מדיה סנטר חלונות 7 בפעם הראשונה
שלום לכולם
בפעם הראשונה התקנתי מדיה סנטר חלונות 7 (מבחינת ידע טכני יש לי)
יש לי מספר שאלות
1) האם את התפריט הראשי במדיה סנטר אפשר לשנות הכוונה להוסיף להוריד - חיפשתי בתפריטי המדיה סנטר ולא מצאתי כמו כן רציתי לשאול לגבי תפריטים באמצע צפייה בסרט או שיר האם אפשר לשנות אותם
2) איך מוסיפים תירגומים לסרטים שיניתי את שם התירגום לאותו שם בדיוק כמו של הסרט ולא עזר - מספיק לי קישור לאחד האתרים ואני אסתדר לבד
3) הוספתי 2 סרטים DIVX רגילים והמדיה זיהה אותם לבד ועובדים שוב ללא תירגום שאלתי היא הוספתי סרט HD והמדיה לא מזהה אותו בכלל האם זה קשור / לא קשור למקודדים שראיתי באתר של SHARK007
תודה
שרון
בפעם הראשונה התקנתי מדיה סנטר חלונות 7 (מבחינת ידע טכני יש לי)
יש לי מספר שאלות
1) האם את התפריט הראשי במדיה סנטר אפשר לשנות הכוונה להוסיף להוריד - חיפשתי בתפריטי המדיה סנטר ולא מצאתי כמו כן רציתי לשאול לגבי תפריטים באמצע צפייה בסרט או שיר האם אפשר לשנות אותם
2) איך מוסיפים תירגומים לסרטים שיניתי את שם התירגום לאותו שם בדיוק כמו של הסרט ולא עזר - מספיק לי קישור לאחד האתרים ואני אסתדר לבד
3) הוספתי 2 סרטים DIVX רגילים והמדיה זיהה אותם לבד ועובדים שוב ללא תירגום שאלתי היא הוספתי סרט HD והמדיה לא מזהה אותו בכלל האם זה קשור / לא קשור למקודדים שראיתי באתר של SHARK007
תודה
שרון
- staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
1. חפש media center studio
2. אתה צריך בהגדרות FFDSHOW לסמן V על SUBTITLE
3. קשור גם ל 2 - וגם אתה צריך להתקין media control - תוסף המאפשר למדיה סנטר להריץ סרטים עם תרגום ע"י שימוש במקודדים של FFDSHOW.
לכל השאלות שלך הייית מוצא תשובה אם היית מחפש בפורום!!
ברוך הבא
2. אתה צריך בהגדרות FFDSHOW לסמן V על SUBTITLE
3. קשור גם ל 2 - וגם אתה צריך להתקין media control - תוסף המאפשר למדיה סנטר להריץ סרטים עם תרגום ע"י שימוש במקודדים של FFDSHOW.
לכל השאלות שלך הייית מוצא תשובה אם היית מחפש בפורום!!
ברוך הבא
תודה רבה עך התשובות
לגבי השאלות יש לי תשובות
1) התקנתי MEDIA CENTER STUDIO BETA 0.0.6.5 - זה טוב לגבי תפריט ההתחלה ומה אם שאר התפריטים בתוך הסרט עצמו הכוונה יותר לתפריטי התחל מחדש מחק וכו לזה לא מצאתי פיתרון עדיין
2+3) התקנתי הכול עובד מצויין תודה
שרון
לגבי השאלות יש לי תשובות
1) התקנתי MEDIA CENTER STUDIO BETA 0.0.6.5 - זה טוב לגבי תפריט ההתחלה ומה אם שאר התפריטים בתוך הסרט עצמו הכוונה יותר לתפריטי התחל מחדש מחק וכו לזה לא מצאתי פיתרון עדיין
2+3) התקנתי הכול עובד מצויין תודה
שרון
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
התקנת את התוסף Media Control?
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
כמובן שהתקנתי
יכול להיות שאני לא מוצא בתוכנה את מה שמחפש
אגב לגבי השינויים בתפריטים יש משהוא נוסף ששכחתי לרשום
כרגע המדיה סנטר מראה לי את שמות הסרטים בלבד
אני רוצה לשנות את זה לצפייה בסיפריות על הדיסק הקשיח ושמם לבחור ספריה ואחכ את הסרט
יכול להיות שאני לא מוצא בתוכנה את מה שמחפש
אגב לגבי השינויים בתפריטים יש משהוא נוסף ששכחתי לרשום
כרגע המדיה סנטר מראה לי את שמות הסרטים בלבד
אני רוצה לשנות את זה לצפייה בסיפריות על הדיסק הקשיח ושמם לבחור ספריה ואחכ את הסרט
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

תגדיר פעולות ספציפיות שאתה לא מוצא איך לעשות. נסה ללחוץ על i בשלט על סרט מסויים (או כפתור ימני בעכבר), ויופיעו לך האופציות שחיפשת ולא מצאת. אם בכל זאת לא הצלחת, תגיד וננסה למצוא לך.
כדי להראות עטיפות וכו ולא רק את שמות הסרטים, יש עוד תוסף שנקרא Media Browser.
כדי להראות עטיפות וכו ולא רק את שמות הסרטים, יש עוד תוסף שנקרא Media Browser.
אני אהיה יותר ספציפי
כשאני לוחץ כפתור ימני אני מקבל רשימת אופציות לבכירה
1) אני רוצה למחוק אופציות שנקראות מחק סרט והמשך מאותה נקודה או משהוא כזה - אני רוצה שיהיה רק אפשרות להתחל מחדש ללא שאר האופציות
2) כשאני לוחץ כפתור ימני אני מקבל 3 לשוניות - אין לי צורך בהם איך מוחקים אותם
3) כשאני ניגש לרשימת סרטים ושירים אני מקבל את רשימת הקבצים - במקום זה אני רוצה לראות את רשימת הספריות ומשם אני בוחר ספריה ואחכ את הסרט או השיר
תודה
כשאני לוחץ כפתור ימני אני מקבל רשימת אופציות לבכירה
1) אני רוצה למחוק אופציות שנקראות מחק סרט והמשך מאותה נקודה או משהוא כזה - אני רוצה שיהיה רק אפשרות להתחל מחדש ללא שאר האופציות
2) כשאני לוחץ כפתור ימני אני מקבל 3 לשוניות - אין לי צורך בהם איך מוחקים אותם
3) כשאני ניגש לרשימת סרטים ושירים אני מקבל את רשימת הקבצים - במקום זה אני רוצה לראות את רשימת הספריות ומשם אני בוחר ספריה ואחכ את הסרט או השיר
תודה
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

לא חושב שאפשר לעשות את זה.
אבל תנסה לחפש ב-hack7mc.com, אולי מישהו מצא לזה קומבינה.
אבל תנסה לחפש ב-hack7mc.com, אולי מישהו מצא לזה קומבינה.