היי,
רציתי לשאול,
התקנתי את המדיה סנטר וזה ממש אדיר אני חייב לציין
רציתי לשאול רק אם יש אפשרות שהוא לא ינעל את העכבר?
אני אפרט : כרגע המדיה סנטר מוגדר בהפעלה לעבוד על המסך טלויזיה LCD שהוא EXTENDED בכרטיס מסך שלי,
ברגע שהמדיה סנטר פועל הוא תוחם לי את העכבר לגבולות המסך שלו בלי אפשרות "לזוז" למסך של המחשב ולעבוד תוך כדי.
רק שאני עושה למדיה סנטר מינימייז הוא נותן לי לחזור.
יש אפשרות שאני אוכל לעבוד תוך כדי ראיית סרטים?
מה שהוא מסביר שם זה שהקומבינה היא ללחוץ על כפתור ה-Windows במקלדת (זה שפותח את תפריט ה-Start), העכבר עובר לחלון הרגיל של הדסקטופ ואז אתה יכול לבחור את האפליקצייה הרגילה שאתה רוצה להריץ. אם זה שוב פעם קופץ, לחץ שוב על כפתור ה-Windows.
תן קצת יותר נתונים. איזה מקודדים התקנת? מהו מפרט המחשב? מהי צריכת ה-CPU ב-Task Manager כשאתה מנגן תכנים? האם במקביל להרצת הסרט אתה מפעיל אפליקציות כבדות או אתר אינטרנט עמוס בפלאשים?
pixies כתב:תן קצת יותר נתונים. איזה מקודדים התקנת? מהו מפרט המחשב? מהי צריכת ה-CPU ב-Task Manager כשאתה מנגן תכנים? האם במקביל להרצת הסרט אתה מפעיל אפליקציות כבדות או אתר אינטרנט עמוס בפלאשים?
...
אוקיי תודה,
התקנתי FFDSHOW + HALI לפיה המדריך פה.
מדובר על מערכת:
E6420 2.1GHZ
4GB 800MHz
ATI HD4830
Windows 7
בעת ניגון חוץ ממסנג'ר לא עובד כלום, אולי חלון של פיירפוקס.
לגבי הCPU, הוא די קופץ בפיקים כאלה.
מערכת ההפעלה היא 32 או 64 ביט?
האם הרצת גם את Patch הרג'יסטרי המיוחד ל-Windows 7 להעדפת FFDShow ו-Haali על המקודדים הפנימיים של מיקרוסופט?
איך אתה מוציא אודיו? חיבור אנלוגי לרמקולים או חיבור דיגיטלי (SPDIF/HDMI)?
pixies כתב:מערכת ההפעלה היא 32 או 64 ביט?
האם הרצת גם את Patch הרג'יסטרי המיוחד ל-Windows 7 להעדפת FFDShow ו-Haali על המקודדים הפנימיים של מיקרוסופט?
איך אתה מוציא אודיו? חיבור אנלוגי לרמקולים או חיבור דיגיטלי (SPDIF/HDMI)?
...
שוב תודה בנאדם,
מערכת 32 ביט.
התקנתי איזשהו רג פייל לפי המדריך שידע לנגן קבצי MKV, לזה אתה מתכוון?
אני מוציא אאודיו דרך הטלויזיה באותה יציאת HDMI מהכרטיס מסך.
אתה מנגן תכנים של 720P או 1080P?
ה-Peak-ים ב-CPU הם ממש לכיוון ה-80-90%? אם כן, אז יש איזושהי בעייה. אולי מעבד חלש מדי.
יש לך כרטיס מסך עם תמיכה בפענוח חומרה. ייתכן מאוד ששווה להשתמש במקודד התומך בכך. FFDShow כבר תומכים בכך, אבל יש עדיין בעיות ובאגים.
שווה לך לנסות להתקין את גירסת הבטא האחרונה של Boxee, היא כוללת תמיכה מובנית בפענוח החומרה של כרטיס המסך שלך. יש לה מקודדים פנימיים משלה והיא לא עושה בלגן במערכת ההפעלה.
pixies כתב:עבור 720P, המעבד אמור להיות מספיק חזק.
נשמע כמו בעייה בהגדרות האודיו אצלך. האם הגדרת בהתקנה של FFDShow שאתה עובד בסטריאו 2.0?
...
המממ לא שזכור לי,
רק התקנתי לפי המדריך, לא ראיתי שיש שם הגדרות כלשהן.
אופס, שמתי לב עכשיו שאני בכלל עובד עם הקודקים של SHARK007 בגלל שהאופציה הראשונה לא ממש הראתה לי כתוביות.
pixies כתב:נסה להקליק בתוכנת ההגדרות של Shark007 (הפעל אותה כמנהל עם כפתור ימני) על ההגדרות המומלצות של Shark007 (ה-Recommended) ותראה אם זה עוזר במשהו.
...
ניסיתי את זה כבר לפני שפתחתי את הטראד.
לא שווה לנסות להתקין שוב רק את הFFDSHOW והHAALI ולהגדיר אותם?
mp3lll כתב:כנראה שזה ככה עובד, כי גם אצלי זה ככה.
ורק כפתור חלונות להעביר את העכבר לצד השני ואז זה יש עכבר במסך השני.
מעט מרגיז אפילו ממש אבל זה מה יש כנראה
...
וזה עובד טוב אצלך?
אתה ממש יכול למזער חלונות וזה לא חוזר לך בחזרה לMCE?
היי , בתקווה שתראו את ההודעה הזו, לא רציתי לפתוח טראד חדש:
רציתי לשאול, התקנתי שוב את הFFDSHOW ואת HAALI לפי המדריך ואני רואה ריבועים ושיבושים מידי פעם רק בקבצי MP4.