Nip/Tuck - סוף הסדרה
-
Nunatak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3722
- שם מלא: nunatak
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 156 פעמים
בשבוע הבא ישודר הפרק האחרון, מישהו צופה?
הצטברו לי איזה 2-3 פרקים של עונה 6 והפרקים ששודרו עד עכשיו של עונה 7, אני הולך להשלים את הכל במטרה לראות את הפרק האחרון במרתון של 4-5 פרקים אחרונים ברצף. לדעתי זו אחת מ3 הסדרות הטובות ביותר שראיתי, השתיים האחרות הן בטלסטאר גלקטיקה והמגן.
הצטברו לי איזה 2-3 פרקים של עונה 6 והפרקים ששודרו עד עכשיו של עונה 7, אני הולך להשלים את הכל במטרה לראות את הפרק האחרון במרתון של 4-5 פרקים אחרונים ברצף. לדעתי זו אחת מ3 הסדרות הטובות ביותר שראיתי, השתיים האחרות הן בטלסטאר גלקטיקה והמגן.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78876
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5394 פעמים
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
לדעתי עונות 6 ו-7 (ואפילו 5) כבר נהיו מופרכות לחלוטין וסתם מותחות גבולות באופן מלאכותי, אבל אני צופה בכל זאת עד הסוף המר.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- Maayanki
- כתבת אתר

- תגובות: 484
- שם מלא: מעין קמחי
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 16 פעמים
כשאתה אומר ישודר הפרק האחרון - יש לך מושג מתי הוא מגיע לארץ אם בכלל? ערוץ 2 עכשיו רק בעונה 5, ויס בעונה 6.sapir255 כתב:בשבוע הבא ישודר הפרק האחרון, מישהו צופה?
הצטברו לי איזה 2-3 פרקים של עונה 6 והפרקים ששודרו עד עכשיו של עונה 7, אני הולך להשלים את הכל במטרה לראות את הפרק האחרון במרתון של 4-5 פרקים אחרונים ברצף. לדעתי זו אחת מ3 הסדרות הטובות ביותר שראיתי, השתיים האחרות הן בטלסטאר גלקטיקה והמגן....
-
Nunatak
-
- עוסק בתחום

5 דווקא היתה טובה, אבל ב6 באמת אין משהו מעניין שנמשך לכל אורך העונה ואולי בגלל זה גם פיצלו אותה ל2 עונות נפרדות. למרות זאת לדעתי כמה מהפציינטים בעונה 6 הם מהמעניינים ביותר שהיו בסדרה.pixies כתב:לדעתי עונות 6 ו-7 (ואפילו 5) כבר נהיו מופרכות לחלוטין וסתם מותחות גבולות באופן מלאכותי, אבל אני צופה בכל זאת עד הסוף המר....
-
Nunatak
-
- עוסק בתחום

אין לי מושג, בארה"ב ישודר פרק מספר 100 ואחרון ב03/03/2010.Maayanki כתב:כשאתה אומר ישודר הפרק האחרון - יש לך מושג מתי הוא מגיע לארץ אם בכלל? ערוץ 2 עכשיו רק בעונה 5, ויס בעונה 6.sapir255 כתב:בשבוע הבא ישודר הפרק האחרון, מישהו צופה?
הצטברו לי איזה 2-3 פרקים של עונה 6 והפרקים ששודרו עד עכשיו של עונה 7, אני הולך להשלים את הכל במטרה לראות את הפרק האחרון במרתון של 4-5 פרקים אחרונים ברצף. לדעתי זו אחת מ3 הסדרות הטובות ביותר שראיתי, השתיים האחרות הן בטלסטאר גלקטיקה והמגן.......
-
Nunatak
-
- עוסק בתחום

זהו, נגמר.
סוף סוף פרק סיום שלא מאכזב אותי.
ספויילרים!!!
אווה - הפתעה מהעבר, לא השתנתה בכלל.
מאט - נשאר הזבל שהיה.
כריסטיאן - הפתיע אותי, לא ציפיתי שהוא ידרבן את שון לעזוב. אחרי ולמרות הכל הוא הדמות האהובה עלי בסדרה.
שון - סוף סוף עושה משהו שהוא באמת רוצה או לכל הפחות חושב שזה מה שהוא צריך לעשות, לדעתי אם הסדרה היתה נמשכת בעונה הבאה הוא היה חוזר לכריסיטיאן.
ליז - היה צפוי שבסופו של דבר היא תשאר אבל נושא השותפות דבילי לחלוטין.
ג'וליה - כרגיל.
הקטע היחיד שביאס אותי היה שהשאירו לפרק האחרון את אחד הפציינטים הכי משעממים שהיו בסדרה, לא היו יכולים להביא משהו כמו ברבי וקן שהיו בעונה 6?
העונה האחרונה היתה בבירור סגירת קצוות וניסיון לסחוט עוד כמה פרקים, לשלב את עונות 6 ו7 לעונה קצרה אחת. אני מקווה שהסדרה תצא בBD, בנתיים הוציאו בBD רק את עונה 4 או 5 ומאז חלפו שנתיים.
סוף סוף פרק סיום שלא מאכזב אותי.
ספויילרים!!!
אווה - הפתעה מהעבר, לא השתנתה בכלל.
מאט - נשאר הזבל שהיה.
כריסטיאן - הפתיע אותי, לא ציפיתי שהוא ידרבן את שון לעזוב. אחרי ולמרות הכל הוא הדמות האהובה עלי בסדרה.
שון - סוף סוף עושה משהו שהוא באמת רוצה או לכל הפחות חושב שזה מה שהוא צריך לעשות, לדעתי אם הסדרה היתה נמשכת בעונה הבאה הוא היה חוזר לכריסיטיאן.
ליז - היה צפוי שבסופו של דבר היא תשאר אבל נושא השותפות דבילי לחלוטין.
ג'וליה - כרגיל.
הקטע היחיד שביאס אותי היה שהשאירו לפרק האחרון את אחד הפציינטים הכי משעממים שהיו בסדרה, לא היו יכולים להביא משהו כמו ברבי וקן שהיו בעונה 6?
העונה האחרונה היתה בבירור סגירת קצוות וניסיון לסחוט עוד כמה פרקים, לשלב את עונות 6 ו7 לעונה קצרה אחת. אני מקווה שהסדרה תצא בBD, בנתיים הוציאו בBD רק את עונה 4 או 5 ומאז חלפו שנתיים.