היי, ערב טוב
לאחר סיבוב ובדיקות שמעתי והמליצו על סט 5 רמקולים HKTS11 Harman Kardon ת'אמת שהם נשמעו ממש טוב ובמחיר של 2500 ש"ח וביחד איתם אני מתכוון לרכוש א ת הרסיבר ימאהה 465 או אונקיו 507 מבקש את דעתכם על העניין חשוב לי לשמוע תגובה על הרמקולים מישהו מכיר שמע!??!
תודה מראש
רכישת מערכת קולנוע ביתית לסלון
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
האם ערכת השוואה אל מול רמקולים אחרים?
רמקולים לבד בד"כ נשמעים טוב (אלא אם הם ממש גרועים) אבל כששומעים אותם ליד אחרים - התמונה מתשנה.
חשוב גם לשמוע אותם אחד מיד אחרי השני ולא ע"פ זכרון - כי אתה עלול להיות מרומה - כמו גם עלולים להיות תנאים אקוסטיים שונים ו/או הגברה שונה.
בנוסף - מומלץ לשמוע עם ההגברה שיש לך בבית.
רמקולים לבד בד"כ נשמעים טוב (אלא אם הם ממש גרועים) אבל כששומעים אותם ליד אחרים - התמונה מתשנה.
חשוב גם לשמוע אותם אחד מיד אחרי השני ולא ע"פ זכרון - כי אתה עלול להיות מרומה - כמו גם עלולים להיות תנאים אקוסטיים שונים ו/או הגברה שונה.
בנוסף - מומלץ לשמוע עם ההגברה שיש לך בבית.
שמעתי אותם ליד דגם שגם התענייתי בו ה JAMO 407 והם נשמעו טובים לידו... שמעתי גם את הקנטון וגם מולם הם היו טובים יותר.. ושמעתי אותם דרך מגבר ימאהה 465 שאותו אני מעוניין לרכוש...
אני פשוט לא שמעתי על הדגם הזה קודם ובנוסף אני לא יודע איך הרמן קרדון בתור חברת רמקולים... חשבתי שאולי תוכלו לתת לי מידע בעניין והאם שמעתם גם או מכירים את הדגם...
אני פשוט לא שמעתי על הדגם הזה קודם ובנוסף אני לא יודע איך הרמן קרדון בתור חברת רמקולים... חשבתי שאולי תוכלו לתת לי מידע בעניין והאם שמעתם גם או מכירים את הדגם...