הסתיימה החבילה שלי בהוט, הנה מה שקיבלתי בשתי החברות

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
AviBiton פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile
תגובות: 17346
נתן תודות: 503 פעמים
קיבל תודות: 358 פעמים

שליחה #1 

בעוד כחודש וחצי מסתיימת החבילה שלי בהוט, לפי חוק, קיבלתי על כך הודעה בדואר שבה נכתב, ואני מצטט: "כדי שתוכל להמשיך וליהנות ממחירים אטרקטיביים חייג למוקד השירות..."
מחירים אטרקטיביים זה בדיוק מה שאני מחפש, ומכיוון שאני נמצא במסלול לא רע, חשבתי להתקשר ולהשאיר את המסלול כפי שהוא.
יש לציין שאת רוב התוכן שלי, אני לא רואה בהוט אלא ממקורות אחרים (לרוב מהורדות), וכך יוצא שאני צופה בהוט בעיקר בספורט, בתוכניות לילדות ואני גם נהנה לפעמים לראות את השידורים החוזרים בביפ ולזפזפ לפני השינה בין הערוצים השונים.
ובכן, מחשבותי לחוד והוט לחוד, הנה מה שיצא מכל השיחה היום:
כרגע אני מנוי לחבילת בסיס + 3 חבילות (סרטים, בידור וספורט) והוספתי את ערוץ אגו, כי עם הזמן התמכרתי לטורנירי פוקר.
המחיר שאני משלם הוא 230 ש"ח על כל החבילות + שירות VOD בחינם (גם כן חינם, נכנס ב-230 ש"ח) + 2 ממירים דיגטליים.
על המחיר הזה נוסיף עוד 3 ממירים (יש לי סה"כ 5 ממירים) במחיר מסובסד של 5 ש"ח לממיר = 15 ש"ח ועל זה נוסיף את ערוץ אגו שזינק לו למחיר של 14 ש"ח.
סה"כ יוצא לי לשלם 260 ש"ח בחודש (לא כולל תוכניות שאני מזמין לפעמים ב-VOD).
החבילה היא בהתחייבות לשנה בלבד.
בהוט הלכו לקראתי, והציעו לי את חבילת ה-more שלהם (כי הם שינו את כל החבילות), וזו החבילה הכי קרובה למה שיש לי, רק עם פחות ערוצים :roll: , במחיר מבצע של 244 ש"ח, על זה יש להוסיף את 3 הממירים במחיר של 15 ש"ח לממיר (לא מספיק 5 ש"ח) נוסיף גם את ה-VOD שכבר לא בחינם אלא בעלות של 16 ש"ח לחודש ונקנח באגו שיעלה 14 ש"ח.
יש לציין שהם נותנים ממיר HD אחד לכל מצטרף עם 2 ערוצים (סרטים ועוד משהו שאני לא זוכר כרגע).
הזריזים ביננו כבר הבינו שאני צריך לשלם על אותה חבילה מינוס כמה ערוצים מחיר של כ-320 ש"ח.
כמובן שעברתי את המסלול הקבוע של נציג מס' 1 + נציג מס' 2 + מנהל + קשרי לקוחות וכרגע אני אמור לחכות שבוע כדי שיחזרו אלי עם הצעה משופרת.
ד"א, לא איימתי בניתוק (בינתיים) ודיברתי בעדינות (יש לי עוד חודש וחצי, אין מה למהר) ודווקא הנציגה מקשרי לקוחות אמרה שבשביל שיטפלו בי וייתנו מחיר טוב, היא רושמת שאני מעוניין להתנתק 8O.
כל החבילה היא בהתחייבות לשנה, אם אתחייב ל-3 שנים יפחיתו לי 25 ש"ח בחודש (לא שווה).
פניתי ל-YES, יש לי כבר תשתית שלהם (אני גר בבית פרטי והייתי מנוי שלהם בעבר) וזה מה שקיבלתי:
5 ממירים + חבילת בסיס מורחב + סרטים + בידור (סדרות) + ספורט במחיר של 199 ש"ח בחודש.
אם ברצוני לקבל YES MAX, אני אשלם 239 ש"ח בחודש (תוספת של 40 ש"ח).
אם ארצה HD MAX, אני אשלם 245 ש"ח בחודש ואקבל ערוצי HD נוספים: 2 ערוצי סרטים + 3 ערוצי סדרות ועוד כמה ערוצי HD כשביניהם גם יורוספורט.
ההתחייבות לחבילה היא לשנתיים, אלא אם ברצוני לקחת ממירי MAX (לא משנה אם HD או לא) ואז ההתחייבות היא לשלוש שנים.
גם אם אני אוסיף ב-YES את הספורט HD בעלות של 35 ש"ח, אני מגיע ל-280 ש"ח בחודש.

אני מחכה בינתיים שיתקשרו אלי מהוט, אין מה לרדוף אחריהם, אני לא מתכוון להתנתק לפני הזמן ולשלם קנסות, ואני אעדכן ברגע שיהיה מה לעדכן.

סתם חשבתי שתרצו לדעת.

esakal
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 78
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #2 

הי,

האם חזרו אליך מהוט?
אני לקוח של הוט, כרגע בלי התחייבויות. הם הציעו לי את ההצעה הבאה:

אופציה א'
כל החבילות + ממיר HD בעלות 235 ש"ח
התקנה חינם, התחייבות ל-3 שנים

אופציה ב'
3 חבילות ערוצים + ממיר HD בעלות 219 ש"ח
התקנה חינם, התחייבות ל-3 שנים

תוספות
חבילת VOD בעלות חודשית של 15 ש"ח (אחרי 3 חודשי מתנה)
ערוצי אגו בעלות חודשית של 17 ש"ח
ערוץ בייבי בעלות חודשית של 16 ש"ח (החל מסוף חודש מרץ)

את ההצעה הזו קיבלתי משירות לקוחות. הבחור אמר שהם שינו את התוכניות ועכשיו אין אפשרויות למשחק מבחינתו יותר ממה שהוא הציע פה. לי זה נשמע לא אמין ולא תחרותי.

מה דעתך?

ערן.

AviBiton פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile

שליחה #3 

התקשרו אלי מהוט לפני כמה ימים והציעו לי הנחה, במקום 320 ש"ח, 310 ש"ח :P .
נתתי להם את המחירים שקיבילתי מיס, וזה לא עזר, הנציגה אמרה שיס מורידים את המכנסיים, התאפקתי שלא לענות לה (בגלל חשש להטרדה מצידי :lol: ), אבל מה שכן אמרתי זה שלא מעניין אותי אם הם מפסידים עלי, זה מה שהציעו לי ביס, וזה לא בגלל שאני לקוח זהב שלהם, אלא סתם כי התקשרתי לברר מחיר, והיא יכולה לבדוק אותי, שתתקשר בעצמה ותראה.
זה נסגר בכך שאמרתי שאני לא מוכן למחירים הללו, ושאני אנצל את יתרת הזמן שעוד יש לי אצלם (עד אמצע אפריל), אבל אני כנראה לא אמשיך איתם.
היא ביקשה שאני אצור קשר קצת לפני סוף התקופה כדי לראות אם יש מבצעים חדשים :roll: .
חבל שזה עובד כך, אני לא ביקשתי דבר חוץ מלהישאר במסלול שלי כיום, אפילו לשם שינוי לא איימתי בניתוק, אלא רציתי לראות לאן נגיע באמצעות דיבור נעים.
כנראה שזה השירות וזו הרמה.
אגב, גם ביס זה היה כך כשהייתי אצלם, זה לא משהו ייחודי להוט.

כמה ממירים יש לך (להזכירך, לי יש 5).
חוץ מזה, האם באופציה א' נכללים גם ערוצי האגו ובייבי? אם כן אז האופציה הזו יותר טובה.
שים לב טוב לערוצים שאתה מקבל ב-HD, הם נותנים את המינימום שבמינימום, כך שכנראה תצטרך להוסיף עוד לא מעט כסף על ערוצים טובים (למשל 35 ש"ח על ספורט 5 HD).

odi
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 468
נתן תודות: 34 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #4 

בחברות האלו רק איום בניתוק ממקסם את ההצעות שלהם...
זה מעין משחק בשבילם ...בונים על חוסר הסבלנות שלך להתקשר שוב ושוב ולהמתין.
וזה עובד להם בדרך כלל.
:(
אם תגיע ליום הניתוק , הטכנאי שמגיע לנתק מציע את ההצעות הטובות ביותר.
גם בעיני שיטת "המצליח" הזו של החברות היא "נמוכה מים המלח" וגורמת לאדם הרגיל להדפק.

:@
אך כך זה בארץ הקודש....

AviBiton פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile

שליחה #5 

אני מכיר טוב מאד את שיטת הניתוק, השתמשתי בה כבר כמה פעמים, כמו גם בהקלטות וכו'...
אם אני אגיע ליום הניתוק, אני מתנתק גם אם הם ישוו את ההצעה, כך עשיתי בפעם הקודמת שעברתי מיס להוט.
הפעם פשוט חשבתי שאני אעבוד לפי הספר ונראה לאן זה יוביל אותי.
כנראה שזה לא יוביל אותי לשום מקום ובסוף אני אחליף חברה, אבל מבחינתי זה ניסוי מעניין.

odi
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 468
נתן תודות: 34 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #6 

theAman כתב:אני מכיר טוב מאד את שיטת הניתוק, השתמשתי בה כבר כמה פעמים, כמו גם בהקלטות וכו'...
אם אני אגיע ליום הניתוק, אני מתנתק גם אם הם ישוו את ההצעה, כך עשיתי בפעם הקודמת שעברתי מיס להוט.
הפעם פשוט חשבתי שאני אעבוד לפי הספר ונראה לאן זה יוביל אותי.
כנראה שזה לא יוביל אותי לשום מקום ובסוף אני אחליף חברה, אבל מבחינתי זה ניסוי מעניין.
...
הציפייה שלך שהם יחליפו שיטה במיוחד בשבילך היא נאיבית בעיניי.
אם כי אני מוכרח לומר שאני מעריך אותה. (Y) :)

AviBiton פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile

שליחה #7 

לא חושב שהם יחליפו שיטה בשבילי (האמן לי שאני לא נאיבי).
אני עושה את זה רק בשביל להזכיר לעצמי למה צריך להילחם בשביל שירות/מחיר, ההיפך מלקבל שירות/מחיר שאתה משלם עליו...
כמו שאמרתי, זה רק ניסוי בשבילי והאמת היא שדי בטוח שאני אתייאש בקרוב, ואז הטונים יעלו :D

עופר_צפריר
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4880
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #8 

אכן המחיר שהטכנאי נתן לי בלקיחת הממירים הייתה מדהימה {כמעט השתכנעתי }
אבל בדיוק דפק בדלת מתקין הממירים הלוויינים {חיבור ישיר לנקודות של יס ללא כל הבעיות הנפוצות, באיכות מעולה}

זה אגב המחיר שביקשתי מלכתחילה, אבל נאמר לי בביטחון: "בשום אופן"
:קפה:

AviBiton פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile

שליחה #9 

יס דיברו איתי עכשיו ונתנו לי את חבילת ה-TOP שכוללת בסיס + 13 חבילות + 5 ממירים, מתוכם ממיר HD MAX (אני ביקשתי ששאר הממירים יהיו 3100S, אמרו שייראו מה אפשר לעשות).
לגבי ה-HD מקבלים 7 ערוצים: 2 סרטים + 3 סדרות + NAT GEO + Eurosport ובעוד כשבוע, ייכנס ערוץ סרטים נוסף.
כמו כן בינתיים רק בעלי ממירי ה-MAX יוכלו להנות מה-VOD הקרב ובא.
סך כל החבילה 259 ש"ח לחודש בהתחייבות ל-3 שנים, לצערי לא ניתן להתחייב לפחות אם לוקחים MAX, אלא אם כן משלמים פיקדון.

על פניו נראית לי הצעה משתלמת ביותר (בטח שיותר מהוט).

הקנס שלי בהוט עומד כעת על 480 ש"ח, אז נראה לי שאני אמתין מעט לפני התנתקות, עד לתאריך הסיום עצמו, רק בשביל לא לספוג את הקנס.

Shayosef
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5891
נתן תודות: 443 פעמים
קיבל תודות: 242 פעמים

שליחה #10 

שיס יספגו אותו, שאל אותם
שי

AviBiton פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile

שליחה #11 

Shayosef כתב:שיס יספגו אותו, שאל אותם
...
חשבתי על זה, אני אשאל מחר.
הנציג השאיר לי מייל שלו, אולי אני אכתוב לו עוד מעט.

esakal
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 78
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #12 

איזה מרגיזים!
המחירים לדעתי מאוד גבוהים.

גם אני ניסיתי לפנות בטונים נעימים והתשובה של שימור לקוחות שהוא אמר לי ששינו את הגישה בהוט בחודש האחרון וכל המחלקות כולל שימור הלקוחות יכולים לתת את אותה התוכנית נשמע מופרך.

זו הייתה הגישה של סלקום לפני שנתיים שלוש (שכל הלקוחות שווים ולכן יקבלו את אותם ההצעות) וזה לא החזיק מעמד. אמרתי לו שאם אני אחליט לעבור ליס אני לא אסכים לקבל הצעות טובות יותר ולכן אני רוצה לדעת את ההצעה הסופית שלהם והוא זרק לי 3 חודשי VOD חינם (תודה באמת).

אני מנסה להבין אם יש לדעתכם מצב להוריד אותם בסכום או לא.

ערן.

AviBiton פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile

שליחה #13 

תראה,
אני לא הצלחתי.
הכי טוב שהצלחתי היה לרדת ל-310 ש"ח, ואם אני מתחייב ל-3 שנים אז המחיר יהיה 285 ש"ח, להזכירך, על בסיס + 3 חבילות וחבילת HD עם 2 ערוצים בלבד וללא אפשרות הקלטה.
שיהיה לך בהצלחה.

riji
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 987
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #14 

מהניסיון שלי ושל אחרים המחיר שיס הציעו לא מדהים, את החבילה הזו הם מסוגלים להציע גם בפחות, 249, 239 ואפילו 229 (הכי נמוך ששמעתי).

אבל, בהנחה והמחיר מקובל עליך, לפחות תדרוש את ה- VOD ואת ה- MAX HD של ה- 500 ג'יגה, ככה שלפחות תחזור ליס כשכל הטכנולוגיה ביד לשלוש השנים הבאות.

AviBiton פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile

שליחה #15 

riji
תודה על העדכון, אני בהחלט אדבר איתם.

AviBiton פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile

שליחה #16 

העדכון האחרון הוא:
255 ש"ח לחמישה ממירים ואני מתעקש שהממירים יהיו 3100S, הממיר החמישי הוא MAX HD 500GB.
החבילה היא עם 9 ערוצי HD + טופ (בסיס + 13 חבילות).
התקנה בחינם, כולל VOD.
VOD למשך כל התקופה ללא דמי שירות (9.90 בחודש).
הם משלמים את הקנס להוט.
אני מנסה לקבל גם לפחות 3 חודשי התנסות חינם לספורט HD.
חוזה רשום עם כל הסעיפים כבר נמצא אצלי (חוץ מממירי ה-3100S).

מבחינת מחיר, זה המינימום שאני יכול לרדת איתם (אלא אם כן יש למישהו שם של לקוח ספציפי שמקבל פחות ושאני יכול להזכיר אותו).

riji
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 987
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #17 

theAman כתב:העדכון האחרון הוא:
255 ש"ח לחמישה ממירים ואני מתעקש שהממירים יהיו 3100S, הממיר החמישי הוא MAX HD 500GB.
החבילה היא עם 9 ערוצי HD + טופ (בסיס + 13 חבילות).
התקנה בחינם, כולל VOD.
VOD למשך כל התקופה ללא דמי שירות (9.90 בחודש).
הם משלמים את הקנס להוט.
אני מנסה לקבל גם לפחות 3 חודשי התנסות חינם לספורט HD.
חוזה רשום עם כל הסעיפים כבר נמצא אצלי (חוץ מממירי ה-3100S).

מבחינת מחיר, זה המינימום שאני יכול לרדת איתם (אלא אם כן יש למישהו שם של לקוח ספציפי שמקבל פחות ושאני יכול להזכיר אותו).
...
נשמע בסדר גמור!! (Y)

נ.ב. השיטה עם הלקוח הספציפי לא עובדת, מישהו שאני מכיר ניסה את זה עם השם שלי ללא ידיעתי (לא הפריע לי) וסיבנו אותו מפה ועד הודעה חדשה למה זה לא קשור ולמה המחיר שלי זה לא באמת מחיר ובלה בלה בלה...

AviBiton פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile

שליחה #18 

(Y)
בינתיים אין אישור על 3 חודשי התנסות לספורט HD (גם חודשיים בא בחשבון).
ועדיין מחכה לאישור על הממירים 3100S.
אני מתעקש כי אני יודע שאח"כ אם אני ארצה להחליף מסכים ואצטרך להחליף ממירים, אני אתבקש לשלם להם על ביקורי טכנאים, ולא בא לי, אני רוצה לגמור עם זה עכשיו.
ד"א,
אני מתכתב במייל עם הנציג (חוץ משיחות הטלפון) וזה מעולה, יש לי את הכל כתוב.

AviBiton פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile

שליחה #19 

זהו, מחיר סופי, התקנה בתחילת שבוע הבא:
TOP שכוללת בסיס + 13 חבילות.
5 ממירים, מתוכם ממיר HD MAX בנפח 500GB.
שאר הממירים יהיו .3100S
9 ערוצי .HD.
VOD ללא תשלום חודשי לכל התקופה.
כל ההתקנות ללא תשלום.
קנס יציאה מהוט על סך 480 ש"ח על חשבון יס.
3 חודשים ראשונים - ספורט HD חינם.

255 ש"ח לחודש בהתחייבות ל-3 שנים

Shayosef
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5891
נתן תודות: 443 פעמים
קיבל תודות: 242 פעמים

שליחה #20 

You drive a hard bargain Avi

סחתיין (Y)