ממיר DTT חדש של אלקטרה

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
sathack פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 979
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 15 פעמים

שליחה #1 

לא כולל משהו מיוחד, אבל לפחות נראה סביר :

http://www.getit.co.il/Prod/58387

שימו לב שמציינים שצריך אנטנה חיצונית - לא לוקחים צ'אנסים :lol:

nimrodg
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1299
נתן תודות: 33 פעמים
קיבל תודות: 38 פעמים

שליחה #2 

פרטים על הממיר:
ממיר דיגיטלי FULL HD - Electra אלקטרה
דגם: DV1300 לקליטת ערוצי הטלויזיה
ממיר לקליטת שידורי הטלוויזיה הדיגיטליים
בישראל בשיטת MPEG4 HE AAC !

כניסת USB-לניגון קבצי MP3 וקבצי תמונות JPEG
אפשרות הקלטה לזיכרון חיצוני בלחיצת כפתור !

איכות תמונה ושמע מעולים
תפריטי הפעלה בשפות עברית ואנגלית
תמיכה מלאה בכתוביות ו-EPG בעברית
FULL HD - לקליטת שידורי טלוויזיה
בהבחנה גבוהה 1920x1080i
אפשרות להקלטת הערוץ המוקרן על התקן USB
עד 1000 ערוצים, כולל שלט
תמיכה בקבצי MP3 , JPEG, BMP, AVI דרך כניסת USB
התקנה ראשונית קלה ומהירה

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10118
שם מלא: אורי לרנר
נתן תודות: 190 פעמים
קיבל תודות: 512 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #3 

מקליט רק את הערוץ המשודר, מטעים בפרסום (1080i זה לא FHD לפי המינוח המקובל, של 1080p), לא כתוב כלום על יציאת HDMI.

liviur
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 697
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 21 פעמים

שליחה #4 

שורה תחתונה - היא איך הממשק שלו ולא האם הוא תומך בHD כשבנתיים אין גם ככה שידורים ורוב הטלוויזיות הן 720P (ו99% משידורי הHD בחול הם גם 720P ולא ממש 1080 I או P)
אם הוא כמו הקונקה אז לא ממש משנה... אם הוא כבר חף מכל מיני "חבלי לידה" יהיה מעניין.

אני אשמח לקרא סקירה.

ליביו

nimrodg
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1299
נתן תודות: 33 פעמים
קיבל תודות: 38 פעמים

שליחה #5 

קיימים שחקנים חדשים, ממיר של פיילוט וממיר של אלקטרה מחשבים. המחיר זהה 300 שקל ושניהם מציעים כמעט את אותו המפרט.
אני ממליץ לאתר להרים את הכפפה ולנסות את הממירים הללו.

dvb-acavish
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1178
נתן תודות: 138 פעמים
קיבל תודות: 49 פעמים

שליחה #6 

מבחינת סוגי החיבורים הוא נשמע מספק מאוד ה- ELECTRA.

FatJoe
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 7
שם מלא: יונתן
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #7 

אני קניתי את הממיר המדובר של electra לפני כמה חודשים ואני ממליץ להתרחק ממנו!

אין שום בעיות עם החיבורים והממשק, והוא אפילו עבד מצויין בהתחלה, אולם לאט לאט התחילו להתגלות תקלות ובאגים. לדוגמה פתאום התמונה מתחילה להתחרבש וצריך לשחק עם המגעים מאחורה כדי לתקן. דוגמה נוספת היא שהממיר פשוט מפסיק לעבוד ונותן מסך ירוק וצריך לכבות ולהפעיל מחדש כדי לסדר אותו (ואז אי אפשר לכבות מהשלט, צריך לקום ולכבות מהכפתור שעל הממיר). הקצב שבו קרו התקלות פשוט הלך והתגבר משבוע לשבוע עד שהצפייה הפכה פשוט לבלתי נסבלת.
מכיוון שבהתחלה הממיר עבד וראו תמונה באיכות טובה אני לא חושב שהבעיה היא בקליטה לא טובה של השידורים. חשבתי על האפשרות שהממיר מתחמם אבל הוא לא מונח ליד שום מכשיר אחר ויש לידו ומעליו מספיק מרווח.
כמובן שיש סיכוי שאני קיבלתי ממיר מקולקל ושאר הממירים של electra הם בסדר, אבל הסבירות לכך נראית לי נמוכה. אם למישהו יש נסיון אחר עם הממיר הזה, אנא ספרו.

dvb-acavish
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1178
נתן תודות: 138 פעמים
קיבל תודות: 49 פעמים

שליחה #8 

FatJoe כתב:אני קניתי את הממיר המדובר של electra לפני כמה חודשים ואני ממליץ להתרחק ממנו!

אין שום בעיות עם החיבורים והממשק, והוא אפילו עבד מצויין בהתחלה, אולם לאט לאט התחילו להתגלות תקלות ובאגים. לדוגמה פתאום התמונה מתחילה להתחרבש וצריך לשחק עם המגעים מאחורה כדי לתקן. דוגמה נוספת היא שהממיר פשוט מפסיק לעבוד ונותן מסך ירוק וצריך לכבות ולהפעיל מחדש כדי לסדר אותו (ואז אי אפשר לכבות מהשלט, צריך לקום ולכבות מהכפתור שעל הממיר). הקצב שבו קרו התקלות פשוט הלך והתגבר משבוע לשבוע עד שהצפייה הפכה פשוט לבלתי נסבלת.
מכיוון שבהתחלה הממיר עבד וראו תמונה באיכות טובה אני לא חושב שהבעיה היא בקליטה לא טובה של השידורים. חשבתי על האפשרות שהממיר מתחמם אבל הוא לא מונח ליד שום מכשיר אחר ויש לידו ומעליו מספיק מרווח.
כמובן שיש סיכוי שאני קיבלתי ממיר מקולקל ושאר הממירים של electra הם בסדר, אבל הסבירות לכך נראית לי נמוכה. אם למישהו יש נסיון אחר עם הממיר הזה, אנא ספרו.
...
יכול להיות שהבעיה היא במכשיר הספציפי שלך.
לא כתבת אם ניסית לפנות ליבואן, תנסה לקבל מהם מכשיר חילופי , אולי אפילו לשבוע/שבועיים.

sathack פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #9 

נשמע שהכשיר אכן תקול- בעיה בחיבורי כניסת האנטנה אולי.
קח את המכשיר לאלקטרה, הם בוודאי יחליפו לך. אז יהיה מעניין לבדוק.

FatJoe
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 7
שם מלא: יונתן
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #10 

עדכון:
בימים האחרונים ניסיתי להחליף את המכשיר, ונתקלתי בשירות גרוע במיוחד גם מצד החנות שקניתי בה את המכשיר (שקם אלקטריק בקניון מלחה בירושלים),
וגם מצד אלקטרה. בשקם אלקטריק סרבו להחליף את המכשיר לחדש, וטענו שאני צריך לדבר עם השרות של אלקטרה. ניסיתי להתקשר לשירות של אלקטרה פעמיים, ובשתי הפעמים אמרו לי שיש עומס בתמיכה ושאני צריך להשאיר שם וטלפון ושיחזרו אלי. לא חזרו אלי. אחרי ששלחתי להם תלונה במייל חזרו אלי, ואמרו שאני צריך להעביר את המכשיר למעבדה שנמצאת ברמת השרון. מכיוון שאני גר בירושלים הציעו לי להביא את המכשיר לחנות של שקם אלקטריק (אותה חנות שבה כבר הייתי בהתחלה ולא עזרו לי), והם יעבירו אותו למעבדה. הטיפול במעבדה יכול לקחת עד 21 יום, והם מסרבים להביא לי מכשיר חדש בינתיים, כך שאני תקוע בלי טלוויזיה!
מאד מאכזב.
אם הטיפול במעבדה יביא לתוצאות כלשהן אני אעדכן.

sathack פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #11 

מאוד מצער לקרוא על שירות כזה גרוע.
לפחות הזהרת את החברים כאן שלא יתקרבו לזוועה הזאת, ועל כך תודה.

אני רואה שיבואני הממירים הללו מתחרים ביניהם מי ישווק מכשיר יותר גרוע ו מי יתן שירות יותר גרוע.

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”