בעיה בחיבור לרשת עם הXTREAMER
-
efi1965
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1614
- שם מלא: efi1965
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 54 פעמים
יש בעיה מעניינת.......... המכשיר מצליח להתחבר לרשת רק מדי פעם. יש אות ברמה בינונית. אני מגדיר על חיבור אוטומטי. אם מדי פעם הוא מתחבר כלומר שההגדרות נכונות.
בנוסף לזה באחת הפעמים שהצלחתי להתחבר הוא ביקש סיסמה כדי להכנס לכוננים ברשת. מאיפה הופיעה הסיסמה ?
בנוסף לזה באחת הפעמים שהצלחתי להתחבר הוא ביקש סיסמה כדי להכנס לכוננים ברשת. מאיפה הופיעה הסיסמה ?
- BigDragoon
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
אצלי זה לפעמים קורה בחיבור עם רשת קווית.
שמתי לב שזה קורה כשאני מחובר למחשב שמשתף את המידע (שאליו ה XT מנסה להתחבר)
ממחשב אחר.
שמתי לב שזה קורה כשאני מחובר למחשב שמשתף את המידע (שאליו ה XT מנסה להתחבר)
ממחשב אחר.
-
efi1965
-
- חבר ותיק

טוב ...............הסתדרתי. שיניתי את הרשת ל 10 וזה הסתדר. עכשיו התעוררה בעיה אחרת.
אני לא מצליח לראות סרטים בלי קירטועים. האם יכול להיות שהבעיה היא בגלל שהאות בינוני או באג בגירסה החדשה ?
אולי יש הגדרות נוספות שאני לא מכיר
האם יש קשר לשרת UPNP ? אני לא יודע בדיוק מה זה
אני לא מצליח לראות סרטים בלי קירטועים. האם יכול להיות שהבעיה היא בגלל שהאות בינוני או באג בגירסה החדשה ?
האם יש קשר לשרת UPNP ? אני לא יודע בדיוק מה זה
-
efi1965
-
- חבר ותיק

efi1965 כתב:טוב ...............הסתדרתי. שיניתי את הרשת ל 10 וזה הסתדר. עכשיו התעוררה בעיה אחרת.
האם יש קשר לשרת UPNP ? אני לא יודע בדיוק מה זה...
בתקן G לא ניתן לנגן HD בכלל בצורה חלקה. גם לא 720P, כמובן תלוי בגודל של הקובץ אם זה משהו קטן של 700 מגה לא אמורה להיות בעיה (למרות שאצלי זה עדיין עשה בעיה).
לגבי שאר הקבצים לא אמור להיות בעיה. רק תראה שאתה מגדיר את הרשת שתעבור על מקסימות מהירות (54 Mbps).
אני אישית לא חושב שכיום עדיף להשתמש ברשת האלחוטית אם כל הקבצים שלך נמצאים שם. גם בתקן N לא ניתן להריץ 1080P, רשת קווית פותרת את כל הבעיות. וזה מה שאני עשיתי.
לגבי שאר הקבצים לא אמור להיות בעיה. רק תראה שאתה מגדיר את הרשת שתעבור על מקסימות מהירות (54 Mbps).
אני אישית לא חושב שכיום עדיף להשתמש ברשת האלחוטית אם כל הקבצים שלך נמצאים שם. גם בתקן N לא ניתן להריץ 1080P, רשת קווית פותרת את כל הבעיות. וזה מה שאני עשיתי.
בעיקרון זה אמור לעבוד עם רשת אלחוטית אולי הבעיה היא דווקא בראוטר. לי זה עובד פשוט בHD זה מקרטע קצת...במיוחד עם 1080p זה כמעט ולא עובד. בתור אחד שמשתמש לא מעט ב720P ו1080P, אז מה שיש לרשת האלחוטית להציע לא מספיק עבורי.
כפי שאמרתי, שסרטים שהם לא HD אמורים לעבוד לך ללא בעיות גם רשת G, ברשת N -
720P גם אמור לעבור ללא בעיות. אך 1080P לא יעבוד.
קניתי כבל רשת של 10 מטר(CAT5e) ב80 שקל, והכל עובד חלק וטוב. כל הקבצים בכל הגדלים וכל הרזולוציות.
לכן אם אין לך ראוטר בתקן N, ו/או אתה מרבה לצפות בתכנים שהם 1080P, רשת קווית זה הפתרון היחיד והטוב ביותר עבורך. וגם הזול ביותר.
כפי שאמרתי, שסרטים שהם לא HD אמורים לעבוד לך ללא בעיות גם רשת G, ברשת N -
720P גם אמור לעבור ללא בעיות. אך 1080P לא יעבוד.
קניתי כבל רשת של 10 מטר(CAT5e) ב80 שקל, והכל עובד חלק וטוב. כל הקבצים בכל הגדלים וכל הרזולוציות.
לכן אם אין לך ראוטר בתקן N, ו/או אתה מרבה לצפות בתכנים שהם 1080P, רשת קווית זה הפתרון היחיד והטוב ביותר עבורך. וגם הזול ביותר.
-
efi1965
-
- חבר ותיק

אני לא מבין למה הוא רק מדי פעם מתחבר לראוטר, אולי יש הגדרות בראוטר שאני לא מכיר אבל לא נראה לי. החזרתי לגירסה קודמת באקסטרימר והוא כותב לי DHCP NOT READY ולא מתחבר. בגירסה העדכנית הוא פשוט לא התחבר ולא כתוב כלום. לא מבין את זה.