המלצה קנייה בארה"ב
-
jaksirak
- חבר ותיק

- תגובות: 1397
- שם מלא: קובי כהן
- נתן תודות: 139 פעמים
- קיבל תודות: 68 פעמים
היי
חבר שלי חוזר לארץ אחרי שהתגורר מספר שנים בארה"ב. הוא מעוניין לקנות טלוויזיה (LCD או PLASMA או LED) ולהביא אותה במכולה.
תכנים:
70% תכנים HD שיוריד מהרשת
20% תכנים SD (ערוץ 2 וערוץ 10)
10% בשביל XBOX
מרחק צפייה: בערך 3.5 מטר (+/-).
תקציב: 1100$ (הקנייה בארה"ב)
1) לפני כל המלצה, האם בכלל יש טעם ב-לקנות שם טלוויזיה? אני אישית חושש שבגלל שיטת השידור תהייה לו פה בעיה.
2) אם בכל זאת לקנות שם, מה מומלץ בתקציב הזה?
3) לעצמי הייתי קונה 50" אבל נראה לי שהוא ממש יסתפק ב 42" מה גם (בעצם בעיקר) בגלל שהתקציב נמוך יחסית
תודה קובי
חבר שלי חוזר לארץ אחרי שהתגורר מספר שנים בארה"ב. הוא מעוניין לקנות טלוויזיה (LCD או PLASMA או LED) ולהביא אותה במכולה.
תכנים:
70% תכנים HD שיוריד מהרשת
20% תכנים SD (ערוץ 2 וערוץ 10)
10% בשביל XBOX
מרחק צפייה: בערך 3.5 מטר (+/-).
תקציב: 1100$ (הקנייה בארה"ב)
1) לפני כל המלצה, האם בכלל יש טעם ב-לקנות שם טלוויזיה? אני אישית חושש שבגלל שיטת השידור תהייה לו פה בעיה.
2) אם בכל זאת לקנות שם, מה מומלץ בתקציב הזה?
3) לעצמי הייתי קונה 50" אבל נראה לי שהוא ממש יסתפק ב 42" מה גם (בעצם בעיקר) בגלל שהתקציב נמוך יחסית
תודה קובי
בברכה קובי כהן
- tvholic
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2152
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 74 פעמים
אל תתפוס אותי במילה אבל כשביררתי על ייבוא מסך קראתי בשרשורים שכל המסכים של פיוניר יעבדו בארץ ומסכים של פנסוניק עם האות P בדגם.
אני לא התעמקתי בזה יותר מדי עקב מספר חששות, אבל אני מאמין שעם מספר חיפושים בשרשורים כאן תוכל לקבל הבנה מהירה וכיוון איז מסך אתה צריך לחפש.
מקווה שהצלחתי לעזור...
אני לא התעמקתי בזה יותר מדי עקב מספר חששות, אבל אני מאמין שעם מספר חיפושים בשרשורים כאן תוכל לקבל הבנה מהירה וכיוון איז מסך אתה צריך לחפש.
מקווה שהצלחתי לעזור...
של כל דבר עם 4 גלגלים!
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4687
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
jaksirak,
אם מדובר על 42 אינץ' אני ממליץ לקנות בארץ שכן ההפרש בין המחירים קטן מאוד ולא שווה את הסיכון שהמסך יתקלקל או תיהיה בעייה בשיטות שידור. לא לשכוח שהוא יצטרך לשלם מיסים בערך של כ-32% נוספים על מחיר המסך.
אם מדובר על 42 אינץ' אני ממליץ לקנות בארץ שכן ההפרש בין המחירים קטן מאוד ולא שווה את הסיכון שהמסך יתקלקל או תיהיה בעייה בשיטות שידור. לא לשכוח שהוא יצטרך לשלם מיסים בערך של כ-32% נוספים על מחיר המסך.