OPPO BDP 83 SE Nuforce edition

פורום נגני DVD ובלוריי - כאן נדבר על נגנים שמקבלים דיסקים פיזיים...
שלח תגובה
MarkK פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 49
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

http://www.nuforce.com/hi/products/oppo ... /index.php

קיומו של הנגן הנ"ל הובא לידיעתי ע"י michael123 (תודה), והוא מתחיל לגרד לי באצבעות. מלבד היותו נגן BR טוב להבנתי ניתן להשתמש בו כנגן audio CD ברמה גבוהה.
הנגן מיובא לארץ ע"י אייל פור מאודיו פידלטי. בשיחה קצרה שהייתה לי איתו הבנתי שעל מנת לנצל את היכולות האודיופיליות של הנגן יש לחבר אותו לרסיבר בחיבורי האודיו האנלוגיים ולא דרך ה HDMI. אני תוהה איך הוא יתפקד עם ה- PIONEER 5090 (פה אני לא צופה בעייה) ועם ה YAMAHA 3900 שברשותי. החשש שלי הוא שהרסיבר לא יוכל להוציא את אות השמע האנלוגי מהנגן באיכות גבוהה מספיק. כמו כן אני תוהה איך בדיוק כדאי לחבר את הנגן לטלויזייה ולרסיבר (ישירות לטלויזייה דרך ה HDMI או דרך הרסיבר? לרסיבר לחבר רק אודיו אנלוגי או גם HDMI?)

כל התייחסות תתקבל בברכה

מרק

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208
נתן תודות: 595 פעמים
קיבל תודות: 484 פעמים

שליחה #2 

MarkK כתב:http://www.nuforce.com/hi/products/oppo ... /index.php

קיומו של הנגן הנ"ל הובא לידיעתי ע"י michael123 (תודה), והוא מתחיל לגרד לי באצבעות. מלבד היותו נגן BR טוב להבנתי ניתן להשתמש בו כנגן audio CD ברמה גבוהה.
הנגן מיובא לארץ ע"י אייל פור מאודיו פידלטי. בשיחה קצרה שהייתה לי איתו הבנתי שעל מנת לנצל את היכולות האודיופיליות של הנגן יש לחבר אותו לרסיבר בחיבורי האודיו האנלוגיים ולא דרך ה HDMI. אני תוהה איך הוא יתפקד עם ה- PIONEER 5090 (פה אני לא צופה בעייה) ועם ה YAMAHA 3900 שברשותי. החשש שלי הוא שהרסיבר לא יוכל להוציא את אות השמע האנלוגי מהנגן באיכות גבוהה מספיק. כמו כן אני תוהה איך בדיוק כדאי לחבר את הנגן לטלויזייה ולרסיבר (ישירות לטלויזייה דרך ה HDMI או דרך הרסיבר? לרסיבר לחבר רק אודיו אנלוגי או גם HDMI?)

כל התייחסות תתקבל בברכה

מרק
...
MarkK .

גם אני מעוניין לרכוש את הנגן המדהים הזה .
תג המחיר שלו נע סביב ה 6k .

למייטב הבנתי . יש בו לא מעט שיפורים . בספק הכח שלו . ובעוד כמה אלמנטים די מכובדים . שמעמידים אותו כנגן רפרנס אוניברסלי מוביל .

רק לא הבנתי למה לא מומלץ לחבר אותו דרך ה HDMI . הרי מרבית היכולת שלו מתבצעת דרך ה HDMI . ואיך זה מתקשר בדיוק לחיבור לפיוניר קורו 5090 .

לגבי חיבור אנלוגי . זה ידוע ומומלץ לשמיעת CD ו SACD .

יום טוב לך . (f)
נערך לאחרונה על ידי 9000es ב 24/02/2010 18:25, נערך פעם 1 בסך הכל.
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78878
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 788 פעמים
קיבל תודות: 5395 פעמים

שליחה #3 

אם אתה מחבר אותו דיגיטלית (לי יש קומבינציה כמעט זהה - 3800 + 5090) אז לא צריך את גירסאת ה-NUFORCE. היתרון שלה הוא ביציאות האנלוגיות של המכשיר.

היתרון שלו הוא שלא צריך DAC והוא יודע לעשות פיענוח מצויין בעצמו (מה שקשה היום לעשות עם DTS HD MASTER).

danlior
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6462
נתן תודות: 81 פעמים
קיבל תודות: 66 פעמים

שליחה #4 

אני שמח לבשר שאיל פור הנחית אצלי היום את הנגן המופלא הזה וכבר אחרי כשעה של ניגונים אני יכול להעיד שמדובר בפלא טכנולוגי.

אני אכתוב עליו היום בלילה בפורום רב ערוצי.

מה שאוכל לשתף בנתיים שהאיכות שלו בסטריאו אנאלוגי ב-SACD פשוט הפילה אותי. הרבה יותר טוב מהדנון 3910 שהיה לי.
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"

MarkK פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

danilor

אם תוכל לפרט איך חיברת אותו לטלוויזיה ובעיקר למגבר / רסיבר על מנת למקסם את היכולות של הנגן, תעשה אותי מאושר (לפחות קצת).

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208
נתן תודות: 595 פעמים
קיבל תודות: 484 פעמים

שליחה #6 

MarkK כתב:danilor

אם תוכל לפרט איך חיברת אותו לטלוויזיה ובעיקר למגבר / רסיבר על מנת למקסם את היכולות של הנגן, תעשה אותי מאושר (לפחות קצת).
...
MarkK

יש שרשור לגבי הנגן בפורום רב ערוצי .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

MarkK פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #7 

9000es כתב:
MarkK כתב:danilor

...
MarkK

יש שרשור לגבי הנגן בפורום רב ערוצי .
...
צודק. כדאי לרכז את הדיון על הנגן בפורום אחד. אני אעביר את השאלה לשם.

שלח תגובה

חזור אל “נגני DVD/בלוריי”