LG 42PQ300R - מה לגבי צפייה בתמונות סטילס ועבודה עם מחשב?
-
boren
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3834
- שם מלא: אורן
- נתן תודות: 271 פעמים
- קיבל תודות: 496 פעמים
לפי כל הביקורות נראה שבתקציב של פחות מ-4000 ש"ח ה-42PQ300R תהיה כנראה בחירה טובה גם לתוכן HD לתוכן SD. השאלה היא האם חסרונות כגון רזולוציה נמוכה יחסית (1024x768), פיסקלים מלבניים, וצבירה/צריבה (פלזמה...) יהפכו אותה לבחירה גרועה לצפייה בתמונות סטילס ולעבודה עם מחשב? שני השימושים לא עומדים להיות מרכזיים אצלי, אבל בכל זאת קצת חבל לי לוותר עליהם.
האם בעתיד הנראה לעין אמורים לצאת מסכי פלזמה FHD (או LED) בגודל 42" ובפחות מ-5000 ש"ח?
האם בעתיד הנראה לעין אמורים לצאת מסכי פלזמה FHD (או LED) בגודל 42" ובפחות מ-5000 ש"ח?
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
boren .boren כתב:לפי כל הביקורות נראה שבתקציב של פחות מ-4000 ש"ח ה-42PQ300R תהיה כנראה בחירה טובה גם לתוכן HD לתוכן SD. השאלה היא האם חסרונות כגון רזולוציה נמוכה יחסית (1024x768), פיסקלים מלבניים, וצבירה/צריבה (פלזמה...) יהפכו אותה לבחירה גרועה לצפייה בתמונות סטילס ולעבודה עם מחשב? שני השימושים לא עומדים להיות מרכזיים אצלי, אבל בכל זאת קצת חבל לי לוותר עליהם.
האם בעתיד הנראה לעין אמורים לצאת מסכי פלזמה FHD (או LED) בגודל 42" ובפחות מ-5000 ש"ח?...
מסך הפלזמה אינו מיועד . לעבודה עם מחשב .. ובכללי אינו טוב לשום דבר סטטי על המסך .
בהצלחה .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
-
boren
-
- חבר מביא חבר

תחליף ב- "האם איכות התצוגה של שידורי SD ב-THL42S10 (LCD) תהיה נמוכה באופן משמעותי מאשר ב-42PQ300R (פלזמה)?"dodi88 כתב:לא הבנתי את המושג "פשרה משמעותית"....
מקווה שזה ברור יותר.
כן, זה כנראה הכיוון.ihananel כתב:אם אתה רוצה לעבוד עם מחשב תקנה LCD...
לפי הביקורת הזו יש בעיה של מריחה עם תכני SD. לא נתקלת בזה?תסתכל על הפיליפס 5604 היא נמכרת במחיר ממש טוב לעומת מה שהמסך מציע...
-
boren
-
- חבר מביא חבר

לגבי ה-5604 מול ה-PQ300R, הנה השוואת נתונים:
http://www.plasma-lcd-crt.com/compares/ ... g_42pq300r
מלבד הדברים הצפויים כמו יתרון קונטרסט לפלזמה ויתרון ברזולוציה ל-LCD לא מצאתי שם משהו שיעזור לי להחליט. כנראה שהדבר המתבקש הוא להגיע לאחת החנויות ולהשוות את המסכים האלה זה מול זה...
http://www.plasma-lcd-crt.com/compares/ ... g_42pq300r
מלבד הדברים הצפויים כמו יתרון קונטרסט לפלזמה ויתרון ברזולוציה ל-LCD לא מצאתי שם משהו שיעזור לי להחליט. כנראה שהדבר המתבקש הוא להגיע לאחת החנויות ולהשוות את המסכים האלה זה מול זה...
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
השוואת נתונים יבשים לא אומרת יותר מידי על מוצר כלשהו.
שלא לדבר על השוואה בין LCD ל פלזמה. זה פשוט לא בר השוואה על נייר.
לכל אחד הייתרונות וחסרונות שלו.
לגבי הביקורת על ה 5604 -
זה בסה"כ תגובה של מישהו בפורום ואין מדובר בביקורת רצינית. לא הייתי מבסס על זה דעה על המוצר..
מה גם שזה ממש חדש ומוזר לי מה שהוא רשם שם, אני לא מכיר את זה.
שלא לדבר על השוואה בין LCD ל פלזמה. זה פשוט לא בר השוואה על נייר.
לכל אחד הייתרונות וחסרונות שלו.
לגבי הביקורת על ה 5604 -
זה בסה"כ תגובה של מישהו בפורום ואין מדובר בביקורת רצינית. לא הייתי מבסס על זה דעה על המוצר..
מה גם שזה ממש חדש ומוזר לי מה שהוא רשם שם, אני לא מכיר את זה.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".