איזה טלויזיה לבחור??- דיי דחוף...
שלום לכולם...
אני זקוק לחוות דעת שלכם ע"מ לבחור את המסך המתאים ביותר עבורי.
אין לי כל מושג מה עדיף- פלזמה או LCD....לכן אני חושב שמבינים וחכמים ממני יכולים לתת את דעתם בנושא.
הנה כל הפרטים:
המרחק צפייה הוא 270 ס"מ (מהמסך ועד העין).
החדר יחסית דיי חשוך (מתגורר ביחידת דיור- חלונות קטנים, מרבית האור מגיע מהתאורה בחדר)
רוב הזמן אני צופה בעיקר בטלויזיה (יס) ובסרטים באיכות 720P. יש לי גם PS3 כך שצריך להתשב גם בו.
אשמח אם תתנו לי דגם ספציפי מכיוון שעוד השבוע אני מתכוון לרכוש (הטלויזיה הישנה מתה)
דבר נוסף, מתי בוחרים טלויזיית פלאזמה ומתי בוחרים בLCD או LED.
התקציב הוא מקסימום 4500 ש"ח וגם זה בלחץ...
כמו כן, אשמח אם תגידו לי גם מדוע אתם ממליצים על הדגם הספציפי ומה מייחד אותו ועושה אותו עדיף על אחרים.
תודה רבה מראש...יוני
אין לי כל מושג מה עדיף- פלזמה או LCD....לכן אני חושב שמבינים וחכמים ממני יכולים לתת את דעתם בנושא.
הנה כל הפרטים:
החדר יחסית דיי חשוך (מתגורר ביחידת דיור- חלונות קטנים, מרבית האור מגיע מהתאורה בחדר)
רוב הזמן אני צופה בעיקר בטלויזיה (יס) ובסרטים באיכות 720P. יש לי גם PS3 כך שצריך להתשב גם בו.
אשמח אם תתנו לי דגם ספציפי מכיוון שעוד השבוע אני מתכוון לרכוש (הטלויזיה הישנה מתה)
כמו כן, אשמח אם תגידו לי גם מדוע אתם ממליצים על הדגם הספציפי ומה מייחד אותו ועושה אותו עדיף על אחרים.
תודה רבה מראש...יוני
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4687
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
לדעתי לאור התקציב שלך ומכלול התכנים אני ממליץ לך לרכוש מסך פלאזמה 50 אינץ' HDR כגון סמסונג 50B450 או LG 50PQ300 שעולים בסביבות ה-5K ואולי אפילו פחות.
בצורה זו (בזכות גודל המסך) תוכל להנות גם מתכני HDR (כלומר 720) וגם מתכנים רגילים בגלל האופי הטבעי של הפלאזמה.
לשאלה הכללית "מתי בוחרים טלויזיית פלאזמה ומתי בוחרים בLCD או LED..." יש תשובה מורכבת ושנויה במחלוקת ביותר שעלולה לדרדר את השירשור הנ"ל למקום אחר לגמרי ולכן לא אגיב לכך כרגע.
בצורה זו (בזכות גודל המסך) תוכל להנות גם מתכני HDR (כלומר 720) וגם מתכנים רגילים בגלל האופי הטבעי של הפלאזמה.
לשאלה הכללית "מתי בוחרים טלויזיית פלאזמה ומתי בוחרים בLCD או LED..." יש תשובה מורכבת ושנויה במחלוקת ביותר שעלולה לדרדר את השירשור הנ"ל למקום אחר לגמרי ולכן לא אגיב לכך כרגע.
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
yoni_98yoni_98 כתב:שלום לכולם...
הנה כל הפרטים:
תודה רבה מראש...יוני...
המלצתי היא מסך סמסונג דגם b-550 גודל 40 אינצ' .
המסך איכותי ביותר ויתאים לכל סוגי התכנים שכתבת .
ובמיוחד לחיבור ל ps-3 שמומלץ יותר לחיבור למסך 50 הרץ .
בהצלחה .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4687
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
yoni_98,
אתה בכלל לא תנצל את היכולות של ה-B550 בהיותו רק 40 אינץ' ממרחק הצפיה שלך. תכני HD ברזולוציה 720 יראו ללא הבדל מיוחד מיוחד מתכני SD. בנוסף תכני SD יוצגו על הפלאזמה טוב יותר מאשר על ה-B550 למרות שביחס למתחרות המקבילות במשפחת ה-LCD ה-B550 מנצחת בגדול.
לפחות עם הפלאזמה 50 אינץ' אתה תראה תכני HD ומשחקים מה-PS3 כמו שצריך בגלל שממרחק 3 מטרים תכני 720 נצפים במרומם במסך בגודל 50 אינץ'.
אתה בכלל לא תנצל את היכולות של ה-B550 בהיותו רק 40 אינץ' ממרחק הצפיה שלך. תכני HD ברזולוציה 720 יראו ללא הבדל מיוחד מיוחד מתכני SD. בנוסף תכני SD יוצגו על הפלאזמה טוב יותר מאשר על ה-B550 למרות שביחס למתחרות המקבילות במשפחת ה-LCD ה-B550 מנצחת בגדול.
לפחות עם הפלאזמה 50 אינץ' אתה תראה תכני HD ומשחקים מה-PS3 כמו שצריך בגלל שממרחק 3 מטרים תכני 720 נצפים במרומם במסך בגודל 50 אינץ'.
- ihananel
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 303
- שם מלא: Idan Hananel
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
אני דווקא במחיר הזה הייתי הולך על הפיליפס 5604
לדעתי עדיפה . הכי טוב שתלך להסתכל על שניהם .
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=728144
לדעתי עדיפה . הכי טוב שתלך להסתכל על שניהם .
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=728144
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
גם לפי דעתי זה קצת מוגזם לקחת מסך כזה גדול למרחק כזה (ותאמין לי, נדיר שאני אומר גדול מידי..)
כל המסכים שהמליצו פה הם טובים. גם "הגדולים מידי"..
אני הייתי הולך על הפיליפס 5604. למה ?
יש לה פאנל מעולה ברזולצית 1920X1080p שגם יעזור לך לנצל חלק מהמשחקים של ה PS3 ברזולוצייה הנ"ל,
וגם יהווה הכנה טובה במידה ותרצה לצפות גם בסרטי בלו-ריי דרך ה PS3.
בלי כל קשר להיותו מסך FHD, יש לו מעבד תמונה טוב ואפשר להנות ממנו גם בשידורי HD ו SD רגילים מ Yes.
המסך גם גדול ב 2 אינץ' מהסמסונג שזה גם משהו שמוסיף איזשהו ערך מוסף..
כמובן שיש לו עוד פיצ'רים , כמו מקלט DVB-T מובנה לקליטת שידורי ה DTT והוא גם תומך ב NR החיוני לחיבור מחשב ועוד..
יש לה פאנל מעולה ברזולצית 1920X1080p שגם יעזור לך לנצל חלק מהמשחקים של ה PS3 ברזולוצייה הנ"ל,
בלי כל קשר להיותו מסך FHD, יש לו מעבד תמונה טוב ואפשר להנות ממנו גם בשידורי HD ו SD רגילים מ Yes.
כמובן שיש לו עוד פיצ'רים , כמו מקלט DVB-T מובנה לקליטת שידורי ה DTT והוא גם תומך ב NR החיוני לחיבור מחשב ועוד..
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- ihananel
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 303
- שם מלא: Idan Hananel
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
כל מילה נוספת מיותרת .jacko-il כתב:גם לפי דעתי זה קצת מוגזם לקחת מסך כזה גדול למרחק כזה (ותאמין לי, נדיר שאני אומר גדול מידי..)
כמובן שיש לו עוד פיצ'רים , כמו מקלט DVB-T מובנה לקליטת שידורי ה DTT והוא גם תומך ב NR החיוני לחיבור מחשב ועוד.....
לך על הפיליפס תמורה מעולה למחיר שלה ראיתי אותה ב4100 ש"ח .