CAPCOM מודיעים - קיצצנו חומר מהמשחק עקב מגבלות של ה XBOX
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73349
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
http://www.joystiq.com/2010/02/18/takeu ... tent-cuts/
Capcom הודיעו כי עקב מגבלת מקום על מדיית ה DVD ב XBOX תוכן שתוכנן להיכנס למשחק Lost Planet 2 יקוצץ וכרנאה יגיע מאוחר יותר כ DLC בתשלום.
מישהו זוכר את ההכרזות של מיקרוסופט בהשקת הקונסולה שהבחירה להישאר עם כונן DVD ולא לתמוך במדיית איחסון גדולה יותר (כגון בלוריי ב PS3) למשחקים לא תפגע בעתיד במשתמשים וכי מדיית DVD בהחלט מספיקה לכל הצרכים העתידיים של הקונסולה? אני אישית בהחלט זוכר אבל המציאות (כמו במקרה הזה או המקרה של FF וכנראה בעוד מיקרים שאולי לא התגלו) מוכיחה אחרת.
Capcom הודיעו כי עקב מגבלת מקום על מדיית ה DVD ב XBOX תוכן שתוכנן להיכנס למשחק Lost Planet 2 יקוצץ וכרנאה יגיע מאוחר יותר כ DLC בתשלום.
מישהו זוכר את ההכרזות של מיקרוסופט בהשקת הקונסולה שהבחירה להישאר עם כונן DVD ולא לתמוך במדיית איחסון גדולה יותר (כגון בלוריי ב PS3) למשחקים לא תפגע בעתיד במשתמשים וכי מדיית DVD בהחלט מספיקה לכל הצרכים העתידיים של הקונסולה? אני אישית בהחלט זוכר אבל המציאות (כמו במקרה הזה או המקרה של FF וכנראה בעוד מיקרים שאולי לא התגלו) מוכיחה אחרת.
- idanb
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 264
- נתן תודות: 17 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
Capcom היקרים (תרתי משמע)
אם לא הצלחתם להכניס את כל התוכן למשחק מדוע לא להשתמש ב DLC חינמי להשלמת המשחק ?
כל התפיסה של DLC הופכת להיות העלאת המחירים של המשחק לאו דווקא כהרחבה למשחק אלא כהשלמת התוכן של המשחק עצמו.
למען ההגינות אני חייב לומר שקשה לקבוע איפה עובר הגבול בין תוכן שאמור להיות במשחק לבין הרחבה אבל ההרגשה היא שהחברות "מנצלות" את ה DLC
אם לא הצלחתם להכניס את כל התוכן למשחק מדוע לא להשתמש ב DLC חינמי להשלמת המשחק ?
כל התפיסה של DLC הופכת להיות העלאת המחירים של המשחק לאו דווקא כהרחבה למשחק אלא כהשלמת התוכן של המשחק עצמו.
למען ההגינות אני חייב לומר שקשה לקבוע איפה עובר הגבול בין תוכן שאמור להיות במשחק לבין הרחבה אבל ההרגשה היא שהחברות "מנצלות" את ה DLC
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73349
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
כן, גם אני שמתי לב והתרעתי בת'רדים אחרים על התופעה. מוכרים לך משחק במחיר מלא ומוציאים ממנו תוכן לא מעט פעמים בשביל לגבות ממך תשלום נוסף. כל עוד אנחנו כשחקנים נמשיך לרכוש DLC התופעה תמשך.
הבעיה היא לא בDVD אלא בכך שבגרסאת הארקייד אין כונן קשיח ואז הם לא יכולים להוריד את הDLCHuber כתב:http://www.joystiq.com/2010/02/18/takeu ... tent-cuts/
מישהו זוכר את ההכרזות של מיקרוסופט בהשקת הקונסולה שהבחירה להישאר עם כונן DVD ולא לתמוך במדיית איחסון גדולה יותר (כגון בלוריי ב PS3) למשחקים לא תפגע בעתיד במשתמשים וכי מדיית DVD בהחלט מספיקה לכל הצרכים העתידיים של הקונסולה? אני אישית בהחלט זוכר אבל המציאות (כמו במקרה הזה או המקרה של FF וכנראה בעוד מיקרים שאולי לא התגלו) מוכיחה אחרת....
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
זה שיש בעיה עם גרסאת הארקייד לא אומר שאין בעיה עם ה DVDאוריאל כתב: הבעיה היא לא בDVD אלא בכך שבגרסאת הארקייד אין כונן קשיח ואז הם לא יכולים להוריד את הDLC...