אני מתקשה למצוא חיבור מתאים לאיקווילייזר שבא בצמוד לרמקולים הנל.
יש צורך בחיבור PRE OUT לאיקווילייזר ומשם חזרה לרסיבר ל MAIN IN
כלומר האיקווילייזר צריך להיות תמיד בלופ ולא משנה באיזה מקור INPUT ניבחר.
בד"כ ברסיברים יש מה שקרוי TAPE IN ו- TAPE OUT שיושב באופן טורי לאות ומאפשר לחבר בתווך את האיקווילייזר.
ל LX 70 יש CD-R/TAPE /MD IN ובצמוד יש OUT, כביכול מה שאני מחפש אבל עושה רושם שהפונקציה לא עובדת לגבי כל מקןר והדגש הוא על כל מקור כמון TV או TUNER וכו.
יש ל LX70 Pre In u Pre out לגבי כל 7 הערוצים אבל אם בוחרים לקבל את הסיגנל מ MULTI CH כלומר מהכניסות האנלוגיות איבדתי את היכולת לבחור מקור באופן חופשי.
ב LX 70 משום מה לא מצאתי פתרון שיש בתווך באופן קבוע לגבי כל מקור שניבחר (Tuner,DVD,BD,TV,etc)
אשמח אם יש מישהו בעל ניסיון עם רסיבר זה שיוכל "להריץ אותי קדימה" עם העניין, אפשר גם בפרטי.
תודה מראש.
זקוק לעזרה בחיבור רמקולים BOSE 901 ל PIONEER LX 70
אפשר לייצר לך יציאות PRE-OUT וכניסות MAIN IN אך ורק לראשיים ( ימין ושמאל קדמיים )
ברסיברים קולנוע אין בדרך כלל חיבורים כאלה...
בברכה
דודו
ברסיברים קולנוע אין בדרך כלל חיבורים כאלה...
בברכה
דודו
היי דודו
לרסיבור יש כבר PRE OUT ו גם Front Main Inאבל אז יש צורך לבחור ב MULTICHANNEL ומאבדים אתה היכולת לברור את מקור הכניסה מהמקורות המקובלים.
אלא אם התכוונת לפתוח בפועל את המכשיר ולבצע בו שינויים.
אגב ברסיבר YAMAHA שהיה לי היו יצואות TAPEOUT וכניסות ל MAIN IN בדיוק למטרה זו, (RXV-2092) (אם לא היה צורך באלמנט אנלוגי בתווך, הם היו מג'ומפרים חיצונית)
אלא אם התכוונת לפתוח בפועל את המכשיר ולבצע בו שינויים.
אגב ברסיבר YAMAHA שהיה לי היו יצואות TAPEOUT וכניסות ל MAIN IN בדיוק למטרה זו, (RXV-2092) (אם לא היה צורך באלמנט אנלוגי בתווך, הם היו מג'ומפרים חיצונית)