אינטגרייד מתאים לקליפש
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
נכון, יש גם מגברי מנורות נחמדים ביד 2 שיכולים להתאים אפילו יותר (הרמקול מאוד נציל) השאלה היא האם אתה אוהב סאונד מרוכך או שאתה מעדיף את החדות של הרמקול שלך?PolarBear כתב:אני מניח ש NAD יתאים, כי יש לו צליל חם, ולקליפש יש צליל די חד....
- vladimir71
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 392
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 9 פעמים
PolarBear כתב:אני מניח ש NAD יתאים, כי יש לו צליל חם, ולקליפש יש צליל די חד....
מסכים , NAD חם וירגיע את הקליפש
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
המטרה שלי היא ברורה, אני רוצה לשפר את הסאונד שלי בסטריאו וגם בק''ב לשמוע "יותר טוב" מהקדמיים.MartinHSabag כתב:לפני שקופצים להמלצות, השאלה היא האם בכלל זה מה שהוא צריך כרגע במערכת.....
לדעתי לא....
למה לא?
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
אילו רמקולים יש לך?
על מנת שתהנה מאיכות הגברה של אינטגרייטד לעומת מה שיש לך עכשיו (וגם זאת לא ציינת) צריך שיהיה לך רמקולים מרמה מסוימת וכמו שמרטין רמז, גם מקור מרמה מסוימת.
על מנת שתהנה מאיכות הגברה של אינטגרייטד לעומת מה שיש לך עכשיו (וגם זאת לא ציינת) צריך שיהיה לך רמקולים מרמה מסוימת וכמו שמרטין רמז, גם מקור מרמה מסוימת.
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"
הרמקולים שלי הם קליפש 62
מאחר ולא ראיתי אינטגרייד עם כניסות שהן לא אנלוגיות ברמות מחיר כאלו אני לא חושב שיש לי ברירה אחרת
המטרה היא לא להגיע למערכת אודיופילית אלא לשפר (משמעותית אני מקוה) את ההאזנה בסטריאו.
אני מניח שהרכישה הבאה תהיה DAC
היום יש לי ימהה 992 שכרגע מספק אותי בק''ב
מאחר ולא ראיתי אינטגרייד עם כניסות שהן לא אנלוגיות ברמות מחיר כאלו אני לא חושב שיש לי ברירה אחרת
המטרה היא לא להגיע למערכת אודיופילית אלא לשפר (משמעותית אני מקוה) את ההאזנה בסטריאו.
אני מניח שהרכישה הבאה תהיה DAC
היום יש לי ימהה 992 שכרגע מספק אותי בק''ב
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
חכם_חנוכה
אתה במצב שיש לך רסיבר ישן שאיכות ההגברה שלו טובה הרבה יותר מרסיברים של היום. אני בספק שאם תקנה מגבר אינטגרייטד בסכום שכתבת תקבל הגברה יותר איכותית, אלא אם תמצא כמה מגברים בעלי ערך עלות תועלת גבוה במיוחד וביד שניה, משהו כמו האודילאב 8000 למשל וגם אז לא בטוח שתרגיש הבדל גדול כי באופן ברור צוואר הבקבוק במערכת שלך זה המקור. מצד אחד היציאות האנאלוגיות של ה-6500 לא מושקעות בלשון המעטה ומצד שני ה-DACים שבתוך הרסיבר שלך גם כן לא איכותיים ומיושנים.
בתקציב הנתון השיפור הגדול ביותר לטעמי שתוכל להשיג בתקציב הנתון זה השקעה במקור קרי ב-DAC, עדיף כמובן יד שניה. הנה DAC מעולה שיעורר לך את המערכת לחיים:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... _ads=32914
אתה במצב שיש לך רסיבר ישן שאיכות ההגברה שלו טובה הרבה יותר מרסיברים של היום. אני בספק שאם תקנה מגבר אינטגרייטד בסכום שכתבת תקבל הגברה יותר איכותית, אלא אם תמצא כמה מגברים בעלי ערך עלות תועלת גבוה במיוחד וביד שניה, משהו כמו האודילאב 8000 למשל וגם אז לא בטוח שתרגיש הבדל גדול כי באופן ברור צוואר הבקבוק במערכת שלך זה המקור. מצד אחד היציאות האנאלוגיות של ה-6500 לא מושקעות בלשון המעטה ומצד שני ה-DACים שבתוך הרסיבר שלך גם כן לא איכותיים ומיושנים.
בתקציב הנתון השיפור הגדול ביותר לטעמי שתוכל להשיג בתקציב הנתון זה השקעה במקור קרי ב-DAC, עדיף כמובן יד שניה. הנה DAC מעולה שיעורר לך את המערכת לחיים:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... _ads=32914
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"