בעיה - המסך שחור למרות שישנה קליטה גבוהה
בעיקרון ראיתי מצויין ובקליטה טובה את השידור של ערוצים 1,2,10,33,99 עד שהתחילו השידרוגים באזור המרכז(אני גר בפתח תקוה). כרגע אני רואה מסך שחור, אבל הקליטה גבוהה בין 4 ל-6, כאשר 6 זה המקסימום)... ניסיתי ללחוץ על ריסרט טיוי סינגל וזה לא מצא לי אף ערוץ. ניסיתי להתקין את התוכנה מחדש ואז ללחוץ על ריסרט טיוי סינגל וזה עדיין לא מצא לי אף ערוץ. כשאני לוחץ על הטיוי מופיע לי הערוצים שזה מצא לי בפעם הראשונה שהתקנתי את התוכנה(לפני כמה חודשים) כאשר המסך שחור, ומופיעה לי קליטה גבוהה. האם יש למישהו מושג מה אפשר לעשות?
- מדובר על ממיר במחשב
- מדובר על ממיר במחשב
נערך לאחרונה על ידי yos054 ב 04/03/2010 3:29, נערך 3 פעמים בסך הכל.
Re: מסך שחור, קליטה גבוהה
כן תקשר לרשות *9524 ותבקש לדבר עם "אלי" תתאר את בעיות הקליטה שלך, לי ולחבר נוסף מהאזור יש בדיוק אותם בעיות. אני מקווה שהם יבואו לאזור לבדוק מי מפריע לשידור.yos054 כתב:בעיקרון ראיתי מצויין ובקליטה טובה את השידור של ערוצים 1,2,10,33,99 עד שהתחילו השידרוגים באזור המרכז(אני גר בפתח תקוה). כרגע אני רואה מסך שחור, אבל הקליטה גבוהה בין 4 ל-6, כאשר 6 זה המקסימום)... ניסיתי ללחוץ על ריסרט טיוי סינגל וזה לא מצא לי אף ערוץ. ניסיתי להתקין את התוכנה מחדש ואז ללחוץ על ריסרט טיוי סינגל וזה עדיין לא מצא לי אף ערוץ. כשאני לוחץ על הטיוי מופיע לי הערוצים שזה מצא לי בפעם הראשונה שהתקנתי את התוכנה(לפני כמה חודשים) כשאר המסך שחור, ומופיעה לי קליטה גבוהה. האם יש למישהומושג מה אפשר לעשות?...
נסה ישר ביום ראשון על הבוקר, אני גם אמור לשוחח איתו ביום ראשון שוב.
אני גר בפתח תקווה, קרוב לבית רבקה, הנרייטה סולד אם אתם מכירים, יש לי את הממיר USB של APEX...והכל עובד מעולה אצלי עם אנטנה קטנה רגילה שהגיעה איתו.
איזה איזור אתה גר(אם אפשר לדעת)? ובאיזו תוכנה אתה משתמש כדי לצפות?
אולי האשכול הזה יכול לעזור לך: http://www.hometheater.co.il/vt104512.% ... -%D7%91DTT
איזה איזור אתה גר(אם אפשר לדעת)? ובאיזו תוכנה אתה משתמש כדי לצפות?
אולי האשכול הזה יכול לעזור לך: http://www.hometheater.co.il/vt104512.% ... -%D7%91DTT
קיבלתי והגבתי, מאז דיברתי עם אלי שוב, ואני מקווה שיגיע טכנאי לאזור ממש בתחילת שבוע הבא, הוא כניראה יבוא גם עם ממיר משלהם בכדי לבודד את הבעיה, שוב עוצמת הקליטה חזקה מאוד, אבל ה QUALITY ממש זוועה, משהו מפריע/משבש את השידור.yos054 כתב:מישהו יכול לעזור לי?
עופר, שלחתי לך הודעה פרטית....
אני מקווה שיראו את זה גם עם הממיר שלהם ואז יתחקו אחרי מקור ההפרעה.
anin_dani
אני משתמש בממיר של חברת APEX, תוכנת TOTAL MEDIA 3.5, וגר בכפר גנים.
כמה נקודות :
1) לפני השידרוגים ראיתי מצויין. מאז שהסתיימו השידורוגים אני לא קולט בממיר במחשב אף ערוץ.
2) ניסיתי ללחוץ על ריסטרט TV וזה לא מצא אף ערוץ.
3) ניסיתי להתקין הכל מחדש, וזה עדיין לא מצא לי אף ערוץ.
4) קניתי ממיר לטלווזיה לפני שבוע וזה מצא לי בטלווזיה את כל הערוצים הרלוונטים וזה קולט מצויין, עם הפסקות של כמה שניות לעיתים די נדירות...
קיימת אפשרות כזאת שמישהו יעלה את קובץ של הערוצים לאינטרנט ואז אני אפתח דרך התוכנה את הקובץ וזה יקלוט לי את הערוצים?
תודה...
אני משתמש בממיר של חברת APEX, תוכנת TOTAL MEDIA 3.5, וגר בכפר גנים.
כמה נקודות :
1) לפני השידרוגים ראיתי מצויין. מאז שהסתיימו השידורוגים אני לא קולט בממיר במחשב אף ערוץ.
2) ניסיתי ללחוץ על ריסטרט TV וזה לא מצא אף ערוץ.
3) ניסיתי להתקין הכל מחדש, וזה עדיין לא מצא לי אף ערוץ.
4) קניתי ממיר לטלווזיה לפני שבוע וזה מצא לי בטלווזיה את כל הערוצים הרלוונטים וזה קולט מצויין, עם הפסקות של כמה שניות לעיתים די נדירות...
קיימת אפשרות כזאת שמישהו יעלה את קובץ של הערוצים לאינטרנט ואז אני אפתח דרך התוכנה את הקובץ וזה יקלוט לי את הערוצים?
תודה...
אמית, תודה על העצה, אבל אני לא טיפש, אני יודע ומבין איך מעדכנים תוכנות...ואני משתמש בגרסה האחרונה שקיימת.
הבעייה היא בגרסה 3.5 אכן מאז שבוצעו שדרוגים/תיקונים כמו שאמר כאן YOS...שלמרות שמחפשים ערוצים, לא מוצאים, וגם אם כבר הייתה לך רשימה, אז הכל נראה שחור במסך.
הפתרון לכך נמצא באשכול שקישרתי אליו בהודעה קודמת.
זה גם לא קשור לאנטנה מוגברת, יש לי קליטה מלאה ואיכות צפייה מעולה הן בפ"ת, והן בצפון הארץ קרוב לעכו וצפת...ואני משתמש באנטנה בסיסית קטנה.
אגב, מי שלא רוצה לזרוק כסף על אנטנה מוגברת, כמו שאמרת, ויש כאלה שאולי צריכים, אז פשוט יש למגנט את האנטנה למשטח ברזל גדול כמו מעקה במרפסת וכד'...וזה פועל מצויין, הבטחה שלי
הבעייה היא בגרסה 3.5 אכן מאז שבוצעו שדרוגים/תיקונים כמו שאמר כאן YOS...שלמרות שמחפשים ערוצים, לא מוצאים, וגם אם כבר הייתה לך רשימה, אז הכל נראה שחור במסך.
הפתרון לכך נמצא באשכול שקישרתי אליו בהודעה קודמת.
זה גם לא קשור לאנטנה מוגברת, יש לי קליטה מלאה ואיכות צפייה מעולה הן בפ"ת, והן בצפון הארץ קרוב לעכו וצפת...ואני משתמש באנטנה בסיסית קטנה.
אגב, מי שלא רוצה לזרוק כסף על אנטנה מוגברת, כמו שאמרת, ויש כאלה שאולי צריכים, אז פשוט יש למגנט את האנטנה למשטח ברזל גדול כמו מעקה במרפסת וכד'...וזה פועל מצויין, הבטחה שלי
anin_dani
1) דרך איזו תוכנה אתה רואה את השידורים במחשב?
2) לפי מה שאני מבין ממך, שדרוג התוכנה לא אמור לפתור לי את הבעיה ?
3) יש לך מושג איך אני גורם לכך שאני אוכל לראות את השידורים בתוכנת VLC על מסך מלא? כרגע כשאני לוחץ בתוכנה על "מסך מלא" זה מגדיל לי את התמונה לכ-3/4 בלבד...
תודה!
1) דרך איזו תוכנה אתה רואה את השידורים במחשב?
2) לפי מה שאני מבין ממך, שדרוג התוכנה לא אמור לפתור לי את הבעיה ?
3) יש לך מושג איך אני גורם לכך שאני אוכל לראות את השידורים בתוכנת VLC על מסך מלא? כרגע כשאני לוחץ בתוכנה על "מסך מלא" זה מגדיל לי את התמונה לכ-3/4 בלבד...
תודה!
אני משתמש במדייה סנטר של מייקרוסופט, וגם בטוטאל מדייה 3.5, אותה תוכנה כמו אצלך, אבל עשיתי כמו שהדריך אותי חברינו באשכול הקודם, וכעת אני יכול לצפות בערוצים.
אני חושב שזה לא יעזור, אבל אתה יכול לנסות...
אני אבדוק בשבילך את ה-VLC, לא משתמש בתוכנה בד"כ...
אני חושב שזה לא יעזור, אבל אתה יכול לנסות...
אני אבדוק בשבילך את ה-VLC, לא משתמש בתוכנה בד"כ...