המלצה למסך TV/מחשב עד 1500-2000 ש"ח בבקשה

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
Xebu פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 56
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם,
אני מחפש חיה מוזרה שאני לא יודע אם קיימת ואשמח אם מישהו יוכל בבקשה לעזור לי =\

אני כרגע עובד על שיפוץ החדר והייתי רוצה לקנות מסך TV/מחשב שניתן לתלייה על הקיר, הייתי בחנויות כמו באג וכ"ו והיו שם מסכים משולבים שאפשר לחבר לממיר YES ויציאת HDMI לכרטיס מסך של המחשב - המסכים שם עלו בסביבות ה1500 ש"ח אבל הם היו עם סטנד ולא אפשריים לתלייה על הקיר.

אז כמו שאמרתי אני מחפש מסך TV/מחשב שאפשרי לתלות אותו על הקיר, בתקציב של על 1500 ש"ח (אפשרי לחריגה עד 2000 אבל אם אפשרי לחסוך - עדיף.)
אם מישהו מכיר דגמים כלשהם מומלצים בבקשה תעזרו אם אפשרי =\

ובכללי, מה אתם חושבים על מסכים משולבים? עדיף אולי במקום זה להשאר עם המסך TV CRT שיש לי ולקנות רק מסך מחשב? =\

תודה למי שיוכל לעזור.

nils3373
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4687
שם מלא: ShmilMori
נתן תודות: 54 פעמים
קיבל תודות: 164 פעמים

שליחה #2 

מה מרחק הצפיה שלך?

אם מדובר על 1.5 עד 2 מטרים אז תוכל לרכוש מסך 32 אינץ' אך אם תוספת קטנה בתקציב - כ-2.2K עד 2.5K.

בכל מקרה איכות הצפיה בשידורים רגילים במסכי מחשב יעודיים (גם אם קיימת להם כניסת HDMI) הוא ממש לא טובה ומגורענת למדי.

Xebu פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #3 

אני מעריך שהמרחק הוא בערך 1.5 מטר אם המסך יהיה על הקיר (צמוד אליו) אבל בכל מקרה הייתי מעדיף מסך עד גודל של 24" (גם מפאת תקציב)

ומה ז"א? שידורים רגילים? הכוונה היא לשידורים ממיר YES וכ"ו? אז אם אני אקנה מסך TV יעודי ואני אחבר אליו את המחשב (רק כשאני אראה סרטים וכ"ו) - או שאז אני אראה את התצוגה של המחשב רגיעינית? =\

nils3373
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #4 

לדעתי חבל לא לרכוש מסך שבהחלט יותר יתאים לך לסוגי התכנים ומרחק הצפיה. באופן זה תוכל להנות מתכני רגילים (SD לדוגמא שידורי YES) וגם מתכני HD.

24 אינץ' זה ממש קטן למרחק הצפיה וגם תכנים מכל הסוגים יראו גרעניים בגלל שאין מעבד תמונה יעודי במסך מחשב.

Xebu פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #5 

סלח לי שאני בור ועם הארץ בנושאים אלו...

אך מה זה שידורי SD? :מבולבל:
ובכל אופן... נגיד שאני אקנה מסך TV לשידורי YES וDVD וכ"ו... ואני אשאר עם המחשב שלי והמסך LCD שיש לי למחשב.... אני אוכל לחבר אליו (אל המסך TV) את המחשב בכל זאת (בשביל לצפות בסרטים וכ"ו - במקום לצרוב סרטים על דיסקים של DVD ולנגן אותם וכ"ו..)
ושוב סליחה על חוסר על הידע בתחום :oops:

ואם 24" זה קטן מדיי, אתה מכיר אולי דגמים יותר טובים/גדולים במחירים מתאימים? אני אפילו לא יודע מה להגיד למוכר בחנות בשביל שיעזור לי =\

nils3373
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #6 

Xebu כתב:סלח לי שאני בור ועם הארץ בנושאים אלו...

אך מה זה שידורי SD? :מבולבל:
ובכל אופן... נגיד שאני אקנה מסך TV לשידורי YES וDVD וכ"ו... ואני אשאר עם המחשב שלי והמסך LCD שיש לי למחשב.... אני אוכל לחבר אליו (אל המסך TV) את המחשב בכל זאת (בשביל לצפות בסרטים וכ"ו - במקום לצרוב סרטים על דיסקים של DVD ולנגן אותם וכ"ו..)
ושוב סליחה על חוסר על הידע בתחום :oops:

ואם 24" זה קטן מדיי, אתה מכיר אולי דגמים יותר טובים/גדולים במחירים מתאימים? אני אפילו לא יודע מה להגיד למוכר בחנות בשביל שיעזור לי =\
...
אל תרגיש לא בנוח בנושא זה כי כנראה שעד עכשיו לא היתה לך סיבה לדוש בזה ובכל מקרה אף אחד מאיתנו לא נולד "מומחה" לשום דבר כך שכולנו בנקודת זמן מסוימת לא ידענו כלום לגבי וידאו.

ועכשיו לענייננו.

SD זה רזולוציה רגילה (Standart Resolution) - כלומר 720X576 פיקסלים.
HDR זה High Definition Ready - כלומר 1280X720.
FHD או HDR 1080P זה Full HD - כלומר 1920X1080.

Xebu פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #7 

אוקיי, טוב לדעת :)

אבל עדיין, אם אני אקנה רק מסך TV, ואחבר אליו את המחשב, אני עדיין אראה לא טוב כמו שאם אני אקנה מסך מחשב ואחבר אליו ממיר? =\

nils3373
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #8 

מסך LCD טלויזיה יציג את כול סוגי התכנים טוב יותר בצורה משמעותית מאשר מסך מחשב. בנוסף תכני מחשב יראו מצויין ואף טוב יותר מאשר על מסך מחשב (סרטים/סדרות וכו').

Xebu פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #9 

אוקיי, ואיזה מסך TV מומלץ יש בתקציב הזה? או בגדלים האלה? או לפחות מה אפשרי להגיד למוכר בחנות? "אני מחשב מסך TV שאפשר לחבר אליו מחשב? =\"

nils3373
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #10 

תבדוק את הדגמים סמסונג 32B450 ו-32LH20 של LG. אלא אם כן אתה הולך לחנות מתמחה אין לך כל סיבה לשאול מוכר בחנות חשמל של רשת נפוצה וזה מניסיון עצוב.

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #11 

מחזק את כל מה שרשם לך nils. כולל הדגמים עצמם.
זה יהיה הפתרון הטוב ביותר עבורך.
ה 32B450 ממש חורג טיפה מהתקציב, אבל שווה לדעתי להשקיע בו ולקבל מסך טוב שישמש אותך בכיף.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

Xebu פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #12 

תודה על המחמאה אבל נראה לי ש32" גדול מדי... אני מחפש משהו מקסימום 24-26" וזה גם מעל התקציב... אבל תודה.
עוד מישהו אולי?

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #13 

למרחק של 1.5 מ' 32 אינץ' לא גדול, הוא בא בול. במיוחד לצפיה בסרטים ושימושי מחשב.
ממרחק של 1.5 מטר אני לא חושב שתצליח לראות משהו על מסך של 24 אינץ' ועוד יותר לא בטוח שתצליח להנות ממה שתראה.
מבחינת תקציב, גם מסכי 24-26 טובים וגם מסכי 32 עולים סביב ה 2000 ש"ח, ככה שלקחת קטן יותר לא בהכרח יעזור לך לחסוך.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

Xebu פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #14 

העניין הוא שאני לא בטוח שזה 1.5מטר =\ החדר בבית חדש ואני עדיין לא עברתי אליו... פעם הבאה כשאני אהיה שם אני אוודע לבדוק את זה, אם זה אכן כך אני אבדוק את 2 הדגמים לעומק - (עם עדיפות למסך עם החריגה היותר קטנה חחח)
אבל תודה :)

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”