צריבת DVD עם כתוביות
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
שלום מרטין
מדובר על קובץ VOB שיצרתי בעזרת DVDSHRINK וכולל כתוביות עברית.
הקובץ נשמר בדיסק ובדיקה שלו מראה שהכתוביות ישנן ומסונכרנות.
המדיה היא חד צדדית והסרט לצריבה נכנס לנפח המדיה ללא בעיה.
צרבתי אותו על המדיה והצריבה תקינה אולם מאחר והכתוביות לא מופיעות בדקתי באתר של AHEAD וכתבו שם מפורשות שהם לא תומכים בצריבה עם כתוביות. תוכנת ה- NERO לפני צריבה עושה המרה של קובץ VOB (לא חושב שניתן לבטל שלב זה) והיא מסירה ככל הנראה כתוביות.
למעשה נאי צריך תוכנת צריבה אחרת שמישהו התנסה בה ויוצא ממנה דיסק שאכן מכיל כתוביות.
תודה,
דני
הקובץ נשמר בדיסק ובדיקה שלו מראה שהכתוביות ישנן ומסונכרנות.
המדיה היא חד צדדית והסרט לצריבה נכנס לנפח המדיה ללא בעיה.
צרבתי אותו על המדיה והצריבה תקינה אולם מאחר והכתוביות לא מופיעות בדקתי באתר של AHEAD וכתבו שם מפורשות שהם לא תומכים בצריבה עם כתוביות. תוכנת ה- NERO לפני צריבה עושה המרה של קובץ VOB (לא חושב שניתן לבטל שלב זה) והיא מסירה ככל הנראה כתוביות.
למעשה נאי צריך תוכנת צריבה אחרת שמישהו התנסה בה ויוצא ממנה דיסק שאכן מכיל כתוביות.
תודה,
דני
הייתי מציע לנסות את הדיסק הצרוב שוב בנגן ולהוסיף את הכתוביות דרך השלט, כמו שמשנים את הסאונד וכדו. (אני לא כ"כ בטוח שNERO יכולה להסיר כתוביות מתוך הדיסק שהכנת, אלא אם כן צרבת רק קובץ אחד מתוך תיקיית Video_TS מתוך מספר קבצים שהיו שם)
תמיד ישנו לחצן שנותן לך לשנות בזמן ניגון הסרט.
תמיד ישנו לחצן שנותן לך לשנות בזמן ניגון הסרט.
תודה לכולם !
הבעיה נפתרה.
הטעות שלי היא שלא צרבתי את קובץ ה IFO והנגן לא מסוגל למצוא את הכתוביות ב VOB.
הטעות שלי היא שלא צרבתי את קובץ ה IFO והנגן לא מסוגל למצוא את הכתוביות ב VOB.
מה לעשות???
יש לי את התוכנה NERO והורדתי סרט ב"אמיול".
הורדתי בניפרד כתוביות של קובץ SRT.
איך אני ממזגת בין קובץ הסרט לבין קובץ הכתוביות כדי שאוכל לראות אותם ביחד בצורה מותאמת???
הורדתי בניפרד כתוביות של קובץ SRT.
איך אני ממזגת בין קובץ הסרט לבין קובץ הכתוביות כדי שאוכל לראות אותם ביחד בצורה מותאמת???
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3756
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
פשוט שמים באותה הספריה את שני הקבצים, כשלשניהם אותו שם בדיוק, פרט לסיומת (AVI ו-SRT). הנגן שיודע לנגן סרטי AVI יודע להדביק להם תרגום.
כדאי קודם לבדוק את הסנכרון של התרגום בעזרת תוכנה כמו SubtitleWorkshop או משהו כזה.
כדאי קודם לבדוק את הסנכרון של התרגום בעזרת תוכנה כמו SubtitleWorkshop או משהו כזה.
Silence speaks louder than words