movie jukebox בנגן Xtreamer

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
lz פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 79
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום,
אני אמור לקבל את נגן Xtreamer בעוד כמה ימים.
יש לי מספר שאלות בקשר לאופציית movie jukebox בנגן (לראות תמונות ומידע של סרטים\סדרות)
1. אני מבין שנכון לעכשיו אין אופציה מובנית לmjb המגיעה עם הנגן. איזו תוכנה בדיוק עליי להוריד ומה לעשות על מנת להוסיף יכולת כזו ? ראיתי באתר מדריך לנושא עבור נגנים מבוססי NMT אבל לא עבור ה Xtreamer...
2. האם ידוע מתי יהיה mjb מובנה בקושחת ה Xtreamer ? האם זה מתוכנן ע"י החברה ?
3. אני מעוניין שיהיה mjb מבלי שהנגן יחובר לאינטרנט - כלומר לארגן את ה usb disk drive החיצוני עם כל המידע על כל המדיה שלי ואז לחבר את הכונן לנגן ושהוא יידע להציג את זה מבלי להיות מחובר לאינטרנט. האם זה אפשרי וכיצד ?
תודה מראש.

yakirh
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 217
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 15 פעמים

שליחה #2 

כרגע אין Moviejukebox מובנה באקסטרימר, ובעדכון קושחה האחרון לא הוכנס MJB.. לפי מה שהבנתי עובדים על זה עדיין וזה יצא בעדכוני קושחה הבאים.

לבינתיים בעדכון 1.03 ומעלה אפשר לשים תמונת JPG בתיקיות של הדיסק קשיח, לשנות את השם של התמונה ל"Folder.JPG" או "Cover.JPG" והתמונה תופיע באקסטרימר בבחירת תיקיות.
יש תוכנה MJB בגרסאת בטא לאקסטרימר שמורידים למחשב וזה יוצר 2 קבצי JPG.. ממש מיותר לפי דעתי. הכי טוב פשוט לחכות לעדכון.

lz פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 79
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

תודה.
האם יש דרך גם לשמור בפורמט מסוים את המידע על הסרט (במאי,שחקנים וכו') ושה Xtreamer יידע לקרוא אותו ?

orenfe
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 680
נתן תודות: 25 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #4 

כמו שציין yakirh יש גרסת בטא של MJ שיוצר שני קבצי PNG אחד עם העטיפה והשני עם פרטי הסרט. מומלץ לחכות לגרסה 3 אשר אמורה לשפר את הנושא.
There are 10 types of people, those who understand binary code and those who don't

sBaB
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 705
נתן תודות: 106 פעמים
קיבל תודות: 25 פעמים

שליחה #5 

orenfe כתב:כמו שציין yakirh יש גרסת בטא של MJ שיוצר שני קבצי PNG אחד עם העטיפה והשני עם פרטי הסרט. מומלץ לחכות לגרסה 3 אשר אמורה לשפר את הנושא.
...
"בעזרת השם"

tsahibg
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 230
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #6 

sBaB כתב:
orenfe כתב:כמו שציין yakirh יש גרסת בטא של MJ שיוצר שני קבצי PNG אחד עם העטיפה והשני עם פרטי הסרט. מומלץ לחכות לגרסה 3 אשר אמורה לשפר את הנושא.
...
"בעזרת השם"
...
"ונאמר אמן..."

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”