שאלה בקשר לקניית רסיבר 7.1
- mta194
- חבר ותיק

- תגובות: 1286
- שם מלא: שי שלוס
- נתן תודות: 24 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
דבר ראשון, הודעה זו שייכת לאודיו רב ערוצי ולא דו ערוצי.NoS כתב:אחלה סבבה תודה רבה
ד"א איך הרסיבר הנ"ל האם הוא ברמה במחירו או שאפשר להשיג משהו יותר איכותי ב3K.
תודה רבה...
דבר שני, הרסיבר הנ"ל הינו רסיבר כניסה חביב למדי. אם אתה רוצה לשמוע עוד דברים על מנת להתרשם, נסה את האונקיו 507 ואת ההרמן קרדון 255 (הוא ישן יותר אבל רמה אחת מעל).
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
בהחלט! התיחסתי לאונקיו 507 שהמליצו לך.NoS כתב:אני רוצה להשקיע בין 6-8K על מערכת 5.1 רמקולים, ורסיבר
עדיפות ל-2 רמקולים עומדים והשאר תלויים, זה פשוט לסלון.
ד"א ה565 הוא לא בעל המפענחים החדשים? ראיתי בתפריט שלו שכן, תקנו אותי עם אני טועה
תודה רבה...
לגבי רמקולים, אתה צריך להחליט אם אתה רוצה סט של סטליטים וסאב או קדמיים גדולים. אם המטרה היא מוסיקה אמליץ לך על קדמיים גדולים יד שניה. אם הדגש הוא על סרטים אז אמליץ לך על סט סטליטים וסאב.
לסט סאטליטים וסאב אמליץ לך ללכת על הימאהה ואם תלך על קדמיים גדולים יד שניה אמליץ לך ללכת על ההארמן קארדון או על האונקיו 607 תלוי ברמקולים.
כל ההמלצות כמובן כפופות לתקציב הנתון.
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"
כעקרון יש לי HTPC בסלון, התכנון הוא לסרטים יותר ואולי קצת מוזיקה לא משהו שאני חייב לשמוע כל פרט, מוזיקת היפ הופ בסבבה.
אני ילך סיבוב לראות את ה507, אם תוכל להמליץ לי על שני הזוגות של הרמקולים אני ילך לחנות סטריאו לשמוע אותם עם שני הרסיברים.
תודה רבה
נ.ב
אני רואה עכשיו רמקולים של Cerwin Vega איך החברה עצמה?
אני ילך סיבוב לראות את ה507, אם תוכל להמליץ לי על שני הזוגות של הרמקולים אני ילך לחנות סטריאו לשמוע אותם עם שני הרסיברים.
תודה רבה
נ.ב
אני רואה עכשיו רמקולים של Cerwin Vega איך החברה עצמה?
- danlior
- חבר מכור קשה

אני שוב ממליץ לך לא ללכת על האונקיו 507 כי אין לו תמיכה בפורמטים החדשים. לך על ה-607
סרווין וגה אחלה. הגברה של הארמן קארדון מאוד תתאים להם
סרווין וגה אחלה. הגברה של הארמן קארדון מאוד תתאים להם
איך הסט הזה של CERWIN VEGA
לקדימה- זוג רמקולים ריצפתיים VE12F - 3300 שקל או VE8F שעולים 2400 שקל.
סנטר- VE5C שעולה 1100 שקל
וזוג אחורים- VE5M שעולים 1100
איך הסט? האם במחיר של 4500-5000 אפשר להביא משהו יותר איכותי?
המגבר שאני ילך עליו זה RXV 565, מה255 לא כל כך התלהבתי, ו607 מיקר את העסק בעוד 1500 שקל ככה.
השאלה שלי איך השילוב של הרמקולים, מבחינת דגמים, האם הם מוצאים סאונד נמוך או שצריך להוסיף סאב?
תודה מראש
לקדימה- זוג רמקולים ריצפתיים VE12F - 3300 שקל או VE8F שעולים 2400 שקל.
סנטר- VE5C שעולה 1100 שקל
וזוג אחורים- VE5M שעולים 1100
איך הסט? האם במחיר של 4500-5000 אפשר להביא משהו יותר איכותי?
המגבר שאני ילך עליו זה RXV 565, מה255 לא כל כך התלהבתי, ו607 מיקר את העסק בעוד 1500 שקל ככה.
השאלה שלי איך השילוב של הרמקולים, מבחינת דגמים, האם הם מוצאים סאונד נמוך או שצריך להוסיף סאב?
תודה מראש
- danlior
- חבר מכור קשה

NoS
הסט של סרווין הוא אחלה. האם תוכל למצוא משהו טוב יותר במחיר זה? זה כבר עניין של טעם! משהו שונה בוודאי תוכל למצוא אבל אם זה מה שאתה מחפש אז זו אחלה של אופציה ותנחומיי לשכנים.
לגבי רסיבר, לדעתי אתה עושה טעות גדולה. האם שמעת את הימאהה ביחד עם הסרווין וגה? הם ידועים בחוסר ההתאמה שלהם.
אני מציע לך לשמוע את שני הרסיברים עם הסרווין ואז להחליט. להארמן 255 יש הכל כולל את הפורמטים החדשים, יש לו אחלה הגברה שמאוד מתאימה לסרווין וגה.
אך כמובן אם שמעת את שניהם עם הרמקולים אותם אתה הולך לרכוש ואהבת יותר את הימאהה אז ברור שעליך לרכוש את הימאהה.
תתחדש ותהנה!
הסט של סרווין הוא אחלה. האם תוכל למצוא משהו טוב יותר במחיר זה? זה כבר עניין של טעם! משהו שונה בוודאי תוכל למצוא אבל אם זה מה שאתה מחפש אז זו אחלה של אופציה ותנחומיי לשכנים.
לגבי רסיבר, לדעתי אתה עושה טעות גדולה. האם שמעת את הימאהה ביחד עם הסרווין וגה? הם ידועים בחוסר ההתאמה שלהם.
אני מציע לך לשמוע את שני הרסיברים עם הסרווין ואז להחליט. להארמן 255 יש הכל כולל את הפורמטים החדשים, יש לו אחלה הגברה שמאוד מתאימה לסרווין וגה.
אך כמובן אם שמעת את שניהם עם הרמקולים אותם אתה הולך לרכוש ואהבת יותר את הימאהה אז ברור שעליך לרכוש את הימאהה.
תתחדש ותהנה!
חחחח אם אתה אומר תמחומיי לשכנים זה כבר משמח 
אני מחר הולך לעשות בדיקה אחרונה מבחינת התאמות.
יש לי שאלה אלייך אם אתה מכיר את הרמקוליים הקדמיים שרשמתי, האם הם מספיקים לצליל נמוך או שצריך להוסיף סאב לעסק?
שוב תודה על העזרה
אני מחר הולך לעשות בדיקה אחרונה מבחינת התאמות.
יש לי שאלה אלייך אם אתה מכיר את הרמקוליים הקדמיים שרשמתי, האם הם מספיקים לצליל נמוך או שצריך להוסיף סאב לעסק?
שוב תודה על העזרה
- danlior
- חבר מכור קשה

אל תשכח לשמוע את הרסיבר שתבחר עם הרמקולים שאתה הולך לקנות ולא עם רמקולים אחרים.
הסרווין יורדים מאוד נמוך. לא תצטרך סאב בשביל עוד באסים אלא לשם הפרדה נכונה. בכל מקרה אציע לך קודם כל ללכת על הסט שכתבת ללא סאב ולהוסיף סאב בעתיד במידה ותרצה.
הסרווין יורדים מאוד נמוך. לא תצטרך סאב בשביל עוד באסים אלא לשם הפרדה נכונה. בכל מקרה אציע לך קודם כל ללכת על הסט שכתבת ללא סאב ולהוסיף סאב בעתיד במידה ותרצה.
האתר הרשמי אומר טיפה אחרת http://www.eu.onkyo.com/products/TX-SR507.htmldanlior כתב:אני שוב ממליץ לך לא ללכת על האונקיו 507 כי אין לו תמיכה בפורמטים החדשים. לך על ה-607
...
ADVANCED FEATURES
* DTS-HD Master Audio™, DTS-HD High Resolution Audio™, DTS-HD Express, Dolby® TrueHD, Dolby® Digital Plus Decoding...
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר
- danlior
- חבר מכור קשה

אתה צודק ב-100% I stand correctedShtirlitz כתב:האתר הרשמי אומר טיפה אחרת http://www.eu.onkyo.com/products/TX-SR507.htmldanlior כתב:אני שוב ממליץ לך לא ללכת על האונקיו 507 כי אין לו תמיכה בפורמטים החדשים. לך על ה-607
...ADVANCED FEATURES
* DTS-HD Master Audio™, DTS-HD High Resolution Audio™, DTS-HD Express, Dolby® TrueHD, Dolby® Digital Plus Decoding......
ה-505 וה-506 לא תמכו בפורמטים החדשים. כנראה השנה אונקיו החליטו לכלול תמיכה בפורמטים חדשים גם בלבל היותר נמוך של רסיברים. כנראה הפורמטים החדשים נהפכים לאט לסטנדרט.
NoS
עקב כך בהחלט הייתי מצרף את ה-507 לרשימת הרסיברים אותה הייתי בודק. לאונקיו הגברה מצוינת ותואמת לסרווין-וגה.
היום עשיתי את הבדיקות האחרונות, שמעתי והתרשמתי ואלה המסקנות:
1)המוכר הציע לי לקחת 1910 ורק 2 קדמיים VE12F- שמעתי, אהבתי אבל הגודל של הרמקולים מאוד מסיבי.(למרות שאני אהבתי, נראלי שלא יתאים לסלון).
2)565 או 1910 עם סט של סאטלייטים HKTS 11 - מאוד אהבתי, הוא החליף באמצע בין wharfedale עומדים ולא הרגשתי בשינוי.
בנוסף הוא הציע לי את הHK260 בטענה שה255 כמעט לא משווק בארץ ואין ביניהם הרבה הפרש.
נדלקתי ממש על הסאטלייטים והשאלה שלי אם יש הצעות יותר טובות במחיר שלהם שהוא בסביבת 3400.
עריכה:
יש עוד אופציה שחשבתי עליה עכשיו, להביא נגיד 4 רמקולים של VE5M + סנטר VE5C+ סאב 500-700 שקל, הכל יוצא 3600 פלוס מינוס כמו הסאטלייטים של HK, אבל השאלה אם זה משתלב דבר כזה.
תודה רבה על העזרה
1)המוכר הציע לי לקחת 1910 ורק 2 קדמיים VE12F- שמעתי, אהבתי אבל הגודל של הרמקולים מאוד מסיבי.(למרות שאני אהבתי, נראלי שלא יתאים לסלון).
2)565 או 1910 עם סט של סאטלייטים HKTS 11 - מאוד אהבתי, הוא החליף באמצע בין wharfedale עומדים ולא הרגשתי בשינוי.
בנוסף הוא הציע לי את הHK260 בטענה שה255 כמעט לא משווק בארץ ואין ביניהם הרבה הפרש.
נדלקתי ממש על הסאטלייטים והשאלה שלי אם יש הצעות יותר טובות במחיר שלהם שהוא בסביבת 3400.
עריכה:
יש עוד אופציה שחשבתי עליה עכשיו, להביא נגיד 4 רמקולים של VE5M + סנטר VE5C+ סאב 500-700 שקל, הכל יוצא 3600 פלוס מינוס כמו הסאטלייטים של HK, אבל השאלה אם זה משתלב דבר כזה.
תודה רבה על העזרה
- danlior
- חבר מכור קשה

הייתי ממליץ לך לבדוק סטים של KEF KLIPCSH ו - CANTON
ואם אתה הולך על סט של סטליטים וסאב אז הרסיבר של ימאהה או יכול להיות יופי של אופציה. ההארמן פחות אידיאלי
ואם אתה הולך על סט של סטליטים וסאב אז הרסיבר של ימאהה או יכול להיות יופי של אופציה. ההארמן פחות אידיאלי