מחירים אטרקטיביים זה בדיוק מה שאני מחפש, ומכיוון שאני נמצא במסלול לא רע, חשבתי להתקשר ולהשאיר את המסלול כפי שהוא.
יש לציין שאת רוב התוכן שלי, אני לא רואה בהוט אלא ממקורות אחרים (לרוב מהורדות), וכך יוצא שאני צופה בהוט בעיקר בספורט, בתוכניות לילדות ואני גם נהנה לפעמים לראות את השידורים החוזרים בביפ ולזפזפ לפני השינה בין הערוצים השונים.
ובכן, מחשבותי לחוד והוט לחוד, הנה מה שיצא מכל השיחה היום:
כרגע אני מנוי לחבילת בסיס + 3 חבילות (סרטים, בידור וספורט) והוספתי את ערוץ אגו, כי עם הזמן התמכרתי לטורנירי פוקר.
המחיר שאני משלם הוא 230 ש"ח על כל החבילות + שירות VOD בחינם (גם כן חינם, נכנס ב-230 ש"ח) + 2 ממירים דיגטליים.
על המחיר הזה נוסיף עוד 3 ממירים (יש לי סה"כ 5 ממירים) במחיר מסובסד של 5 ש"ח לממיר = 15 ש"ח ועל זה נוסיף את ערוץ אגו שזינק לו למחיר של 14 ש"ח.
סה"כ יוצא לי לשלם 260 ש"ח בחודש (לא כולל תוכניות שאני מזמין לפעמים ב-VOD).
החבילה היא בהתחייבות לשנה בלבד.
בהוט הלכו לקראתי, והציעו לי את חבילת ה-more שלהם (כי הם שינו את כל החבילות), וזו החבילה הכי קרובה למה שיש לי, רק עם פחות ערוצים
יש לציין שהם נותנים ממיר HD אחד לכל מצטרף עם 2 ערוצים (סרטים ועוד משהו שאני לא זוכר כרגע).
הזריזים ביננו כבר הבינו שאני צריך לשלם על אותה חבילה מינוס כמה ערוצים מחיר של כ-320 ש"ח.
כמובן שעברתי את המסלול הקבוע של נציג מס' 1 + נציג מס' 2 + מנהל + קשרי לקוחות וכרגע אני אמור לחכות שבוע כדי שיחזרו אלי עם הצעה משופרת.
ד"א, לא איימתי בניתוק (בינתיים) ודיברתי בעדינות (יש לי עוד חודש וחצי, אין מה למהר) ודווקא הנציגה מקשרי לקוחות אמרה שבשביל שיטפלו בי וייתנו מחיר טוב, היא רושמת שאני מעוניין להתנתק
כל החבילה היא בהתחייבות לשנה, אם אתחייב ל-3 שנים יפחיתו לי 25 ש"ח בחודש (לא שווה).
פניתי ל-YES, יש לי כבר תשתית שלהם (אני גר בבית פרטי והייתי מנוי שלהם בעבר) וזה מה שקיבלתי:
5 ממירים + חבילת בסיס מורחב + סרטים + בידור (סדרות) + ספורט במחיר של 199 ש"ח בחודש.
אם ברצוני לקבל YES MAX, אני אשלם 239 ש"ח בחודש (תוספת של 40 ש"ח).
אם ארצה HD MAX, אני אשלם 245 ש"ח בחודש ואקבל ערוצי HD נוספים: 2 ערוצי סרטים + 3 ערוצי סדרות ועוד כמה ערוצי HD כשביניהם גם יורוספורט.
ההתחייבות לחבילה היא לשנתיים, אלא אם ברצוני לקחת ממירי MAX (לא משנה אם HD או לא) ואז ההתחייבות היא לשלוש שנים.
גם אם אני אוסיף ב-YES את הספורט HD בעלות של 35 ש"ח, אני מגיע ל-280 ש"ח בחודש.
אני מחכה בינתיים שיתקשרו אלי מהוט, אין מה לרדוף אחריהם, אני לא מתכוון להתנתק לפני הזמן ולשלם קנסות, ואני אעדכן ברגע שיהיה מה לעדכן.
סתם חשבתי שתרצו לדעת.