10 הדיברות של Audioholics
-
MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- valer_valer
- חבר ותיק

- תגובות: 1112
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 18 פעמים
המדידות זה רמז לכולנו ...
גם בסקירות ...
כתבה נחמדה, ומה יותר חשוב - קולעת
גם בסקירות ...
כתבה נחמדה, ומה יותר חשוב - קולעת
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
זאת חנות אינטרנטית שמקדמת מותגים מסוימים (כולל כבלים!) ומשמיצה אחרים.
הם מזמן איבדו אוביקטיביות
ואחרי ביקורת הזאת
http://www.audioholics.com/reviews/cabl ... proverview
[left]Kimber doesn’t employ a lot of voodoo that so many of their competitors seem to do in droves. You won’t find any batteries slapped on their cables, nor will you receive notification that your cables were soaked in kosher chicken fat blessed by a Rabbi when you purchase their cables. Instead, they utilize real proven braiding techniques to interweave their speaker cables in such a way as to reduce inductance which if left unchecked can act as a low pass filter, thus creating excessive signal loss at high frequencies when connected to your loudspeakers.
[/left]
אני הפסקתי להכנס לאתר שלהם..
זה לא שאני כזה שומר מסורת, להפך, אבל זה פשוט אנטישמי.
יותר מכך, אפילו כתבתי להם בפורום - וקיבלתי תגובות בהתאם
הם מזמן איבדו אוביקטיביות
ואחרי ביקורת הזאת
http://www.audioholics.com/reviews/cabl ... proverview
[left]Kimber doesn’t employ a lot of voodoo that so many of their competitors seem to do in droves. You won’t find any batteries slapped on their cables, nor will you receive notification that your cables were soaked in kosher chicken fat blessed by a Rabbi when you purchase their cables. Instead, they utilize real proven braiding techniques to interweave their speaker cables in such a way as to reduce inductance which if left unchecked can act as a low pass filter, thus creating excessive signal loss at high frequencies when connected to your loudspeakers.
[/left]
אני הפסקתי להכנס לאתר שלהם..
זה לא שאני כזה שומר מסורת, להפך, אבל זה פשוט אנטישמי.
יותר מכך, אפילו כתבתי להם בפורום - וקיבלתי תגובות בהתאם
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46379
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
michael123,
אנטישמיות? ממש לא - וזאת מהכרות שלי עימם.
אין קשר בין החנות למגזין אשר משפיע על הכתוב, אלו 2 יישויות נפרדות. החנות מנוהלת על ידי שותפים עסקיים ואלו צוות המגזין, מנהל את האתר והביקורות כפי שהם עשו עוד לפני הקמת החנות.
אני ממליץ לך לקרוא היטב את הכתבה הבאה שעלתה באתר שלהם עם השקת החנות: http://www.audioholics.com/news/editori ... -the-rules
אנטישמיות? ממש לא - וזאת מהכרות שלי עימם.
אין קשר בין החנות למגזין אשר משפיע על הכתוב, אלו 2 יישויות נפרדות. החנות מנוהלת על ידי שותפים עסקיים ואלו צוות המגזין, מנהל את האתר והביקורות כפי שהם עשו עוד לפני הקמת החנות.
אני ממליץ לך לקרוא היטב את הכתבה הבאה שעלתה באתר שלהם עם השקת החנות: http://www.audioholics.com/news/editori ... -the-rules
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
michael123,
אם יש מישהו בתחום הזה שאני דווקא כן סומך עליו זה דווקא AUDIOHOLICS...
נכון שהגישה שלהם (בעיקר כנגד וודו באודיו) היא קיצונית, אך היא היתה כזו גם לפני הוספת החנות. אני מוצא שאני מסכים (אישית) עם הערות הביניים שיש להם בנושא הזה לא פעם.
כפי שזיו כתב, מדובר בחנות שהיא ישות נפרדת. הם מקבלים צ'ק בסוף כל חודש ממנה ואין הם משפיעים על מה נמכר, או מושפעים ממה ששווה לחנות להמכר - מדובר בחברות שונות ואין קשר בין השניים מעבר לכך.
כולם בתחום הזה חייבים להיות מסחריים ברמה כזו או אחרת. אין מוכר שאין לו אינטרסט, ואין אתר שיכול לחיות מאלטרואיזם - או שיש פרסום או שיש מסחר, אחרת הם לא היו יכולים לסגור את החודש...
אם יש מישהו בתחום הזה שאני דווקא כן סומך עליו זה דווקא AUDIOHOLICS...
נכון שהגישה שלהם (בעיקר כנגד וודו באודיו) היא קיצונית, אך היא היתה כזו גם לפני הוספת החנות. אני מוצא שאני מסכים (אישית) עם הערות הביניים שיש להם בנושא הזה לא פעם.
כפי שזיו כתב, מדובר בחנות שהיא ישות נפרדת. הם מקבלים צ'ק בסוף כל חודש ממנה ואין הם משפיעים על מה נמכר, או מושפעים ממה ששווה לחנות להמכר - מדובר בחברות שונות ואין קשר בין השניים מעבר לכך.
כולם בתחום הזה חייבים להיות מסחריים ברמה כזו או אחרת. אין מוכר שאין לו אינטרסט, ואין אתר שיכול לחיות מאלטרואיזם - או שיש פרסום או שיש מסחר, אחרת הם לא היו יכולים לסגור את החודש...
- michael123
- חבר מכור קשה

הם הלכו בזמן האחרון לרמה מאוד נמוכה (או שאני הלכתי גבוה יותר)
כל הזמן השמצות, אודיופיל היא מילת גנאי.
פלורליזם זה לא שם.
אודיופיל מבחינתם זה אידיוט עם הרבה כסף שלא מבין כלום לא באלקטרוניקה ולא באקוסטיקה
והם כותבים את זה כמעט בכל ביקורות שלהם בטקסט גלוי
והם כבר משתמשים בסיקור של נגן של LEXICON (שהוא = OPPO) כדי לקדם אותה מטרה.
מרבית הגולשים כאן באתר באותה דעה, כך שזה לא מפתיע אותי
והאמת - גם אני חשבתי כמוהם לפני 6-7 שנים.
הם דוחפים בראנדים מסוימים של רמקולים,
שאחרי הביקורת (המהללת) שלהם, אפשר לקנות עם "הנחה" מהחנות שלהם..
פלורליזם זה לא שם.
אודיופיל מבחינתם זה אידיוט עם הרבה כסף שלא מבין כלום לא באלקטרוניקה ולא באקוסטיקה
שאחרי הביקורת (המהללת) שלהם, אפשר לקנות עם "הנחה" מהחנות שלהם..
- yosihary
- חבר ותיק

- תגובות: 1271
- שם מלא: יוסף הרי
- נתן תודות: 53 פעמים
- קיבל תודות: 119 פעמים
האם המלך הוא עירום?
אני מבין שאתה כועס עליהם כי הם טוענים שהרבה מאוד מהמקובל היום בתחום, על ידי סוקרים וחובבים זה אמונה בבגדי המלך החדשים.michael123 כתב:הם הלכו בזמן האחרון לרמה מאוד נמוכה (או שאני הלכתי גבוה יותר)
פלורליזם זה לא שם.
שאחרי הביקורת (המהללת) שלהם, אפשר לקנות עם "הנחה" מהחנות שלהם.....
לדעתך אין זה כך אבל לצערי הרב לא הצלחת לתת לעמדתך בסיס ראוי.
אם נוריד את הכעס ואת הרגשות מדבריך, וניקח את הדוגמאות והציטוטים שהצגת - אנו רואים עמדה מסודרת ומנומקת. מה ש- AH מקדמים או מוכרים אינו שייך לעניין.
הם אומרים דברים מסוימים שמגובים יפה מאוד בידע מקצועי - הכוונה לידע המקצועי המקובל בחשמל ואלקטרוניקה.
ההתבטאות שלהם לגבי מי שהולך לדעתם שולל אפשר לראותה כמעליבה ופוגעת, למשל הכינוי SNAKE OIL מקומם ופוגע, אבל מבחינה טכנית המאמר שם על הכבלים אין בו שום פגם טכני מקצועי שאפשר להצביע עליו.
לעניות דעתי, הם יותר יורדים על היצרנים - למשל כאן:
"It’s flattering to elicit such emotional response from folks selling something as mundane as copper cable wrapped in nonsensical technobabble to satiate the geekiest of Star Trek fans just to justify their exorbitant asking prices"
חבל שלא הבאת קישור לחילופי הדברים שלך אתם, כדי שנוכל להתרשם בעצמנו. אבל אם הגבת להם בסערת רגשות כזו מבלי להביא נימוק ממשי, אל תתפלא אם קיבלת תגובה צוננת.
תגובה רצינית צריכה לדון אך ורק בתוכן הדברים שעליהם מגיבים. אם יש לך ביקורת על המאמר 10 הדברות הזה, בתגובתך כלל לא התיחסת לנאמר שם. ביקורת על הנאמר צריכה לקחת משהו מהדברים שנאמרו, להפריך אותו או להוכיח בצורה רצינית את ההיפך ממנו.
יום טוב - יוסי
- michael123
- חבר מכור קשה

יוסי
אולי מחירים של ציוד היי-אנד מנופחים, אבל בהחלט נשמע יותר טוב
אני הייתי שמח אם המחירים היו נמוכים יותר..
תוכן הדברים - "that your cables were soaked in kosher chicken fat blessed by a Rabbi when you purchase their cables"
אני לא גורו בתהליכי כשרות, אבל לדעתי זה לא רק blessing by a Rabbi
לגבי "אודיופילים" - יש להם ציטוטים יפים (כמעט) בכל ביקורות אחרונה
הפ מגבים יפה את התאוריה שלהם אבל אז נותנים ביקורת לכבל של KIMBER (לא זול בכלל!)
תוכן הדברים - "that your cables were soaked in kosher chicken fat blessed by a Rabbi when you purchase their cables"
הפ מגבים יפה את התאוריה שלהם אבל אז נותנים ביקורת לכבל של KIMBER (לא זול בכלל!)
- yosihary
- חבר ותיק

- תגובות: 1271
- שם מלא: יוסף הרי
- נתן תודות: 53 פעמים
- קיבל תודות: 119 פעמים
כן, זה מומלץ להיות סקפטי לכל אתר ברשת. בכל נושא לכל אתר תהיה איזו אג'נדה שמרוממים אותה, לפעמים ללא פרופורציה.michael123 כתב:יוסי
הפ מגבים יפה את התאוריה שלהם אבל אז נותנים ביקורת לכבל של KIMBER (לא זול בכלל!)...
אפשר היה את אותו התוכן הממשי שהם מביאים לתת ללא הקישוטים הללו - אבל מי שנצמד רק לעובדות היבשות הוא נחשב למשעמם, והקישוטים (בעצם גידופים ועלבונות) הללו לא מביאים שום מידע של ממש אבל הופכים את החומר ליותר קריא וסנסציוני.
לגבי הסקירה של כבלי הרמקול הללו, אם תסלק את הקישקושים, העיקר שם זו עבודת בדיקה רצינית שמסבירה מה טוב בשיטה שנבחרה, ומציגה השוואה לכבלים אחרים, לא תמצא הרבה סקירות של כבלים שמדגדגים את הרמה כאן.
לגבי ציוד היי אנד נשמע טוב, כדאי לקרוא את התיחסותם לנושא במאמר עשרת הדברות. זוהי המכשלה הגדולה, אנו לא יודעים למה הציוד נשמע יותר טוב, ולא מגבים את הנשמע יותר טוב במדידות השוואתיות. כך אנו לא יודעים איזו מניפולציה עשו עלינו הלקוחות התמימים.
הטענה העיקרית שלהם, שאתה אני מסכים, היא שאם משהו באמת נשמע יותר טוב או לפחות אחרת, הרמקול או שקיבל חשמל שונה, או ששני הרמקולים הוציאו אות אקוסטי שונה. מחקרים הראו שהאוזן אינה רגישה להבדלים קטנים בסדרי גודל של פחות מ- 0.5 ד"ב. לכן הדעת נותנת שדיווחים על שמיעת הבדל ברור ומכריע משמעו שניתן בקלות למדוד אותו. הם AH צודקים שאם אין מדידה, או מסתירים את המדידות, זה מעורר חשד שיש להם משהו להסתיר. הכבלים הם דוגמא טובה, כי התיאורים המפליגים על כבל יקרים בסקירות שקראתי, משמעם שהאות שהגיע לרמקול שונה בצורה מהותית לעומת כבל הרפרנס. אם מצהירים שיש שינוי מהותי במיד, או בגבוהים או בבמה, או באסים הדוקים, צריך להיות מסוגלים להראות הבדל בהעברת האות בשני הכבלים הללו. אם ההבדל הוא קטן מ- 0.1 DB, אזי הם צודקים שמישהו דמיין מסיבות אלו או אחרות, או שיש כאן קסם של הארי פוטר.
- valer_valer
- חבר ותיק

- תגובות: 1112
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 18 פעמים
לדעתי אמונה היא שמעלה את מחירי הכבלים לרמה של מאות או אפילו אלפי דולרים, ולא רק כבלים.
אם יהיו מספיק מאמינים, מעגלים מודפסים יהפכו למוזהבים, ויישמעו גם הם כ - Hi-End, ואני לא מדבר כבר על החשמל בביניין ...
אני פה לגמרי עם AH, אך אשמח מאוד אם יימצא מישהו שייתן לי הוכחה מדעית לעניין.
כל הבדל אמיתי בצליל מדיד, והשאר אמונה.
אם יהיו מספיק מאמינים, מעגלים מודפסים יהפכו למוזהבים, ויישמעו גם הם כ - Hi-End, ואני לא מדבר כבר על החשמל בביניין ...
אני פה לגמרי עם AH, אך אשמח מאוד אם יימצא מישהו שייתן לי הוכחה מדעית לעניין.
כל הבדל אמיתי בצליל מדיד, והשאר אמונה.