נרכש ע"י בן משפחתי מכשיר סלולר נוקיה 5800 דרך יד 2,
בתחילה הוא עבד למשהו כמו שבוע ובאמת נראה במצב חדש,
לאחר שבוע המכשיר המשיך לעבור רגיל אך סירב להוציא שיחות ולקבל שיחות למרות שנראה כאילו מחובר לרשת.
קראתי קצת בפורומים באינטרנט והבנתי שכנראה מאוד הטלפון גנוב,
ניסינו ליצור קשר עם אותו אדם שמכר אך ללא הצלחה, כנראה שהטלפון שלו היה זמני או משהו כזה.
אילו אופציות עומדות בפני? האם אין ברירה אלא לצבוע אותו בכחול ולזרוק לים? יש בכלל סיכוי לדבר עם אורנג' לגבי זה?
למדתי את הלקח שלי לגבי יד -2..
שאלה בנוגע לרכישה מיד 2
- EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

- תגובות: 3326
- נתן תודות: 137 פעמים
- קיבל תודות: 847 פעמים
אני לא אטיף לך מה כן היית צריך לעשות לפני קניה ביד 2 כי זה לא הוגן לעשות את לאחר מעשה. מה שכן שתדע שזה ממש לא תמיד ככה ומה לעשות? יש גם נוכלים לפעמים. אגב אין לך שום פרט עליו?
יש לך שתי אפשרויות, המוסרית והאישית:
באפשרות האישית ניתן לחפש פיתרון לפריצת המכשיר (imei) אולם אני לא מכיר דרך למכשיר הספציפי הזה.
האפשרות השניה היא לגשת לאורנג ולספר על המקרה. אפשר לבדוק של מי המכשיר ומי דיווח שהוא נגנב. אם הוא באמת נגנב ומאדם שלא רכשת ממנו אז יש להחזיר אותו. בהנחה כמובן שאורנג יתנו לך פרטים.
יש לך שתי אפשרויות, המוסרית והאישית:
באפשרות האישית ניתן לחפש פיתרון לפריצת המכשיר (imei) אולם אני לא מכיר דרך למכשיר הספציפי הזה.
האפשרות השניה היא לגשת לאורנג ולספר על המקרה. אפשר לבדוק של מי המכשיר ומי דיווח שהוא נגנב. אם הוא באמת נגנב ומאדם שלא רכשת ממנו אז יש להחזיר אותו. בהנחה כמובן שאורנג יתנו לך פרטים.
אלי חבוש