קניתי את BEHRINGER DEQ2496
קניתי את הפרוססור BEHRINGER DEQ2496– המערכת שלי נשמעת איתו הרבה יותר טוב , ולא רק בזכות RC המדויק יותר מזה שיש לי ברסיבר. פונקצית דיכוי תהודות בתדרים בודדים, sound imager ואיקוולייזרים דינאמיים גרמו לצליל להיפתח ולהישמע "צלול" יותר– מרגישים זאת במיוחד בהשמעת מוסיקה קלאסית. המכונה הזו היא הרבה מעבר לאיקוולייזר, חבל שאין אף סקירה מעמיקה בנושא (לפחות אני לא מצאתי ברשת כאשר חיפשתי לפני הקנייה). כנראה שרוב חובבי המוסיקה (איני מתכוון לאנשי מקצוע כמובן) מסתפקים בהפעלת RC – וחבל.
קניתי את Behringer בחנות Music Store בראשל"צ – מקום הנחמד ביותר. אומנם מוכרים שם רק ציוד הגברה מקצועי וכלי נגינה ולכן החנות פחות רלוונטית לרוב חברי הפורום – כדאי לקחת אותה בחשבון בקניות המתאימות לפרופיל החנות.
קניתי את Behringer בחנות Music Store בראשל"צ – מקום הנחמד ביותר. אומנם מוכרים שם רק ציוד הגברה מקצועי וכלי נגינה ולכן החנות פחות רלוונטית לרוב חברי הפורום – כדאי לקחת אותה בחשבון בקניות המתאימות לפרופיל החנות.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78911
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
- luxlucis
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 355
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
אני לא יודע איך חיפשת באתר, אבל חיפוש על "DEQ2496" הניב את זה:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... le&sid=196
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... le&sid=196
פרננדו.
מה המחיר ?
דן
דן
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
עפר תודה,
לגבי הסקירה - אשתדל, אבל זה עלול לקחת זמן מה....
luxlucis,
אני בהחלט מכיר את המאמר ודווקא הוא נתן לי את כיוון המחשבה הראשוני, אבל זה רק תיאור כללי אשר לא משקף את היכולות ואת העוצמה שיש ל-sound processor הזה.
דן,
המחיר הוא 2600 ש"ח - כולל מיקרופון עם הכבל של 3 מטר וארבעה מתאמים XLR-RCA.
לגבי הסקירה - אשתדל, אבל זה עלול לקחת זמן מה....
luxlucis,
אני בהחלט מכיר את המאמר ודווקא הוא נתן לי את כיוון המחשבה הראשוני, אבל זה רק תיאור כללי אשר לא משקף את היכולות ואת העוצמה שיש ל-sound processor הזה.
דן,
המחיר הוא 2600 ש"ח - כולל מיקרופון עם הכבל של 3 מטר וארבעה מתאמים XLR-RCA.
- luxlucis
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 355
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
תוכל בבקשה להרחיב על היכולות האלה?vitalyi כתב:פונקצית דיכוי תהודות בתדרים בודדים, sound imager ואיקוולייזרים דינאמיים גרמו לצליל להיפתח ולהישמע "צלול" יותר– מרגישים זאת במיוחד בהשמעת מוסיקה קלאסית....
כמובן שעדיף מאמר מקיף כמו שעופר הציע...
ושחכתי משהו מאוד חשוב בפוסט הקודם שלי
תתחדש
פרננדו.
תודה למברכים
אני באמת שוקל לכתוב מאמר על המכונה המדהימה זו, אבל כפי שכבר ציינתי, זה יכול לקחת זמן מסוים: צריך לחשוב איך אפשר לדחוס את כל מה שיש לספר על הפרוססור ( ויחד עם זאת, להישאר מובן) למאמר קטן. זה דורש זמן - וכמעט ואין לי אותו
. מבטיח להשתדל - המכונה הזו הלהיבה אותי, ואני רוצה לחשוף את יכולותיה לחברי הפורום
.
אני באמת שוקל לכתוב מאמר על המכונה המדהימה זו, אבל כפי שכבר ציינתי, זה יכול לקחת זמן מסוים: צריך לחשוב איך אפשר לדחוס את כל מה שיש לספר על הפרוססור ( ויחד עם זאת, להישאר מובן) למאמר קטן. זה דורש זמן - וכמעט ואין לי אותו
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- boazj
- חבר ותיק

- תגובות: 2374
- נתן תודות: 155 פעמים
- קיבל תודות: 90 פעמים
אחלה, מחכים בכיליון עיניים.
צתענין ממזמן במכשיר, אבל המכשיק עדיין לא מספיק גבוה בסדרי העדיפויות שלי, כדי שאנסה אותו.
תודה מראש.
תודה מראש.
אימון אישי/קואצינג, טיפול, הנחיית קבוצות וסדנאות.
פריצות דרך בתחום האישי והכלכלי,חיבור ליעוד.
וגם מוזיקה, אופני הרים, קפה, מערכות סטראו, יוגה, ריצה ועוד כאן: https://asimonim.ravpage.co.il/BOAZJ
וגם מוזיקה, אופני הרים, קפה, מערכות סטראו, יוגה, ריצה ועוד כאן: https://asimonim.ravpage.co.il/BOAZJ
אכן מדהים איך במחיר כזה הצליחו להכניס כל כך הרבה פונקציות ועוד באיכות טובה מאוד.
אני אישית אחרי בדיקות מפרחות הורדתי אותו כי לדעתי הוא פגע לי ב-"חיות" של הצליל.
את הבדיקות כאלו צריל לעשות על סמך האזנות לא קצרות, צריך משהו כמו כמה ימים.
לפעמים את ההבדל שומעים דווקא כאשר חוזרים "אחורה".
אבל בכל מקרה צריך פרטני צריך לעשות שיקול של "קילקול" (אם שמים לב אליו בכלל) מול תועלת.
מה שכן, מכשיר כזה צריך להיות צמוד למקום הישיבה אחרת ייצטבר מרחק של קילומטרים על הריצות אליו
אני אישית אחרי בדיקות מפרחות הורדתי אותו כי לדעתי הוא פגע לי ב-"חיות" של הצליל.
את הבדיקות כאלו צריל לעשות על סמך האזנות לא קצרות, צריך משהו כמו כמה ימים.
לפעמים את ההבדל שומעים דווקא כאשר חוזרים "אחורה".
אבל בכל מקרה צריך פרטני צריך לעשות שיקול של "קילקול" (אם שמים לב אליו בכלל) מול תועלת.
מה שכן, מכשיר כזה צריך להיות צמוד למקום הישיבה אחרת ייצטבר מרחק של קילומטרים על הריצות אליו
נכון ! יתר על כן, כיוונים בטווח רחוק הם בלתי אפשריים - כי קשה לעקוב אחרי השינויים בצליל בריצות ממקום ההאזנה לפרוססור. אני "הפעלתי" את אשתיCroc כתב: מה שכן, מכשיר כזה צריך להיות צמוד למקום הישיבה אחרת ייצטבר מרחק של קילומטרים על הריצות אליו...
תתחדש ותהנה. גם אני קניתי מכשיר דומה, מקווה לקבל אותו בשבוע הבא.vitalyi כתב:קניתי את הפרוססור BEHRINGER DEQ2496– המערכת שלי נשמעת איתו הרבה יותר טוב , ולא רק בזכות RC המדויק יותר מזה שיש לי ברסיבר. פונקצית דיכוי תהודות בתדרים בודדים, sound imager ואיקוולייזרים דינאמיים גרמו לצליל להיפתח ולהישמע "צלול" יותר– מרגישים זאת במיוחד בהשמעת מוסיקה קלאסית. המכונה הזו היא הרבה מעבר לאיקוולייזר, חבל שאין אף סקירה מעמיקה בנושא (לפחות אני לא מצאתי ברשת כאשר חיפשתי לפני הקנייה). כנראה שרוב חובבי המוסיקה (איני מתכוון לאנשי מקצוע כמובן) מסתפקים בהפעלת RC – וחבל.
קניתי את Behringer בחנות Music Store בראשל"צ – מקום הנחמד ביותר. אומנם מוכרים שם רק ציוד הגברה מקצועי וכלי נגינה ולכן החנות פחות רלוונטית לרוב חברי הפורום – כדאי לקחת אותה בחשבון בקניות המתאימות לפרופיל החנות....
תומר
- boazj
- חבר ותיק

- תגובות: 2374
- נתן תודות: 155 פעמים
- קיבל תודות: 90 פעמים
תומר - איזה מכשיר קנית ?
ומי מיבא אותו ?
אימון אישי/קואצינג, טיפול, הנחיית קבוצות וסדנאות.