הגיע הזמן... רכשתי את הסמסונג 46B610
-
inonr
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 661
- שם מלא: inonr
- נתן תודות: 15 פעמים
- קיבל תודות: 21 פעמים
בשישי האחרון רכשתי את המסך הנ"ל אחרי הרבה כאב ראש והתלבטויות. אני אמור לקבל את המסך מחר-מחרתיים.
את המסך רכשתי בחנות החדשה והיפה של סופר אלנבי פינת רוטשילד (איפה שהיתה מסעדת דים-סאם)
יש למישהו המלצות כיול וכו, כמו כן יש דברים מיוחדים שצריך לשים לב אליהם בתעודת המשלוח, אות מחסן או משהו בסגנון?
תודה מראש
את המסך רכשתי בחנות החדשה והיפה של סופר אלנבי פינת רוטשילד (איפה שהיתה מסעדת דים-סאם)
יש למישהו המלצות כיול וכו, כמו כן יש דברים מיוחדים שצריך לשים לב אליהם בתעודת המשלוח, אות מחסן או משהו בסגנון?
תודה מראש
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
א. תחכה לטכנאי.
ב. כיול - חפש את מאמר הכיול.
ג. תהנה
ד. תמונות
ב. כיול - חפש את מאמר הכיול.
ג. תהנה
ד. תמונות
-
inonr
-
- חבר פעיל במיוחד

תודה, אני אכן יחכה לטכני, בכול מקרה זה יקרה רק ביומיים הקרובים.
ראיתי משהו לגבי כיול בפורום של עיבוד תמונה וכיול, השאלה אם זה כיול מקצועי או רק תחושת בטן/עין של אותו כותב
ושוב תודה, תמונות בקרוב

ראיתי משהו לגבי כיול בפורום של עיבוד תמונה וכיול, השאלה אם זה כיול מקצועי או רק תחושת בטן/עין של אותו כותב
ושוב תודה, תמונות בקרוב
- tovtovtov
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 520
- שם מלא: tovtovtov
- נתן תודות: 53 פעמים
- קיבל תודות: 13 פעמים
מה הניסיון המר שלך? אתה יכול לפרט בבקשה?bhalamis כתב:קודם כל תתחדש!
יש לי נסיון מאוד רע עם אבי סופר באלנבי ועם אבי סופר עצמו!!! תוודא שהמסך שמגיע אליך הביתה הוא סוג א' ושמגיע בקופסא סגורה וחדשה.
שיהיה בהצלחה...
LG 65CX
Receiver-Denon AVR-X4500
Speakers-SVS Ultra BS, Q Acoustics 3090, Morel SP-1
Sub-SVS SB2000
Receiver-Denon AVR-X4500
Speakers-SVS Ultra BS, Q Acoustics 3090, Morel SP-1
Sub-SVS SB2000
רכשתי מחנות אבי סופר באלנבי ת"א מזגן נייד - הרכישה התבצעה שם בגלל שהיו מאוד זולים,
הגיע השליח אלי הביתה עם המזגן ועוד באותו היום הבנתי שהמזגן לא חדש וגם לא היה תקין, פניתי לחנות והחנות ממש זרקו אותי לאלקטרה,
באלקטרה הסבירו לי על שיטת העבודה שנהוגה שם ושאפנה לחנות חזרה - פניתי לאבי סופר עצמו שבזמנו ישב בחדרון קטן מאחורי החנות והוא גם כן זרק אותי משם כאשר אמר התנהג כמו חיה ...
מזלי שאני מכיר אנשים מהתקשורת שפנו אליו ולאלקטרה ותוך יום הגיעו עם צ'ק ולקחו את המזגן.....
הבנתי שהרבה היו מרוצים מהקניה שם ובגלל כך גם אני קניתי שם - אבל אני אישית עם נסיוני מעדיף לשלם כמה מאות יותר ולא להסתבך איתם יותר.
המקרה קרה בחנות באלנבי מזמן לפני שפתח את רשת החנויות הנוחכית.
הגיע השליח אלי הביתה עם המזגן ועוד באותו היום הבנתי שהמזגן לא חדש וגם לא היה תקין, פניתי לחנות והחנות ממש זרקו אותי לאלקטרה,
באלקטרה הסבירו לי על שיטת העבודה שנהוגה שם ושאפנה לחנות חזרה - פניתי לאבי סופר עצמו שבזמנו ישב בחדרון קטן מאחורי החנות והוא גם כן זרק אותי משם כאשר אמר התנהג כמו חיה ...
מזלי שאני מכיר אנשים מהתקשורת שפנו אליו ולאלקטרה ותוך יום הגיעו עם צ'ק ולקחו את המזגן.....
הבנתי שהרבה היו מרוצים מהקניה שם ובגלל כך גם אני קניתי שם - אבל אני אישית עם נסיוני מעדיף לשלם כמה מאות יותר ולא להסתבך איתם יותר.
המקרה קרה בחנות באלנבי מזמן לפני שפתח את רשת החנויות הנוחכית.
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
bhalamis .bhalamis כתב:רכשתי מחנות אבי סופר באלנבי ת"א מזגן נייד - הרכישה התבצעה שם בגלל שהיו מאוד זולים,
המקרה קרה בחנות באלנבי מזמן לפני שפתח את רשת החנויות הנוחכית....
הבעיה היא ... שיש מספיק פראיירים במדינה שחושבים שהם עשו את עסקת חייהם שרכשו מאבי סופר .
לכן תמיד אני ממליץ לרכוש מחנות מתמחה .
ממליץ לך להעביר את השרשור . למסחר שיווק ושרות . זה יכול להיות שרשור די מעניין .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
-
inonr
-
- חבר פעיל במיוחד

הכי חשוב זה לעשות סקר שוק.
לי ולמשפחה יש ניסיון טוב ברשת של סופר, אני מניח שקורה שמישהו נכווה.
אגב חברים מה לגבי השאלה שלי לגבי הכבל , כדאי לרכוש או שבאמת הממיר של יס לא מוציא אות קומפוננט דרך הסקארט שלהם?
לי ולמשפחה יש ניסיון טוב ברשת של סופר, אני מניח שקורה שמישהו נכווה.
אגב חברים מה לגבי השאלה שלי לגבי הכבל , כדאי לרכוש או שבאמת הממיר של יס לא מוציא אות קומפוננט דרך הסקארט שלהם?
-
inonr
-
- חבר פעיל במיוחד

הכי מעצבן זה שהגיע המוביל של הטלויזיה, אבל יש עליה מדבקה גדולה שאסור לפתוח אלה חייבים לפני כן לתאם טכנאי, עכשיו יעברו עוד יומיים עד שהטכנאי בכלל יבוא ובסה"כ אני רוצה להניח את המסך על המזנון ולחבר אותו לממיר, מה הסיפור שלהם
בכול מקרה יש יש קרטון מהמם בסלון, מישהו רוצה תמונות

- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
אל תפתח!!!inonr כתב:הכי מעצבן זה שהגיע המוביל של הטלויזיה, אבל יש עליה מדבקה גדולה שאסור לפתוח אלה חייבים לפני כן לתאם טכנאי, עכשיו יעברו עוד יומיים עד שהטכנאי בכלל יבוא ובסה"כ אני רוצה להניח את המסך על המזנון ולחבר אותו לממיר, מה הסיפור שלהם![]()
...
יש פה שרשור על בחור שפתח את המסך בעצמו, כי הוא ראה חור בקרטון ורק רצה לבדוק.
הוא גילה שהמסך קיבל מכה.
מאותו רגע כולם מתנערים ממנו כי הוא פתח את המסך לבד.
תחכה בסבלנות עוד יומיים, שווה את השקט.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
גם אני נאלצתי בזמנו לחכות ל"טכנאי" שיבוא ו"יתקין" לי את המסך.. ממש קטע עלוב.
אני לא מבין מה כל כך קשה ליבואן לשלוח עם המובילים של המסכים "טכנאי".
הרי כל מסך שהמובילים לוקחים מגיע אל מישהו שצריך שיתקינו לו את המסך, לא ??
אז למה אני צריך לקבל את המסך, לקרוא את המדבקה שאסור לי לפתוח, להתקשר ליבואן ולתאם עם טכנאי ליום אחר.
תתאמו לי אוטומטית טכנאי שיגיע עם המוביל. זה מה שהלקוח רוצה וצריך. לא כזה מסובך.
ואחרי ששחררתי קצת קיטור,
תתחדש כמובן
ואם לא היה ברור ממה שרשמתי למעלה - אז אל תפתח לבד את הקרטון !
אני לא מבין מה כל כך קשה ליבואן לשלוח עם המובילים של המסכים "טכנאי".
הרי כל מסך שהמובילים לוקחים מגיע אל מישהו שצריך שיתקינו לו את המסך, לא ??
אז למה אני צריך לקבל את המסך, לקרוא את המדבקה שאסור לי לפתוח, להתקשר ליבואן ולתאם עם טכנאי ליום אחר.
תתאמו לי אוטומטית טכנאי שיגיע עם המוביל. זה מה שהלקוח רוצה וצריך. לא כזה מסובך.
ואחרי ששחררתי קצת קיטור,
תתחדש כמובן
ואם לא היה ברור ממה שרשמתי למעלה - אז אל תפתח לבד את הקרטון !
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
-
inonr
-
- חבר פעיל במיוחד

אבי ו JACKO-IL ברור שלא פתחתי את הקרטון, זה לא שווה את הכאב ראש של לאחר מכן. אבל זה בהחלט טימטום, בזבוז זמן ואפילו חצי יום חופש בעבודה.
הפרזיטים האלה לא עובדים אחר הצהריים, אז שיבוא המוביל-מתקין, 2 תפקידים בבנאדם אחד ושיעשה את זה.
בכול מקרה הוא יגיע בשישי, תודה לכול המברכים, מבטיח שיהיו תמונות בהמשך.
הפרזיטים האלה לא עובדים אחר הצהריים, אז שיבוא המוביל-מתקין, 2 תפקידים בבנאדם אחד ושיעשה את זה.
בכול מקרה הוא יגיע בשישי, תודה לכול המברכים, מבטיח שיהיו תמונות בהמשך.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
אולי יש הנחיות מהחברה הבינלאומית - התקנה רק ע"י מי שהוסמך על ידיה - כלומר רק ע"י אנשי מיניליין.
וכמובן - שהם לא באים - עד שהמסך אצלך (חס ושלום לחסוך לך קצת זמן)
וכמובן - שהם לא באים - עד שהמסך אצלך (חס ושלום לחסוך לך קצת זמן)