הבהרה לגבי הודעות פרטיות

הודעות מערכת, והודעות שאינן קשורות לאף פורום אחר.
שלח תגובה
oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78880
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 788 פעמים
קיבל תודות: 5395 פעמים

שליחה #1 

1. הודעות פרטיות הן משהו שמקבלים אחרי שפעילים באתר. כלומר, מי שרק נרשם צריך להיות מודע לכך שאינו מקבל הודעות פרטיות ואינו יכול לשלוח עד אשר יעבור זמן מה ועד אשר יהיה פעיל בפורום.

2. הודעות פרטיות אינן מיועדות לייעוץ אישי. אם אתם רוצים אותי (או את אחד המנהלים) בתור יועץ אישי - זה כמובן עניין פרטי ולכל אחד יכול להיות הסדר לכך. אני אישית נמנע לחלוטין מיעוץ ועזרה באופן פרטי וכל מי שזקוק לעזרתי אני מבקש שיפתח שרשור כללי (מקסימום שישלח לי לינק לשרשור אם הוא חושב שפספסתי אותו ואני פספס לא מעט שרשורים בגלל הגודל של האתר...).

3. אם אתם מקבלים הודעות פרטיות עם הצעות עסקיות / הצעות מחיר וכו' ממישהו שאינו מסומן כעוסק בתחום, או שאתם חושבים שהוא עלול להיות עוסק בתחום שאינו מסומן ככזה - נא פנו אלינו בדיווח. זה פרטי, לא נגלה לאף אחד שדיווחתם וזה עוזר לנו לסנן פעילות מסחרית מהפורום.

4. לא ניתן למחוק הודעות שנשלחו. הסיבה פשוטה - הן כבר נשלחו, הן נמצאות ברשימה אך ורק לטובת ה-REFERENCE שלכם (אם אתם רוצים להיזכר). אנחנו שומרים כ-100 הודעות אחורה, ואין הדבר צריך להפריע לכם (כלומר, תיבת ההודעות שנשלחו אינה יכולה להתמלא - היא פשוט מחזיקה את ההודעות האחרונות ביותר, מקווה שזה ברור יותר עכשיו).

5. אם אתם מקבלים הודעה פרטית ממישהו שהיה באתר וסולק בבושת פנים (בד"כ על היותו טרול) והוא מזדהה כלפכם ככזה שחזר מהאופל, נא עדכנו אותנו. איננו מתירים למי שסולק מהאתר לשוב אליו ללא אישור של מנהלי האתר.

6. הודעות שנשלחו מועברות לתיבת "דואר יוצא". ההודעות נמצאות שם עד אשר המשתמש אשר הן מיועדים לו קורא בפועל את ההודעה! כלומר, זה מאפשר לכם לדעת אילו הודעות עדיין לא נקראו.

הודעות במצב הזה ניתנות עדיין לעריכה ואפילו למחיקה כל עוד הנמען טרם קרא אותן!

זה הרבה יותר נחמד מדואל שבו מהרגע שהדואל יצא אין לך מושג אם התקבל או לא, ובוודאי שלא לערוך את ההודעה בדיעבד.

כאשר ההודעה נקראה היא עוברת לתיבת הדואר שנשלח.

תהנו ומקווה שההבהרה הזו עוזרת להבין את מערכת ההודעות הפרטיות שלנו מעט יותר טוב.

שלח תגובה

חזור אל “כללי”