טושיבה 42XV635 או סמסונג la40b550
שלום לכולם,
מתלבטת בין 2 הטלביזיות שרשומות לעיל ,
אשמח לעזרה בהמלצה על טלביזיה lcd ,מרחק הצפיה שלי הוא 3.5 מטר, החדר מוקף חלונות , כך שבגלל בעיית שקיפות מעדיפה lcd , רואה בעיקר הוט , אחד הפרמטרים לבחירה בטושיבה הוא 100 HZ , האם השיקול נכון ? האם יש משמעות לכך באיכות הצפיה? תודה עבור התייחסות.
מתלבטת בין 2 הטלביזיות שרשומות לעיל ,
אשמח לעזרה בהמלצה על טלביזיה lcd ,מרחק הצפיה שלי הוא 3.5 מטר, החדר מוקף חלונות , כך שבגלל בעיית שקיפות מעדיפה lcd , רואה בעיקר הוט , אחד הפרמטרים לבחירה בטושיבה הוא 100 HZ , האם השיקול נכון ? האם יש משמעות לכך באיכות הצפיה? תודה עבור התייחסות.
התקציב שלי הוא 4500-5500 ש"ח , עכשו שאתה מציין זאת יכול להיות שרוחב הסלון הוא 3.5 מ' אבל מרחק הצפיה הוא 2.5 מ' , נראה לי ש- 42 אינ'צ מתאים, אנו צופים בעיקר בשעות 19.00-22.30 בערוצי הטלביזיה, חדשות , וסדרות . אשמח לתשובה לגבי הדגמים ששאלתי , האם אתה מכיר ?
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4687
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
לסוגי התכנים שלכם בשילוב מרחק צפיה קצר אכן מסך בגודל 40 עד 42 אינץ' אכן יספיק.
יש יתרון (יחסית) לסמסונג מבחינת תצוגת תכני טלויזיה רגילים. ממליץ לך לראותם בחנות מתמחה ולבחור לפי שיקולך.
יש יתרון (יחסית) לסמסונג מבחינת תצוגת תכני טלויזיה רגילים. ממליץ לך לראותם בחנות מתמחה ולבחור לפי שיקולך.
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4687
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
viper צודק. אני מחובר לכבלים עם מחבר HDMI כבר יותר משנה כך "ששכחתי" שקיים חיבור אחר...
בכל מקרה זהו חיסרון יחסי לסמסונג אך ניתן לרכוש טרנסקודר לניצול ה-RGB.
יש הרואים בטרנסקודר סירבול מיותר (אפשר להבין למה) כך שבמקרה זה ניתן לרכוש לא רק טושיבה אלא גם מסכי סוני או LG מקבילים כגון LG 42LH35 (כ-4K) וסוני 40S5600 (יקרה יחסית - 5K).
בכל מקרה זהו חיסרון יחסי לסמסונג אך ניתן לרכוש טרנסקודר לניצול ה-RGB.
יש הרואים בטרנסקודר סירבול מיותר (אפשר להבין למה) כך שבמקרה זה ניתן לרכוש לא רק טושיבה אלא גם מסכי סוני או LG מקבילים כגון LG 42LH35 (כ-4K) וסוני 40S5600 (יקרה יחסית - 5K).
לגבי ה-100 הרץ, יש אנשים שאוהבים את זה ויש שלא, יצא לך לראות? לסרטים למשל זה גורם להראות כמו סדרות. זה טוב לספורט.
הטלוויזיות שציינת מיועדות ל-HD. הסמסונג דגם מצויין אבל התמונה בערוצים רגילים תהיה אנמית מפני שאין חיבור סקארט RGB.
לכן אולי עדיפה הטושיבה. בטווח המחירים יש טלוויזיות נוספות, "פיליפס" ו"פנסוניק". שווה לבדוק
הטלוויזיות שציינת מיועדות ל-HD. הסמסונג דגם מצויין אבל התמונה בערוצים רגילים תהיה אנמית מפני שאין חיבור סקארט RGB.
לכן אולי עדיפה הטושיבה. בטווח המחירים יש טלוויזיות נוספות, "פיליפס" ו"פנסוניק". שווה לבדוק
- tovtovtov
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 520
- שם מלא: tovtovtov
- נתן תודות: 53 פעמים
- קיבל תודות: 13 פעמים
אני חושב שעדיפה הסמסונג בגלל איכות תמונה טובה יותר.
גם רמת השחורים בסמסונג עדיפה בהרבה על המתחרה של טושיבה.
מציעה לך ללכת ולהשוות בחנות.
בהצלחה!
גם רמת השחורים בסמסונג עדיפה בהרבה על המתחרה של טושיבה.
מציעה לך ללכת ולהשוות בחנות.
בהצלחה!
LG 65CX
Receiver-Denon AVR-X4500
Speakers-SVS Ultra BS, Q Acoustics 3090, Morel SP-1
Sub-SVS SB2000
Receiver-Denon AVR-X4500
Speakers-SVS Ultra BS, Q Acoustics 3090, Morel SP-1
Sub-SVS SB2000
מניסיון של 6 חודשים + עם סמסונג 40B550 היא מומלצת ביותר ! במיוחד אם מחברים ב HDMI לממיר YESMAXHD
שחורים עמוקים מרוב LCD ברמת המחיר הזאת ולדעתי גם מהרבה LCD ברמות גבוהות יותר.
איכות SD טובה מאוד. לא כמו פזלמה אבל בפירוש אין ממה לחשוש ממרחק של עד 2מ' עם מסך בגודל 40".
לסיכום - ממליץ בחום.
נ.ב - את הטושיבה ראיתי בחנויות מדי פעם ולא התרשמתי יותר מדי. לא ראיתי בעיות מיוחדות אבל גם לא יתרונות משמעותיים - לא יודע גם מה המחיר יחסית לסמסונג הנ"ל? אולי זה גם שיקול...
שחורים עמוקים מרוב LCD ברמת המחיר הזאת ולדעתי גם מהרבה LCD ברמות גבוהות יותר.
איכות SD טובה מאוד. לא כמו פזלמה אבל בפירוש אין ממה לחשוש ממרחק של עד 2מ' עם מסך בגודל 40".
לסיכום - ממליץ בחום.
נ.ב - את הטושיבה ראיתי בחנויות מדי פעם ולא התרשמתי יותר מדי. לא ראיתי בעיות מיוחדות אבל גם לא יתרונות משמעותיים - לא יודע גם מה המחיר יחסית לסמסונג הנ"ל? אולי זה גם שיקול...
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
לדעתי הסמסונג עדיפה .
1. איכות ורמת צבעים מעולה .
2. תאורת מסך חזקה וזה די חשוב לאורך חיי המסך .
3. עיצוב מדהים ואיכות בנייה ללא פשרות כולל השלט .
מע' תפריטים וכיול הרמה מייטבית .
אני ממליץ על הסמסנוג b550 גודל 40 .
בהצלחה .
1. איכות ורמת צבעים מעולה .
2. תאורת מסך חזקה וזה די חשוב לאורך חיי המסך .
3. עיצוב מדהים ואיכות בנייה ללא פשרות כולל השלט .
מע' תפריטים וכיול הרמה מייטבית .
אני ממליץ על הסמסנוג b550 גודל 40 .
בהצלחה .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"