רמקולי מדבקה עם רכיבים של KEF
-
CRAZYDIAMOND
- חבר ותיק

- תגובות: 1634
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
האם זה היה נפוץ בשנות ה-90 לייבא חלקים של רמקולים מחו"ל ולהרכיב אותם בארץ? אני יודע שהיו דברים כאלה בעבר הרחוק יותר, אך גם בשנות ה-90? אם כן האם היו מייבאים רכיבים של חברת KEF ומרכיבים אותם?
נתקלתי בזוג רמקולים עם תוית שכתוב עליהם SOUNDLOVE הם די גבוהים, מאוד כבדים, הבעלים שלהם טוען בתוקף שהם הורכבו בארץ וכל הרכיבים הפנימיים שלהם הם מתוצרת KEF. הוא גם טען שהם עלו לו באמצע שנות ה-90 כ- 8000 ש"ח.
האם נשמע הגיוני? סתם בירור עובדות, לא בשביל רכישה.
נתקלתי בזוג רמקולים עם תוית שכתוב עליהם SOUNDLOVE הם די גבוהים, מאוד כבדים, הבעלים שלהם טוען בתוקף שהם הורכבו בארץ וכל הרכיבים הפנימיים שלהם הם מתוצרת KEF. הוא גם טען שהם עלו לו באמצע שנות ה-90 כ- 8000 ש"ח.
האם נשמע הגיוני? סתם בירור עובדות, לא בשביל רכישה.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
-
CRAZYDIAMOND
- חבר ותיק

חוץ מחיסכון בעלויות האם היתה עוד סיבה? ובנוסף האם ישנם הבדלי איכויות בין הרמקולים שהורכבו בארץ לעומת הרמקולים המקוריים עם אותם הרכיבים? הבדלי צליל וכד'.
-
CRAZYDIAMOND
- חבר ותיק

לאחר דין ודברים הרמקולים עברו אלי לבדיקה, השם הנכון הוא: SOUNDWAVE ולא כפי שכתבתי בתחילת השרשור, הנתונים של הרמקול כתובים בתחתיתו: הספק מקסימלי, רגישות, אך משום מה העכבה/התנגדות אינה מצויינת עליו.
הרמקול בנוי טוב, מאוד מסיבי, הוא מורכב מ-3 אלמנטים: טוויטר במרכז ו-2 יחידות בגודל 8 אינצ' מעליו ומתחתיו. התיבה בגובה 120 ס"מ בערך ועומדת על רגליות גומי הניתנות לכוונון לטובת הייצוב.
הצליל נשמע בסדר, אך אני אבדוק לעומק מאוחר יותר.
מישהו מכיר את חברת SOUNDWAVE?
אם אני אצלם את האלמנטים תוכלו לזהות האם הם באמת של חברת KEF? מאוד מסקרן אותי לדעת.
הרמקול בנוי טוב, מאוד מסיבי, הוא מורכב מ-3 אלמנטים: טוויטר במרכז ו-2 יחידות בגודל 8 אינצ' מעליו ומתחתיו. התיבה בגובה 120 ס"מ בערך ועומדת על רגליות גומי הניתנות לכוונון לטובת הייצוב.
הצליל נשמע בסדר, אך אני אבדוק לעומק מאוחר יותר.
מישהו מכיר את חברת SOUNDWAVE?
אם אני אצלם את האלמנטים תוכלו לזהות האם הם באמת של חברת KEF? מאוד מסקרן אותי לדעת.
-
CRAZYDIAMOND
- חבר ותיק

תמונות שצילמתי אתמול, איכות לא משהו אבל רואים.
אם מישהו מזהה או מכיר אנא הגיבו.
בסופו של דבר העברתי אותם לרשותי ואתמול יצא לי להאזין להם לראשונה כמו שצריך בעצמה נורמלית, ניגנתי את הדיסק של פינק פלויד - החומה (אני אוהב מאוד את הלהקה) עם מגבר ק"ב של פיוניר והרמקולים הנ"ל פשוט נהניתי, צליל נעים לאוזן, לא צורם, שמעתי צלילים שהרמקולים הגרועים של ELTAX הועילו בטובם להעלים, בקיצור נהניתי.
אם מישהו מזהה או מכיר אנא הגיבו.
בסופו של דבר העברתי אותם לרשותי ואתמול יצא לי להאזין להם לראשונה כמו שצריך בעצמה נורמלית, ניגנתי את הדיסק של פינק פלויד - החומה (אני אוהב מאוד את הלהקה) עם מגבר ק"ב של פיוניר והרמקולים הנ"ל פשוט נהניתי, צליל נעים לאוזן, לא צורם, שמעתי צלילים שהרמקולים הגרועים של ELTAX הועילו בטובם להעלים, בקיצור נהניתי.
-
CRAZYDIAMOND
- חבר ותיק

קח בחשבון שהרמקולים נרכשו לפני 15 שנים, אולי היו להם אלמנטים דומים אז?
-
CRAZYDIAMOND
- חבר ותיק

כנראה שאלה באמת לא דרייברים של KEF, כנראה שזה שרכש אותם לא הבין נכון מה שהסבירו לו בעת הרכישה, הרמקול נבנה כחיקוי מבני ל KEF REFERENCE 1 ולא יותר.
בכל מקרה, הרמקול נשמע נפלא ואני מאוד אוהב את הצליל שלו.
בכל מקרה, הרמקול נשמע נפלא ואני מאוד אוהב את הצליל שלו.