עזרה בבחירת טלוויזיה לסלון
פורום יקר שלום,
אני לקראת רכישת טלווזיה לסלון בגודל 50"(המרחק מהסלון כ4 מטר).
הצפייה בטלוויזיה תיהיה באמצעות YesMAXHD ובעיקר שידורי SD,צפייה בערוצי HD של יס וכן חיבור XBOX 360.
התקציב שלי הוא עד 10K
אני מתלבט בין שתי טלווזיות TH-P50S10M של פנסוניק(8900 ש"ח ) ו50PS60FR של LG (במחיר של 6900 ש"ח)
יש לי כמה שאלות,
1)איזה טלוויזיה עדיפה מבינהם?
2)האם יש לכם טלוויזיה אחרת להמליץ במוגבלות הכסף הנ"ל?
3)מהו ההבדל הנראה לעין בין דגם הS10 לV10 של פנסוניק?האם הוא שווה תוספת מחיר של כ4K?
4)האם שווה לי בכלל כדאי לי ללכת על UA46B7000 46" של סמסונג בכ-11K והאם אתם חושבים שהוא שווה את תג המחיר?
תודה,
ויום טוב.
הצפייה בטלוויזיה תיהיה באמצעות YesMAXHD ובעיקר שידורי SD,צפייה בערוצי HD של יס וכן חיבור XBOX 360.
התקציב שלי הוא עד 10K
אני מתלבט בין שתי טלווזיות TH-P50S10M של פנסוניק(8900 ש"ח ) ו50PS60FR של LG (במחיר של 6900 ש"ח)
יש לי כמה שאלות,
3)מהו ההבדל הנראה לעין בין דגם הS10 לV10 של פנסוניק?האם הוא שווה תוספת מחיר של כ4K?
4)האם שווה לי בכלל כדאי לי ללכת על UA46B7000 46" של סמסונג בכ-11K והאם אתם חושבים שהוא שווה את תג המחיר?
תודה,
ויום טוב.
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
YesHDYesHD כתב:פורום יקר שלום,
התקציב שלי הוא עד 10K
יש לי כמה שאלות,
תודה,
ויום טוב....
מרחק הצפייה שלך די גבולי למסך בגודל 50 אינצ' .
לכן המלצתי היא מסך ליד של סמסונג גודל 55 אינצ' סדרת ה 7000 . תג המחיר שלה הוא 13k .
בהצלחה .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
תודה,9000es כתב:YesHDYesHD כתב:פורום יקר שלום,
התקציב שלי הוא עד 10K
יש לי כמה שאלות,
תודה,
ויום טוב....
מרחק הצפייה שלך די גבולי למסך בגודל 50 אינצ' .
לכן המלצתי היא מסך ליד של סמסונג גודל 55 אינצ' סדרת ה 7000 . תג המחיר שלה הוא 13k .
בהצלחה ....
האם אתה לא חושב ש55" יהיה גדול מדי?
האם תוכל לענות בבקשה על השאלות בהודעה הקודמת שלי?
תודה,
- 9000es
- חבר במועדון 10K

YesHD
מרחק הצפייה שלך מושלם למסך ליד של סמסונג דגם 7000 55 .
תאמין לי שלא הייתי ממליץ לך לגבי המסך הנ"ל אם הוא לא היה מתאים לתכנים שלך ומרחק הצפייה שלך .
המסך הזה הוא הטוב ביותר שיש כיום בשוק המסכים . ביחס לתמחור שלו . פשוט עלות תועלת .
בנוסף יש למסך עיבוד תמונה הכי טוב שיש .
בהצלחה .
תאמין לי שלא הייתי ממליץ לך לגבי המסך הנ"ל אם הוא לא היה מתאים לתכנים שלך ומרחק הצפייה שלך .
המסך הזה הוא הטוב ביותר שיש כיום בשוק המסכים . ביחס לתמחור שלו . פשוט עלות תועלת .
בהצלחה .
ומה בנוגע לפלזמה פנסוניק?9000es כתב:YesHD
בהצלחה ....
איזה טלוויזיה עדיפה מבחינת ביצועים הסמסונכ או הפנסוניק V10?
המחיר כבר חורג מ10K,איזה טלוויזיות אתם ממליצים בגודל 50" עד 10K?
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4686
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
YesHD,
בגלל מרחק הצפיה היחסית גדול לא תראה כל הבדל בין המסכים הנ"ל בצפיה בתוכן רגיל (SD) אבל בתכני HD הסיפור שונה.
ככל שהמסך גדול יותר תכני HD יוצגו בצורה טובה יותר, כלומר, הצופה יראה יותר פרטים ו-'אפקט החלון' יהיה חזק יותר. אי לכך, ממליץ לך ביותר להגדיל במעט את התקציב (כנראה שתוכל להשיג את ה-55B7000 אפילו ב-12.5K) לרכוש את הסמסונג הגדולה שכן חמשת האינצ'ים הנוספים הם קריטיים מאוד למרחק הצפיה שלך. בכל מקרה דע כי המסך הנ"ל בעל יחס עלות תועלת הגבוה בשוק ולא סתם מרטין ממקימי האתר רכש לאחרונה את המסך הנ"ל.
בגלל מרחק הצפיה היחסית גדול לא תראה כל הבדל בין המסכים הנ"ל בצפיה בתוכן רגיל (SD) אבל בתכני HD הסיפור שונה.
ככל שהמסך גדול יותר תכני HD יוצגו בצורה טובה יותר, כלומר, הצופה יראה יותר פרטים ו-'אפקט החלון' יהיה חזק יותר. אי לכך, ממליץ לך ביותר להגדיל במעט את התקציב (כנראה שתוכל להשיג את ה-55B7000 אפילו ב-12.5K) לרכוש את הסמסונג הגדולה שכן חמשת האינצ'ים הנוספים הם קריטיים מאוד למרחק הצפיה שלך. בכל מקרה דע כי המסך הנ"ל בעל יחס עלות תועלת הגבוה בשוק ולא סתם מרטין ממקימי האתר רכש לאחרונה את המסך הנ"ל.
אשמח לדעת איפה ניתן להשיג אותה במחיר כזה, בינתיים לא ראיתי מקום שיורד מה-13, אפילו רוב המקומות באיזור ה-14 (אפשר בפרטי גם)nils3373 כתב:YesHD,
ככל שהמסך גדול יותר תכני HD יוצגו בצורה טובה יותר, כלומר, הצופה יראה יותר פרטים ו-'אפקט החלון' יהיה חזק יותר. אי לכך, ממליץ לך ביותר להגדיל במעט את התקציב (כנראה שתוכל להשיג את ה-55B7000 אפילו ב-12.5K) לרכוש את הסמסונג הגדולה שכן חמשת האינצ'ים הנוספים הם קריטיים מאוד למרחק הצפיה שלך. בכל מקרה דע כי המסך הנ"ל בעל יחס עלות תועלת הגבוה בשוק ולא סתם מרטין ממקימי האתר רכש לאחרונה את המסך הנ"ל....
בכל מקרה, לפותח השרשור, ההבדל בין ה-46 ל-55 הוא לא גדול (כ-1500 ש"ח), והתמורה בגודל משמעותית, חוצמזה שהתמונה מדהימה בסדרה הזאת
תודה על המידע בנוגע לסמסונג 55"Yuval-F כתב:אשמח לדעת איפה ניתן להשיג אותה במחיר כזה, בינתיים לא ראיתי מקום שיורד מה-13, אפילו רוב המקומות באיזור ה-14 (אפשר בפרטי גם)nils3373 כתב:YesHD,
ככל שהמסך גדול יותר תכני HD יוצגו בצורה טובה יותר, כלומר, הצופה יראה יותר פרטים ו-'אפקט החלון' יהיה חזק יותר. אי לכך, ממליץ לך ביותר להגדיל במעט את התקציב (כנראה שתוכל להשיג את ה-55B7000 אפילו ב-12.5K) לרכוש את הסמסונג הגדולה שכן חמשת האינצ'ים הנוספים הם קריטיים מאוד למרחק הצפיה שלך. בכל מקרה דע כי המסך הנ"ל בעל יחס עלות תועלת הגבוה בשוק ולא סתם מרטין ממקימי האתר רכש לאחרונה את המסך הנ"ל....
בכל מקרה, לפותח השרשור, ההבדל בין ה-46 ל-55 הוא לא גדול (כ-1500 ש"ח), והתמורה בגודל משמעותית, חוצמזה שהתמונה מדהימה בסדרה הזאת...
אך התקציב אינו מאפשר לי לרכוש טלוויזיה כזו,
התקציב הוא בין 7K-10K מקסימום.
רציתי לשמוע ביקורת על הפנסוניק 50S10, סמסונג 50B550 או 50PS60FR LG .
עד כמה הפער באיכות התמונה בין ה50S10 ל50V10?ואיזה טלוויזיה עדיפה מבין השלושה הנ"ל מבחינת איכות התמונה בSD בHD.
תודה,
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

YesHD,
במקרה ואתה תקנה מסך טוב ב-10K בגודל 50 אינץ', אני מהמר שתוך שבוע מקסימום (אלא אם כן הגאווה שלך מרקיעה שחקים) אתה תתפוס את הראש ותגיד בקולי קולות "למה לעזעזל לא הקשבתי לבחורים מ-HT וקניתי את ה-55 אינץ' וזאת בתוספת של כ-XXX שקלים... הרי לא כל יום קונים מסך". זה פשוט קרה/קורה לכולנו בסופו של דבר.
במקרה ואתה תקנה מסך טוב ב-10K בגודל 50 אינץ', אני מהמר שתוך שבוע מקסימום (אלא אם כן הגאווה שלך מרקיעה שחקים) אתה תתפוס את הראש ותגיד בקולי קולות "למה לעזעזל לא הקשבתי לבחורים מ-HT וקניתי את ה-55 אינץ' וזאת בתוספת של כ-XXX שקלים... הרי לא כל יום קונים מסך". זה פשוט קרה/קורה לכולנו בסופו של דבר.
OK,אני מאמין לך אבל אם אני אוסיף כל פעם "קצת" כסף זה לא ייגמר,nils3373 כתב:YesHD,
במקרה ואתה תקנה מסך טוב ב-10K בגודל 50 אינץ', אני מהמר שתוך שבוע מקסימום (אלא אם כן הגאווה שלך מרקיעה שחקים) אתה תתפוס את הראש ותגיד בקולי קולות "למה לעזעזל לא הקשבתי לבחורים מ-HT וקניתי את ה-55 אינץ' וזאת בתוספת של כ-XXX שקלים... הרי לא כל יום קונים מסך". זה פשוט קרה/קורה לכולנו בסופו של דבר....
המרחק המדוייק הוא 3.8מטר.
האם הטלוויזיות פנסוניק 50S10, סמסונג 50B550 או 50PS60FR LG . הם כל כך גרועות?
מה אתם חושבים על הטלווזיות הנ"ל ואיזה טלוויזיה היא הטובה מבניהם?
האם אני אראה שוני באיכות הSD בין V10 לS10 של פנסוניק?
כמו גם אשמח לדעת מידע בנוגע לצריבה במסכים הנ"ל,
תודה,
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

המסכים (את ה-LG לא ראיתי) שרשמת טובים וחלקם אף טובים מאוד (50B550).
מהמרחק הנ"ל אתה כמעט ולא תראה כל הבדל בתכני SD בין ה-S ל-V. תופעת הצריבה/צבירה עלולה להופיעה כל עוד תשאיר תכנים סטטיים על המסך לתקופות זמן ארוכות.
מהמרחק הנ"ל אתה כמעט ולא תראה כל הבדל בתכני SD בין ה-S ל-V. תופעת הצריבה/צבירה עלולה להופיעה כל עוד תשאיר תכנים סטטיים על המסך לתקופות זמן ארוכות.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
אני בהחלט חושב שניתן להנות ממסך של 50 אינץ' ממרחק צפיה של קצת פחות מ 4 מטר.
אני נהנה מאד מה PS50B550 שלי ממרחק של 3.5 מטר.
מסך מעולה, עם תמורה מעולה למחיר שלו לדעתי.
גם שאר המסכים שרשמת אמורים להיות טובים, אבל לא מכיר אותם מנסיון ולכן לא אגיב לגביהם סתם.
אני נהנה מאד מה PS50B550 שלי ממרחק של 3.5 מטר.
מסך מעולה, עם תמורה מעולה למחיר שלו לדעתי.
גם שאר המסכים שרשמת אמורים להיות טובים, אבל לא מכיר אותם מנסיון ולכן לא אגיב לגביהם סתם.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- 9000es
- חבר במועדון 10K

YesHD
לדעתי אם הגעת להחלטה לגבי מסך פלזמה . אז המלצתי היא הסמסונג דגם b-550 .גודל 50 מסך מדהים .
יחס עלות תועלת הכי טוב שיש . וגם מעבר לזה . כמובן אחריות של מיני ליין 3 שנים מלאות .
בהצלחה .
לדעתי אם הגעת להחלטה לגבי מסך פלזמה . אז המלצתי היא הסמסונג דגם b-550 .גודל 50 מסך מדהים .
יחס עלות תועלת הכי טוב שיש . וגם מעבר לזה . כמובן אחריות של מיני ליין 3 שנים מלאות .
בהצלחה .