לשמר את הקהילה ולהיטיב איתה, שכדאי לנו להתקדם עם אלה שעוזרים לקהילה ולדחות את אלה שמונעים ממנה להתפתח. זה בדיוק כמו דמוקרטיה, צריך למנוע מהגורמים שמנסים לשבור את הדמוקרטיה מלעשות כך ולקדם את הגורמים שעוזרים לה להתפתח. קהילה שלא שומרת על עצמה כך סופה להתפרק. אם אתה מאלה שפחות אכפת לו מהקהילה, זו זכותך אך כבעל האתר האינטרסט הראשון שלי הוא בשימור והתפתחות הקהילה ולא לקדם גורמים שמפריעים לה בכך.

אם היינו מעוניינים בכסף, יש אלף דרכים לעשות זאת באתר. היינו יכולים למשל לפתוח פורומים ממוקדי יבואן או חנות (חנויות ויבואנים רבים מבקשים זאת תדיר), היינו יכולים לאפשר ליבואנים (כולל אלה שמפרסמים כאן) פתח פה גדול יותר. אנחנו לא עושים כך כי זה יפגע באינטרסטים של הקהילה ככלל ובאובייקטיביות של האתר בפרט. אנחנו עצם בגרון של יבואנים וחנויות רבות כי אנחנו "לא מגרדים זה לזה את הגב" ומונעים גם מהמפרסמים שלנו מלפעול באתר ללא פיקוח או לקדם את האינטרסים המסחריים שלהם.

מנגנון המנוי באתר נועד למפות בדיוק את אותם גורמים. לאור המחיר המגוחך של מנוי כזה, מי שלא נמצא ברשימה הזו אינו נמצא בה לא מסיבות כלכליות... משמעות הדבר שהוא אינו מעוניין להתפרסם באתר ולהיות מקודם באתר וזו זכותו המלאה. ככזה אני חושב שלא צריך לעזור לו להתקדם באתר.

זו דעתי האישית, זה אינו חוק מחוקי האתר ואין דבר שמונע מפרסום ליגיטימי של הודעות ברכה או תודה לכל גורם כאן באתר.

אני רק חושב שאם מסתכלים טיפה יותר רחוק, משמעות קידום גורמים כאלה הוא בעיקר קידום שהוא הרסני לקהילה.

ארז_וחני
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #17 

oferlaor כתב:
גם בדפי זהב צריך לשלם סכום קטן בשביל להיכנס לרשימה. לא ראיתי כעס ומרד צרכנים על כך וזה נראה לי הוגן לחלוטין (כל עוד הם לא דורשים סכומים בלתי הגיוניים לשם כך, כמובן). מי שלא רוצה לשלם לדפי זהב לא יקבל איזכור שלהם שם וישווק עצמו בדרכים אחרות (פליירים, אינטרנט, וכו').
...
שלא יהיו אי הבנות - ממש אין שום כעס .
השאלה שלי באה מרצון להבין את ההתנהלות של האתר ולא לבוא בטענות לגבי השיקולים של מנהלי האתר.
מבחינתי הדברים הובהרו והובנו.

וכמובן שאני מודה לכם ולעוסקים במלאכה על פועלכם המבורך (f) .

ארז

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #18 

ארז_וחני,

תודה, מקווה שהבנת שזה הכל ברוח טובה ומגיע מתוך אכפתיות ובוודאי שלא מתוך דווקא או הדבקות במנטרה (או אפילו, חלילה וחס, מתוך אינטרסט זר כלשהו).

AldoRaine
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 267
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #19 

עופר אורי, אני לגמרי מסכים איתכם לגבי חשיבות הקהילה ושימורה, אני פשוט לא מסכים לגבי הקריטריון של עופר להמלצה על חנויות. חשיבות וערך הקהילה הזאת נמדדים לפי כמות האנשים יודעי הדבר שבאים לפה לחלוק את הידע שלהם, לפי רמת ההבנה המקצועית של חברי הפורום הפעילים, לפי נכונותם של מומחים פה לעזור, לפי כמות ואיכות הכתבות והסקירות שמתפרסמות כאן וכו. אבל לדעתי, התיחסות של חנויות היא לא קריטריון לקיהלה.

מה שאתה אומר זה שאתה מוכן להמליץ על חנות, בלי שום קשר לאיכות, המחירים והיחס לקונים שלה - אתה מוכן להמליץ עליה רק כי בעל החנות (או סתם אחד העובדים) נרשם לאתר ובכך כאילו "חולק כבוד" לקהילה. ואם זאת, אתה מסרב להמליץ על חנות שאתה יודע שהיא מצויינת, רק כי נציגי החנות "לא טרחו" להפגין פה תייחסות לאתר. אם זאת באמת המדיניות שלך אז לדעתי זה רק פוגע באתר הזה כקהילה, כיוון שאתה מספק פה המלצות לא אובייקטיביות.

ארז_וחני
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #20 

AldoRaine ,
מה לא הבנת?

כתב עפר מפורשות:"ברור שאני בעל עניין, אני אחד מבעלי האתר - מהאינטרסט שלי לדאוג לזה שהקהילה תמשיך ולא שיהיה זבנג וגמרנו. ".

זכותו של בעל אתר לנהוג לפי הבנתו גם אם זה לא מוצא חן בעיני חבר פורום כזה או אחר.
עכשיו כאשר הקריטריונים ברורים, אתה יכול לעשות עם זה מה שנראה לך.

חוץ מזה אתה מקבל פידבק גם מחברים אחרים לפי ניסיונם הסוביקטיבי. מי ערב לך שגם אתה תהיה מרוצה מחנות מסוימת שמישהו מאוד המליץ עליה (ואולי יש לו מניעים לא ידועים) ?

ארז
נערך לאחרונה על ידי ארז_וחני ב 24/02/2010 16:26, נערך פעם 1 בסך הכל.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”