CAPCOM מודיעים - קיצצנו חומר מהמשחק עקב מגבלות של ה XBOX

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73349
שם מלא: ערן
נתן תודות: 647 פעמים
קיבל תודות: 3169 פעמים

שליחה #1 

http://www.joystiq.com/2010/02/18/takeu ... tent-cuts/

Capcom הודיעו כי עקב מגבלת מקום על מדיית ה DVD ב XBOX תוכן שתוכנן להיכנס למשחק Lost Planet 2 יקוצץ וכרנאה יגיע מאוחר יותר כ DLC בתשלום.

מישהו זוכר את ההכרזות של מיקרוסופט בהשקת הקונסולה שהבחירה להישאר עם כונן DVD ולא לתמוך במדיית איחסון גדולה יותר (כגון בלוריי ב PS3) למשחקים לא תפגע בעתיד במשתמשים וכי מדיית DVD בהחלט מספיקה לכל הצרכים העתידיים של הקונסולה? אני אישית בהחלט זוכר אבל המציאות (כמו במקרה הזה או המקרה של FF וכנראה בעוד מיקרים שאולי לא התגלו) מוכיחה אחרת.

idanb
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 264
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #2 

Capcom היקרים (תרתי משמע)
אם לא הצלחתם להכניס את כל התוכן למשחק מדוע לא להשתמש ב DLC חינמי להשלמת המשחק ?
כל התפיסה של DLC הופכת להיות העלאת המחירים של המשחק לאו דווקא כהרחבה למשחק אלא כהשלמת התוכן של המשחק עצמו.

למען ההגינות אני חייב לומר שקשה לקבוע איפה עובר הגבול בין תוכן שאמור להיות במשחק לבין הרחבה אבל ההרגשה היא שהחברות "מנצלות" את ה DLC

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73349
שם מלא: ערן
נתן תודות: 647 פעמים
קיבל תודות: 3169 פעמים

שליחה #3 

כן, גם אני שמתי לב והתרעתי בת'רדים אחרים על התופעה. מוכרים לך משחק במחיר מלא ומוציאים ממנו תוכן לא מעט פעמים בשביל לגבות ממך תשלום נוסף. כל עוד אנחנו כשחקנים נמשיך לרכוש DLC התופעה תמשך.

אוריאל
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2845
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 58 פעמים

שליחה #4 

Huber כתב:http://www.joystiq.com/2010/02/18/takeu ... tent-cuts/

Capcom הודיעו כי עקב מגבלת מקום על מדיית ה DVD ב XBOX תוכן שתוכנן להיכנס למשחק Lost Planet 2 יקוצץ וכרנאה יגיע מאוחר יותר כ DLC בתשלום.

מישהו זוכר את ההכרזות של מיקרוסופט בהשקת הקונסולה שהבחירה להישאר עם כונן DVD ולא לתמוך במדיית איחסון גדולה יותר (כגון בלוריי ב PS3) למשחקים לא תפגע בעתיד במשתמשים וכי מדיית DVD בהחלט מספיקה לכל הצרכים העתידיים של הקונסולה? אני אישית בהחלט זוכר אבל המציאות (כמו במקרה הזה או המקרה של FF וכנראה בעוד מיקרים שאולי לא התגלו) מוכיחה אחרת.
...
הבעיה היא לא בDVD אלא בכך שבגרסאת הארקייד אין כונן קשיח ואז הם לא יכולים להוריד את הDLC

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3585
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 79 פעמים

שליחה #5 

אוריאל כתב: הבעיה היא לא בDVD אלא בכך שבגרסאת הארקייד אין כונן קשיח ואז הם לא יכולים להוריד את הDLC
...
זה שיש בעיה עם גרסאת הארקייד לא אומר שאין בעיה עם ה DVD :lol:

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”